Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
![]() ![]() ![]() |
Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
[quote=skija,21 Apr 2008, 18:44]
votez ptr.... *** mesaj rasist .. deci sters + warn 10% + ban 3 zile ***... etc... si hraniti cainii vagabonzi cu ei... Cred ca italienii ar infiera cu indarjire mesajul asta rasist ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Acu vreo 2 zile ma plimbam prin cartier (prin fata pe la Univ. Nicolae Titulescu) si hop 3 caini din fata de acolo sa sara sa ma muste. Pesemne ca erau ai paznicului de acolo ca tomai ma pregateam sa ii administrez un sut in gura unuia il aud pe ala ca urla: nu'l lovi domle ca vin la tine!!!!!!! Ziceti voi daca mai e ceva de adaugat
This post has been edited by FLP: 22 Apr 2008, 09:18 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
hai dom'le, hotarati-va !!! ii omoram sau nu ?!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Aseara am avut parte de un minunat concert sustinut de doi comunitari din astia care latrau unul la altul dar pe rand. Primu' era la vreo 20 m de blocul meu, celalalt mai la vreo 70 m...ala tinea treaz alt bloc. Presupun ca-si spuneau bancuri. Ma bucur sa vad ca-si impart sarcinile totusi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai daca te uiti la rezultatul votului...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
[ Aseara am avut parte de un minunat concert sustinut de doi comunitari din astia care latrau unul la altul dar pe rand. Primu' era la vreo 20 m de blocul meu, celalalt mai la vreo 70 m...ala tinea treaz alt bloc. Presupun ca-si spuneau bancuri. Ma bucur sa vad ca-si impart sarcinile totusi.]
Mama, da ce oras linistit a devenit Bucurestiul de tu auzi latraturile de caine. Pesemne ca nu ai bunici la tara, unde fiecare are in curte caini, si nu-i deranja "discutiile" lor. Si nu s-a gasit nimeni sa bage o manea sa acopere zgomotul?? ![]() PS. Am votat nu. Pentru ca dupa parerea mea, a fost un accident nefericit, iar cel care e adevaratul autor, sta bine mersi intr-un post caldut si bine platit. Adica d-mnul Mazare. Dupa cunostintele mele Constanta a fost un oras vizat de marele summit. Ce-a facut Mazare? A curatat orasul de maidanezi, si i-a dus la periferie. Amu dca zice cineva ca cainii traiesc din pasunat pe ogor... il mananc. Ce sa caute caini pe camp?? Si-a pus cineva intrebarea asta?? A, poate era langa o sursa de hrana de-a lor, (a cainilor), ca si o groapa de gunoi?? Atunci responsabilitatea e a celor care arunca acolo gunoiul, ca le da o sursa de hrana. Si o mica remarca, ce cauta un copil de 6 ani nesupravegheat?? La sase ani... Toate cele bune. |
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect, si copii de 6 ani ar trebui tinuti in lant, sa nu muste cainii fara stapani care au ajuns sa fie asimilati cu fauna spontana din marile orase.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Scuze ca ma bag si eu "ca nuca in perete" dar si eu sunt cam de acord cu chestia asta. Nu stiu cati dintre voi aveti vecini prin apropiere mai "colorati" cu haita de caini in curte, eu unu am o gramada si au intre 5-8 caini. Intr-o vara deoarece cred ca intrasera catelele in calduri le-au dat drumu pe strada, probabil se incaierau in curte, va invit sa va inchipuiti ce inseamna sa ai 8 caini pe o straduta de 50 m, si sa vi seara acasa iar unu din ei sa inceapa sa latre asa din senin (va dati seama ce insemna). Intr-o zi am venit de la munca iar datorita faptului ca plua afara toti caini se stransesera in fata blocului meu ca sa nu se ude,chiar in fata usii, am incercat sa intru in bloc si unu din ei a inceput sa maraie, am pus umbrela in fata iar el a muscat din ea (in acel moment ma gandeam ca ala putea fi picorul meu) am vazut negru in fata ochilor. M-am dus la masina ca era parcata langa bloc am luat bata din ea si am aruncat dupa ei, moment in care s-au pus pe latrat, norocul meu este ca mai aveam o telescopica in masina asa ca am mai dat si cu aia dupa ei si au fugit. Daca era un copil? deoarece langa blocul meu se afla o scoala si unu din bezmeticii aia de caini incepea sa latre ce facea...... Asa ca atata timp cat autoritatea nu are timp sa ii prinda (sau nu isi face timp) si sa ii castreze iar in 5-6 ani sa dispa pe cale naturala eu votez pentru.
