Sa va dati si voi cu parerea...., Contract net cu telefon dar nu l-au respectat
![]() ![]() ![]() |
Sa va dati si voi cu parerea...., Contract net cu telefon dar nu l-au respectat
ceribros |
![]()
|
||
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
1. Legal nu stiu care e treaba
2. Poti incerca Click Net de la Romtelecom (rapid si nu foarte scump) 3. Poti incerca internet mobil de pa Orange sau Vodafone (mai scump si merge mai slab) Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Orange-ul pe care l-am vazut eu mergea mai greu decat dial-upul de acum 10 ani.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Ambele sunt groaznice, fara suparare, si RDS -ul nu a ajuns pana acolo, asa ca nu prea am decat astia ca optiune, ma-am informat la mai multe firme mai bune si nu au retea in zona. Asta insemna ca nu se poate face nimic din pacate
![]() This post has been edited by ceribros: 13 May 2008, 14:16 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sau biguta..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
Deh, manelistii miros "agramaticalitatile"
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
am avut aceasi problema ca tine si mai mult mi-au trimis factura acasa desi mie nu imi instalasera inca netul. Da protectia consumatorului te poate ajuta in solutionarea problemei. La mine chiar m-au sunat sa imi ceara sa reziliez contractul cu ei si le-am zis "nu", astfel fortandu-le mana sa monteze telefonul mai repede asa ca intr-un an am avut si telefon si net, mai nou si mobil de la ei.
Bafta! P.S. In toata problema asta m-a ajutat fratimiu. (Merci pe aceasta cale.) |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg problema... Daca nu ai platiti pentru telefonul ala, de ce sa te plangi ca nu ai telefon?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
Alberțâcă, tocmai matale, care esti un geniu, nu intelegi?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce operator de TV ai? nu poti sa bagi tel de la el?
de ce nu pui clicknet ? ai telefon de la romtelecom ? poti sa pui telefon de la romtelecom? si nu in ultimul rand, de ce firma e vorba, jalnicii aia de la czone cumva ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ceribros |
![]()
|
Nu e c- zone...... e vorba de SMN daca tot intrebati.
Am schimbat obtiune cu optiune - si imi cer scuze de gresala ![]() Nu cliknet deoarece am un amic care este in domeniu si a zis ca merge bine dar nu pentru descarcat de pe net iar eu .....sunt un fan. Cablu e de la RDS iar cum spuneam mai devreme nu au ajuns pana la mine cu netu ![]() Plus de alta pentru cine ma intreba ca nu platesc pentru telefon raspunsul este ca eu platesc pentru net + telefon asa ca nu mi se pare normal sa platesc un abonament in care am inclus telefonul si sa nu beneficiez de el chiar daca il tin acolo doar de bibelou mai ales avand in vedere ca am si contract pe telefon facut si semnat de ei. This post has been edited by ceribros: 13 May 2008, 14:25 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
naspa, mori cu ei de gat. Te duci in primul rand DIRECT la anpc unde le ARATI factura ca tu platesti pentru un serviciu de care NU BENEFICIEZI !
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
ceribros |
![]()
|
Faza amuzanta e ca ei nu dau factura si doar bon, o sa ma duc azi cu contractul de telefon la ei si daca nu fac nimic imi iau sacosa si ma duc la protectia consumatorului. Daca aveam o alta firma de net cred ca nici nu imi mai bateam capul cu astia reziliam contractul si gata.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Ov |
![]()
|
tu in baza a ce platesti? nu-ti trimit aia acasa o fituica?
du-te si cand platesti spune-i aleia ca vrei FACTURA sau orice alt document oficial vrea ea (bon detaliat) pe care sa scrie CLAR ca tu platesti pt NET + TELEFON |
--------------------
Dacia
1300
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am inteles ca tu aveai net. Si plateai o suma x. Apoi eu au venit si au zis ca dau si telefon, gratis, tot de suma x. Dar nu au mai dat. Dar tot suma X platesti.
Singura solutie ar fi sa renunti la ei daca nu-ti place. Dar daca serviciul a fost gratis, nu vad de ce nu ar putea sa renunte ei, unilteral la furnizarea sa. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ceribros |
![]()
|
Eu platesc in baza celor 2 contracte, dar sa stii ca ar fi bine sa cer si o factura fiscala ca sa le dau cu ea in cap, daca nu ma inteleg cu ei le cer factura si sa detalieze ce platesc in banii respectivi.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici mie nu imi e clar: platesti sau nu ceva in plus pentru nenorocitul ala de telefon promis?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Nu plateste, bre, dar are un contract prin care unii se obliga sa presteze un scurt gratis.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aaaa... atunci sa insiste la OPC, daca tot nu primeste nimic pe gratis, poate va primi mai mult.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ceribros |
![]()
|
Ieri am fost la ei au zis ca intr-o saptamana se rezolva, sa vedem
![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Dute la opc ai o sansa sa rezolvi ceva, eu asa am faut si pana la urma cu rabdare am reusit, am net +telefon fix+mobil la acelas pret (adica ab de net 25ron include si telefoanele)
QUOTE(einstein1984 @ 13 May 2008, 15:49) Dar daca serviciul a fost gratis, nu vad de ce nu ar putea sa renunte ei, unilteral la furnizarea sa. Sti cum zici tu eu vin si-ti vand un capac de roata cu 10. 000 euro si zic ia capcul de roata ca la el iti dau gratis si un opel. tu iei capacul dupa care eu zic pai nuti mai dau masina ca aia oricum era gratis. iti convine, nu. Cam asta a patit amicul nostru. This post has been edited by 22CMM: 14 May 2008, 08:13 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
ceribros |
![]()
|
Exact
![]() This post has been edited by ceribros: 14 May 2008, 09:28 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ar mai fi o solutie, cam birocratica: anulezi contractul care il ai acum si fa-ti altul nou. Asa vei beneficia de promotia completa
![]() |
--------------------
**
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ceribros @ 13 May 2008, 14:21) Nu cliknet deoarece am un amic care este in domeniu si a zis ca merge bine dar nu pentru descarcat de pe net iar eu .....sunt un fan. mda si marmota... si eu imi caut contract de cablu/net/tel fix si ma tot uit pe piata, iar oferta de la clicknet de 12.5 Eur / 6 mbs este cea mai buna oferta calitate pret de pe piata. Calitatea echipamentelor si a serviciului e superioara celor de la RDS. Eu am amici foarte multumiti de clicknet, dar cred ca voi merge pe RDS din cauza ofertei complete mai ieftine decat in alta parte (nici nu sunt mare consumator al acestor servicii de acasa asa ca nu vreau sa platesc mult pentru ele). |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(22CMM @ 14 May 2008, 09:12) Dute la opc ai o sansa sa rezolvi ceva, eu asa am faut si pana la urma cu rabdare am reusit, am net +telefon fix+mobil la acelas pret (adica ab de net 25ron include si telefoanele) Sti cum zici tu eu vin si-ti vand un capac de roata cu 10. 000 euro si zic ia capcul de roata ca la el iti dau gratis si un opel. tu iei capacul dupa care eu zic pai nuti mai dau masina ca aia oricum era gratis. iti convine, nu. Cam asta a patit amicul nostru. Capacul lui de roata nu e 10 000 de euro, si eu nu acceptam targul. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sa nu uitam ca ala nu e targ ci un contract propus chiar de firma in cauza. E o diferenta. Daca nu-ti convine nu lansezi oferta. Reclama mincinoasa e interzisa!!! Sau in tara teparilor...orice e permis, pentru un ban castigat "cinstit"?!
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:49 |