Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
![]() ![]() ![]() |
Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(kamchatka @ 15 May 2008, 10:23) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ceribros: 15 May 2008, 11:28 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ajung astia la putere, o sa mancam mici din soia si friptura fara carne.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE Sute de canguri care traiesc la o baza militara australiana vor fi sacrificati, deoarece un program experimental pentru deplasarea lor s-a dovedit prea costisitor, a anuntat sambata armata, citata de AFP. Initial, armata anuntase ca ia in considerare posibilitatea de a sacrifica cangurii cenusii care traiesc la o fosta baza navala, in apropiere de capitala Canberra, ceea ce a generat un val de nemultumire publica. Ulterior, armata a renuntat la aceasta masura in favoarea unui program experimental care presupunea deplasarea lor. Dar programul s-a dovedit prea costisitor si armata trebuie sa renunte la el. "Costul programului este estimat la 3,5 milioane de dolari australieni (3.3 milioane de dolari americani - n.red.)", a anuntat Ministerul Apararii intr-un comunicat, precizand ca nu "exista alta alegere decat sacrificarea" animalelor. Sursa Rugam sustinatorii maidanezilor sa intervina si acolo! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Ma intreb eu .... citi posesori de caini ati vazut sa iasa la plimbare cu animalul si sa aibe o punga cu care sa stringa rahatul cainelui ?
Eu personal nu am vazut nici unul si ies destul de des in parcuri cu fimiu. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut eu o astfel de persoana, dar nu era in halat si cu haita de maidanezi pe langa punga cu oase de pui, ci cu un ciobanesc german destul de aratos. Deci se poate.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Dar nu ar trebui mai bine eutanasiati cei care sunt responsabili de aceste lucruri?Sa omori cainii e usor, dar ulfatii incompetenti care gestioneaza milioane de euro pentru asta ce fac?
|
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 18:43 |