@Puiu Tabara - Copii de 6-7 ani se duc la scola, vezi ce am scris eu mai sus, iar parintii nu au timp sa ii ia deoarece muncesc ca niste sclavi zi de zi pentru binele acestei tari de 2 bani. This post has been edited by ceribros: 22 Apr 2008, 10:46 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Topicul are o exprimare cel putin patetica in titlu: " ne mor copii mancati de cani"...parca ar fi evenimentul zilei de la inceputuri. Imediat au inceput unii sa saliveze momentele in care toate patrupedele vor fi ucise. Intr-adevar "omul" e singurul animal care ucide din placere. Nimeni nu se gandeste ce sa faca pentru ei, nimeni nu se gandeste ca sunt suflete ca si noi. Cati dintre cei care sustin uciderea lor s-au uitat vreodata in ochii lor. Si daca da ce au citit....eu cred ca nimic. Foarte bine puncta cineva mai sus ca ne deranjaza latratul cainilor, dar cu latratul manelelor nu are nimeni nimic. Inteleg durerea familiei dar o parte din vina o au si parintii, un copil de 6 ani nu trebuie lasat nesupravegheat; niciodata un accident nu are doar o cauza, cei care au facut macar un curs de HSEQ stiu despre ce vorbesc
22 Apr 2008, 11:44: QUOTE(ceribros @ 22 Apr 2008, 11:33) iar parintii nu au timp sa ii ia deoarece muncesc ca niste sclavi zi de zi pentru binele acestei tari de 2 bani. scuze dar nu ma pot abtine ![]() This post has been edited by OAP: 22 Apr 2008, 10:44 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Or fi suflete ca si noi, dar ce ne facem cu trupurile (mai exact cu coltii) lor care ne cam capseaza de partile mai moi?
Si cand partile moi se nimeresc a fi ba o beregata, ba un abdomen, se ajunge la adevarate drame. Nu e corect sa iesim cu rangile pe strazi sa crapam capetele tuturor cateilor intalniti, dar nici sa trecem cu vederea ca prezenta unora dintre ei in stare de libertate ne sporeste nesiguranta cotidiana si sa ne gandim DOAR la sufletul lor. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Sincer nu inteleg ce e de ras...de exemplu eu si alti 3-4 amici de ai mei am mers din clasa 1 singuri la scola (un avantaj era ca scoala era foarte aproape si nu trebuia sa trec strada) asa ca nu cred ca avea sens sa ii zic mamei mele sa ma duca la scoala si sa intarzie la munca (unii se trezesc si de la 6 dimineata sa ajunga prin cine stie ce colt al acestui minunat oras numit Bucuresti cu un frafic fluent ca rama).
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
Domnule Vijelie.
Daca dumneavoastra v-ati lasat copilul descatusat de supravegherea parinteasca, nu acelasi lucru l-am facut eu. La 6 ani nici nu veneam singur de la gradinita. Bag seama ca mi-s cam invechit. Toate cele bune PS. Sa nu intram in amanunte ca de exemplu ora la care s-a petrecut tragicul eveniment. Daca bine-mi aduc aminte sa fi trecut de ora 18?? (dupa ora de iarna). Asta referitor la ora la care anumiti oameni mai si muncesc. Repet imi pare rau de familia respectiva, dar anumiti colegi de forum isi exprimau compasiunea fata de femeia respectiva, dar daca nu se intampla cu ea acest tragic accident, din luxosul lor renault megane "manager", nici macar prioritate pe trecerea de pietoni nu-i acorda. Este o doamna care locuieste la periferia societatii, pe care ne facem ca nu-i vedem. Acum, dintr-o data, suntem solidari. |
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am votat DA . fara comentarii, pentru ca este de bun simt sa ne aparam. daca maine apare o invazie de lacuste ce facem ? ne aparam chiar daca si lacustele sunt vietati creeate de Dumnezeu. eu am doi caini acasa insa ii tin in gradina. unul din ei este maidanez cules de pe strada . insa nu e o solutie adoptia pentru ca nu putem sa ne umplem casele de patrupezi.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(ceribros @ 22 Apr 2008, 11:33) QUOTE(ceribros @ 22 Apr 2008, 11:56) Sincer nu inteleg ce e de ras... Eu radeam de formularea de mai sus, suna pompos in stil comunist....nici o legatura cu subiectul topicul...sper ca nu te-ai simtit ofensat. |
--------------------
.
