Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
![]() ![]() ![]() |
Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
As vrea sa am o metoda sa scap de cainii incomozi fara sa ii chinui prea mult. In legatura cu "totul se plateste", prefer sa particip la judecata de apoi fiind acuzat de ucidere de maidanezi, soareci, tantari si gandaci de bucatarie decat de pasivitate fata de fiinte potential periculoase. Si daca Dumnezeu vrea sa aiba grija de caini, sa le umble putin in soft, sa nu mai atace in haita.
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Executron @ 22 Apr 2008, 21:11) Pun pariu ca majoritatea mananca acest tip de carne fara probleme. Atunci acceptati fara problema ca pentru a va satisface nevoile de a ingera carne un "suflet" a trebuit sa fie omorat. Da, mai, dar porcu' nu se uita in ochii tai la fel ca un biet maidanez cu care viata a fost asa de aspra. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi cand se uita maidanezul in ochii tai dupa ce l-au turbat caldurile de peste 32 de grade la umbra de peste zi. Cand sare sa te muste acompaniat de alte 2-3 suflete sa te gandesti ca "viata a fost asa de aspra" cu el incat vrea sa se descarce pe tine.
![]() This post has been edited by FILter: 23 Apr 2008, 08:44 |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Crezi ca baba are mai multa minte decat javra?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(DAVIDK @ 22 Apr 2008, 14:49) Cica daca le dai antigel cu paine il mananca cu placere. A doua zi cainele e mort. N-am incercat, inca. deja vad titlurile urmatoarelor zile: "cererea de antigel a crescut cu peste 1@#$@#$00 % in ultimele zile. ![]() pe de alta parte, mii de maidanezi stau cu burtile umflate la soare si militeaza pentru marirea capacitatii de productie a antigelului... " |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 23 Apr 2008, 10:48) deja vad titlurile urmatoarelor zile: "cererea de antigel a crescut cu peste 1@#$@#$00 % in ultimele zile. ![]() pe de alta parte, mii de maidanezi stau cu burtile umflate la soare si militeaza pentru marirea capacitatii de productie a antigelului... " si intrebari de genul: Am un maidanez si nu stiu cum pot sa-i verific antigelul? Astept pareri? ![]() PS:Edit pt Sony ![]() This post has been edited by ROK: 23 Apr 2008, 10:58 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
Din pacate, a mai cazut victima un copil de trei ani. Tot din cauza unor caini. Ce propuneti pentru astia??
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Soc...re-spitale.html Cu stima Puiu Tabara |
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
Sony |
![]()
|
Sa le dam de mancare acestor maidanezi care sunt niste suflete nevinovate. Si sa citim in ochii lor.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Unii nu "stie" sa citeasca pur si simplu, dapai sa citeasca in ochi. da "stie" sa semneze petitii...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
Asa e, bre! Multi analfabeti.
![]() Later edit: Cine are un maidanez in ochii caruia sa-l citesc pe Patapievici? ![]() This post has been edited by Sony: 25 Apr 2008, 11:52 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre stiu eu unu`da are ochii mici si-i cam scurt si capitolu` final ii pe undeva pe la coada
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
Cate volume are?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
pt acei " caini " un cap in gura, un genunchi in k.o.a.e si afara din medicina pe viata...
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Multe suflete marinimoase am intalnit in viata mea care dau resturi de mancare cainilor maidanezi.Si mai multi pun diverse la fereastra pentru pasarele(defapt sunt doar vrabii/gugustiuci).Dar nu am vazut pe nici unul sa cumpere din:brico,praktic,hornba si etc vreo cusca de caini sau vreo casuta de pasarele.Marinimia se termina brusc cand trebuie sa bagi mana in buzunar.
|
--------------------
a
b
c
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(bulan @ 4 May 2008, 21:06) Multe suflete marinimoase am intalnit in viata mea care dau resturi de mancare cainilor maidanezi.Si mai multi pun diverse la fereastra pentru pasarele(defapt sunt doar vrabii/gugustiuci).Dar nu am vazut pe nici unul sa cumpere din:brico,praktic,hornba si etc vreo cusca de caini sau vreo casuta de pasarele.Marinimia se termina brusc cand trebuie sa bagi mana in buzunar. eu pun de mancare la vrabii si porumbei la geam. cand si-au facut cuib la geam la mine, am investit si eu un pic ...si le-am facut o casutza pt ei taman buna...nu ii batea nici vantu, nici ploaia.....dupa ce au crescut puii...au zbughit-o..si am folosit materialele pentru alte scopuri....(dovada ca reciclez ![]() la caini am vecini care le fac custi si le dau de mancare..dar cainii astia sunt cam agresivi ....nu ii doresc in cartier.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
La mine la bloc am 5 dulai de peste 12 ani.Cand sa zic ca maine poimaine o sa moara de batranete,ce credeti?
