averizor marsarier, unde e??
![]() ![]() ![]() |
averizor marsarier, unde e??
ovidiun |
![]()
|
||
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ce inseamna avertizor de marsarier? din cel cu senzori de marsarier sa te avertizeze de distanta fata de obstacole, sau bipaie permanent afara cand bagi in marsarier?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
xyz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 3 January 08 ![]() |
cred ca la ala care canta sau bipuie cand bagi in marsarier se refera..
|
--------------------
dacia/opel vectra
1310 L/B,1.8 16V
1997 berlina/1996 berlina
- ph-04-ZVR/ph-42-MMM
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(ovidiun @ 11 Apr 2008, 11:23) cand am luat masina avea avertizor sonor de marsarier...dupa o zi...nimic. L-am intrebat de ce nu se mai aude si a zis ceva de genul ca o fi vreun contact...ceva. can anyone help? <span class='edit'>11 Apr 2008, 11:24:</span> unde ar trebui sa caut? Ai cumva alarma , unele alarme au fost dotate cu astfel de avertizor de marsarriere sau sunt de cumparat asemenea avertizoare care se monteaza in locul becului corespunzator mersului inapoi de la tripla spate . |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La sonda de pe cutie sa cauți...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
ori ai un bec cu avertizare sonora pe el ori (cazul meu ) ai legat prin bara spate o sirena care se alimenteaza de la becul de marsalier, dak nu cumva este in alarma
This post has been edited by psihoursu: 11 Apr 2008, 13:53 |
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
maseax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 30 September 05 From: Focsani Vrancea ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane2
2005
- VN
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
da dar becurile nu sunt bune, sirenele care se monteaza separat sunt bune singura chestie sa nu intre noriu in ele
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bai mai terminati cu atacurile sau faceti-le pe PM. Nu stiu cum ii zice exact, dar la magazin ii zice sonda marsarier, asta e denumirea cunoscuta de toti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
pai si piesele astea au mii de denumiri asa zise "din popor"....sonda ai la apa,ulei si la gaze(lambda).....
![]() This post has been edited by sobolan: 11 Apr 2008, 18:30 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
sunt interesante becurile alea cu bipuieli... le montezi si gata ... nu e nimic greu .... si nu sunt nici scumpe.... recomand.... depinde de care iei... poti face comanda online.... ca sunt mai l-lumea.... in magazine... sunt bune dar....se poate si mai bine
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
psihoursu |
![]()
|
eu stiu ca se ard foarte repede becurile acelea
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
care alea? specifica....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Sobolan draga, te legi de MAERSK peste tot unde poti. Asa-i zice si la Logan. Io zic sa scoti un dictionar de termeni, sa-i obligi pe producatori sa-l aplice si apoi sa ne inveti si pe noi sa vorbim corect. Oricum, multumim pentru "luminare".
|
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si ma rog frumos de ce nu i-ar zice sonda?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:13 |