.
|
|
ceribros |
![]()
|
Nici o problema
![]() This post has been edited by ceribros: 22 Apr 2008, 11:30 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dragi colegi,
acele postari cu ton lacramos ("niste suflete") evita, sau nu pot, sa sugereze o solutie. Este adevarat ca s-a ajus la situatia asta din cauza oamenilor, dar la fel de bine s-a ajuns din cauza oamenilor si la defrisare (pentru crearea deternuri agricule), la indiguiri si asa mai departe. Socoteala e simpla: ca sa-si creeze un mediu convenabil, oamenii au modificat natura - si continua s-o faca. Prezenta insasi a oraselor, cu particularitatike lor, este nenaturala. Nu are sens sa intram aici in amanunte legate de necazurile pe care le provoaca (respectiv pot provoca) in oras animalele despre care vorbim. In acest sens aceiasi oameni sunt datori sa continue actiunea, eventual inlaturind prezentele nedorite. Poate parea crud, dar asta e realitatea. Nu sustine nimeni (poate cu exceptia unor dezechilibrati) folosirea de metode salbatice; trebuie cautata, IN PALETA DE OPTIUNI FEZABILE, cea mai putin cruda. Celelalte optiuni sunt dupa cum spuneam intr-o postare anterioara fie "mamaliga nu explodeaza" (cunoscuta poetic si sub numele de "resemnare mioritica"), fie nesimtire/mizerie, fie impotenta. Sau, fatal, o combinatie a acestora. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(OAP @ 22 Apr 2008, 10:43) Exprimarea patetica sau nu, nu contine nici o exagerare, o fetita a fost ucisa de caini maidanezi. Si nu este singurul caz! QUOTE(OAP @ 22 Apr 2008, 10:43) Gresit! Pisica australiana de asemenea ucide doar din placerea de a ucide... QUOTE(Puiu Tabara @ 22 Apr 2008, 11:05) Deci daca-i vorba de oameni mai prapaditi, eventual rromi, nu mai conteaza... Ca fapt divers, am prezentat si eu un caz similar, cu o fetita de 7 ani, mutilata de caini fara stapan, in jurul amiezii, in parcul central al orasului, in zona ameanajata pentru agrementul copiilor si batranilor... Patetici deveniti voi cei care incercati o abordare emotionala in favoarea cainilor fara stapan. Cu exceptia unor exaltati, nimeni nu promoveaza cruzimea fata de animale, dar, trebuie totusi sa acceptati ca fenomenul maidanezilor a scapat de mult timp de sub control. Si solutia cu castrarea si eliberarea pe strazi sau internarea lor pe termen nelimitat in centre de asistenta canina, sunt solutii fanteziste, care presupun nsite cheltuieli aberante. Militanti in favoarea cainilor fara stapan sunt si in tarile din vest, dar, nimeni nu accepta sa imparta strazile din orase cu maidanezii... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Desi initial am votat nu, m-am razgandit pe drum. Un coleg de forum ( D-fens, cred ) propunea o solutie foarte ok. Si argumentul ca " nu e bani " nu sta in picioare...bani sunt, din diverse surse, si mai mult de atat, nu este o cheltuiala perpetua, ci temporara. La un moment dat, efectivele de patrupede vor tinde spre 0. Vor mai fi caini abandonati, de acord, dar nu in numarul in care sunt acum. Iar pe langa aceasta, o campanie sustinuta de educare a cetatenilor ( si de constrangere - amenzi, amenzi penale - ca romanul nu prea pricepe de vorba buna ) va contribui la solutionarea acestei probleme.