A aparut o catea cu 5 catei...Am viitorul asigurat. |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pai astora care tot urla sa nu ne scapam de caini,sa le bage cu forta in casa cate unul si sa-l lege de calorifer.Sa-l tina macar o saptamana ,sa aiba ei grija de el,nu sa-i duci resturile in spatele blocului si sa te declari mare iubitor de animale.Dar sa le bage pe aia care-s ai dracu', sa vada cum e sa te fugareasca o lighioana flamanda
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 4 May 2008, 23:46) Pai astora care tot urla sa nu ne scapam de caini, Amice stai lin ca nu urla nimeni ![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
SA SCAPAM DE CAINII PERICULOSI !
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ba exact urla,cel putin babele astea care hranesc zilnic cainii care te impiedica sa duci gunoiul la ghena,si fugaresc copiii care joaca fotbal in spatele blocului.Si eu am un ciobanesc carpatin,dar e in curte,nu are ce cauta pe strada,ce ar fi daca i-as da drumul fara botnita putin pe afara /De ce nu isi iau cainii acasa daca ii iubesc asa mult?
This post has been edited by daniM: 5 May 2008, 07:58 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da oare cainii de ce devin agresivi ? Oare nu din cauza dobitocilor , ca oameni sigur nu sunt, care in loc sa le zica o vorba buna sa ii mangaie un pic cand is mici le dau suturi sau arunca cu pietre dupa ei, ii chiar asa de greu sa zici o vorba buna? sau daca nu iti plac animalele nu trebuie sa arunci dupa ei sau sa-i bati, vezi-ti de drumul tau da nu face un rau. Oamenii se zice ca au mai multa minte, dar daca oamenii procedeaza asa ce ne putem astepta de la niste animale?
Sunt deacord si eu ca sunt prea multi caini vagabonzi, da tot din vina noatra se inmultesc, in loc sa-si duca fiecare animalul la castrat mai bine il lasa liber si ... Ar trebuii sa ne asumam responsabilitatea si autoritatile sa intocmeasca un plan , sa prinda cainii si sa-i castreze si astfel in timp o sa scapam de maidanezi, dar nu eutanasierea este solutia. Si cine are caini sa fie obligati sa-si castreze animalul sau daca nu, la pui sa se oblige sa le gaseasca casa, si cine ii abandoneaza sa fie penalizat. Ce solutie ii asta? gata nu ne mai convine ceva omoram. Si nu uitati , decat sa dati intr-un biet catelas, mai bine ii spuneti o vorba buna si il mangaiati un pic, s-ar putea ca in loc sa mai fie un caine violent sa fie un caine pasnic. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
daniM |
![]()
|
Nici nu sint de acord sa bati toata ziua niste caini!Doar sa-i ridice de pe strazi si sa-i duca in locuri special amenajate.Si ca un raspuns la indemnul tau de a mangaia catelusii,incearca tu sa te apropii de o catea aproape salbaticita si flamanda,ca sa-i mangai puii
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ia mai citeste tu odata indemnul meu, am zis ca decat sa dai in el mai bine il mangai, sau mergi mai departe , nu am zis sa mergi langa o catea salbatica.
Ia dute tu langa o mamica pe care nu o cunosti si incearca sa-i mangai copilasul, vezi ce scatoalce iti primesti. Ala ii instinct matern de a-si apara puiul, si nu trebuie sa fie flamanda, poa sa fie si super satula ca tot isi apara puii. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
Pai el zicea sa-i mangaiem de mici ca sa fie blanzi,acum va incurcati in vorbe?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
OAP |
![]()
|
De fapt el zicea sa nu ii mai lovim si sa ne comportam urat cu ei, nu neaparat sa-i mangaiem
|
--------------------
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
Oricum nu au ce cauta pe strazi,asta e ideea,nu trebuie sa-i macelareasca nimeni
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Cainele devine salbatic de unu singur stati calmi este instinctul animal, instinctul de a-si apara teritoriul. Si asta si face isi marcheaza teritoriul si si-l apara e logic dar nu este normal atata timp cat teritorul lui este strada pe unde circula lumea. Asa ca uneori se intampla sa te trezesti cu un cutu cutu de gamba doar pentru simplul fapt ca lui i s-a parut ca e ceva in nergula cu mersul tau (vezi cainii idioti care alearga masini sau care latra din senin la vederea ta).
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(CuTzU @ 5 May 2008, 08:26) Ete na, ce vrei sa insinuezi ca oamenii le tin lumanarea? Sau zoofilii or fi de vina... Compararea cateilor cu copiii este absolut aberanta! Ideea este, asa cum a spus cineva mai sus ca nu au ce cauta pe strada. Da-mi exemplu fie si de o singura tara civilizata unde cainii fara stapani sunt lasati sa bantuie liberi pe strada, sau internati pe termen nelimitat in azile pentru caini. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 02:05 |