Mi se pare mult mai uman sa il eutanasiezi cu clorura de sodiu ( parca asta am retinut ca se foloseste, paralizeaza muschiul cardiac ) decat sa fie calcati de masini, spanzurati, mutilati de bipezi pitecantropi. O situatie care m-a impresionat, veneam intr-o noapte de la diverse, un caine trece DN-ul, o masina trece peste el si ii rupe coloana vertebrala. Cainele ramane in mijlocul drumului, plangand ( da, plangea ) si vede cum vine peste el un camion ( TIR ) si il zdrobeste. Nu am mai apucat sa il trag din drum, traficul era destul de intens... dar senzatia neplacuta m-a urmarit multa vreme. |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Puiu Tabara @ 22 Apr 2008, 11:24) Mama, da ce oras linistit a devenit Bucurestiul de tu auzi latraturile de caine. Pesemne ca nu ai bunici la tara, unde fiecare are in curte caini, si nu-i deranja "discutiile" lor. Si nu s-a gasit nimeni sa bage o manea sa acopere zgomotul?? ![]() Si-mi propui sa ma mut la tara sa-mi calesc auzul? Am bunici la tara, dar atata timp cat traiesc in orasul asta de rahat, am pretentii sa pot dormi noaptea macar. Si da, ma deranjeaza "discutiile" lor. Iar ca fapt divers la tara dupa cativa "ham-ham", aud un "taci in mor*** ma*** de javra" dupa care se face liniste ![]() Cat despre manele, mai e putin si incepe si sezonul lor. Atunci o sa deschid eu un topic despre eutanasiera alora care le asculta cu geamu' deschis numai dupa 12 noaptea ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
OAP |
![]()
|
[quote=radian,22 Apr 2008, 12:47]
Exprimarea patetica sau nu, nu contine nici o exagerare, o fetita a fost ucisa de caini maidanezi. Si nu este singurul caz! [/quote] O femeie a fost violata recent in italia de un ...rrom. Si nu este singurul caz [/quote] Gresit! Pisica australiana de asemenea ucide doar din placerea de a ucide... [/quote] M-am mai linistit, nu suntem singurii ![]() [/quote] Deci daca-i vorba de oameni mai prapaditi, eventual rromi, nu mai conteaza... [/quote] [/quote] Patetici deveniti voi cei care incercati o abordare emotionala in favoarea cainilor fara stapan. [/quote] La fel de patetica este si evitarea cuvantului "tigan" ![]() This post has been edited by OAP: 22 Apr 2008, 12:25 |
--------------------
.
.
|
|
ceribros |
![]()
|
QUOTE(TMihai @ 22 Apr 2008, 12:19) Cat despre manele, mai e putin si incepe si sezonul lor. Atunci o sa deschid eu un topic despre eutanasiera alora care le asculta cu geamu' deschis numai dupa 12 noaptea ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
radian |
![]()
|
Ideea acestui topic era sa adune semnaturi pentru o petitie care sa solicite euthanasierea cainilor maidanezi. Petitie pe care o poti semna daca agrezi ideea sau poti refuza s-o semnezi daca convingerile tale sunt altele.
Ce legatura are cu acest subiect activitatea infractionala din Italia a unor romani de etnie tiganeasca? P.S. Te asigur, ca si infractorul ala care fura, ucide, violeaza sau ce stiu ce altceva face, candva era un copilas frumos, ca orice copil, cu sufletul neprihanit si privirea inocenta... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica daca le dai antigel cu paine il mananca cu placere. A doua zi cainele e mort. N-am incercat, inca.
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cand le servesti antigelul, inainte sau dupa ce te musca?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@argon: nici, nici. Le dai asa ca garnitura, sa nu li se aplece de la carne.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai prea multa constiinta, il servesti dupa ce te musca, dupa ce te faci bine. Daca esti hotarat, il servesti maine dimineata.
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(radian @ 22 Apr 2008, 13:41) Ce legatura are cu acest subiect activitatea infractionala din Italia a unor romani de etnie tiganeasca? Nici una, doar meditam asupra acuzatiilor de rasism QUOTE(DAVIDK @ 22 Apr 2008, 14:49) Cica daca le dai antigel cu paine il mananca cu placere. A doua zi cainele e mort. N-am incercat, inca. Incearca cu cioburi in mamaliga. Vei fi un mandru "eraser". O sa savurazi de placere cand se va zbate in chinuri. si poate o data in viata te vei gandi daca expresia "totul se plateste" are vre-un gram de adevar...sa nu fie tardiv... |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
OAP daca te referi la postul #174 din acest topic, atunci un scurt rezumat il gasesti in postul #180...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 09:49 |