DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> De ce minte VC?

klaus
post 27 May 2003, 14:55
Post #31

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Se poate incerca si
contact.dacia@daciagroup.com

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aviasol
post 27 May 2003, 14:59
Post #32

Membru autentic

Group: Members

da astia nu au si ei pagina de web????
sa vaza tot chiorul care e adresele da mail, numerele WC, asistentza, reclamatzii....... etc......

--------------------
VW GOLF V 1.9 TDI 2006 - WTX
galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional !
+
Bobo
post 27 May 2003, 15:07
Post #33

Membru autentic

inca o dovada de profesionalism in marketing... pai imi faceam din prima frate un site, cat o fi fost de amarat dar decat nimic...ce o fi asa de greu sa te gandesti?!?! au amaratii aia de la aro si ei nu...?!?! te doare capul ce sa mai...

--------------------
+
klaus
post 27 May 2003, 15:08
Post #34

步步

Ba da.
www.nu_avem_pagina_de_web.ro

Sper sa nu o luati ad literam. Dar cert e ca nu au.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Bobo
post 27 May 2003, 15:16
Post #35

Membru autentic

Ba da.  
www.nu_avem_pagina_de_web.ro

Sper sa nu o luati ad literam. Dar cert e ca nu au.

cred ca e .com....

--------------------
+
ashu
post 14 Jul 2003, 16:55
Post #36

Membru erectil

Iata ca s-au implinit 4 luni si actuatoru nu a venit. Daca era facut in Noua Zeelanda si pleca un batranel pe jos cu el in buzunar, batranel care ar fi putut pasi pe apa ca Isus, pai tot ar fi ajuns pana in Bucuresti in timpu asta. Nu pot sa cred. La VC m-au aburit in continuare, imi zicea tanti aia senina ca nu e nimeni de vina. Cum dreq nu e nimeni de vina ca au trecut 4 luni de cand astept o piesa despre care mi s-a spus ca vine in 13 zile???!?!!!! Ce ziceti, sa sun la OPC?

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
klaus
post 14 Jul 2003, 22:25
Post #37

步步

Eu zic sa mergi la ANPC si sa depui una reclamatie scrisa cu nr. de inregistrare (sunt obligati prin lege sa-ti raspunda in 30 de zile, altfel sunt pasibili de amenda).
Si mai poti sa suni la WC si sa le spui ceva de genul ca 10% din termenul de garantie de 18 luni este 1,8 luni (1 luna si vreo 24 de zile). Ori mataluta de 4 luni (mai mult de 10% din termenul de garantie) nu ai putut folosi produsul asa cum trebuia in conformitate cu echiparea sa drept pentru care ceri inlocuirea lui cu totul - adica a masinii - (ma rog legal nu prea sta in picioare dar poti sa incerci).
Baza legala care ar putea fi citata, art. 14 din HG 395/1995:
"Art. 14. — Produsele de folosinta indelungata defectate in termenul de garantie, atunci cand nu pot fi reparate sau cand durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute în termenul de garantie depaseste 10% din termenul de garantie, la cererea consumatorului, vor fi inlocuite de vanzator sau acesta va restitui consumatorului contravaloarea actualizata a produsului respectiv.
Restituirea contravalorii actualizate a produsului se va face la cererea consumatorului si în cazul unor defectiuni repetate (cel putin 3 defecte în prima jumatate a perioadei de garantie) sau în cazul defectarii produsului care a fost deja înlocuit."

Merita incercata varianta cu cererea de inlocuire a intregului produs, poate are un efect de gaze pe tzeava actuatorului si ii iau batranelului ala un bilet de avion sa ajunga mai repede cu el la destinatie.
Dar du-te neaparat la ANPC si fa una reclamatie scrisa cu nr. inregistrare. Vorba aia, scripta manet, verba volant.

--------------------
+
MoneyTalks
post 14 Jul 2003, 22:37
Post #38

-

From: Ireland

\"Art. 14. � Produsele de folosinta indelungata defectate in termenul de garantie, atunci cand nu pot fi reparate sau cand durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute în termenul de garantie depaseste 10% din termenul de garantie, la cererea consumatorului, vor fi inlocuite de vanzator sau acesta va restitui consumatorului contravaloarea actualizata a produsului respectiv.
Restituirea contravalorii actualizate a produsului se va face la cererea consumatorului si în cazul unor defectiuni repetate (cel putin 3 defecte în prima jumatate a perioadei de garantie) sau în cazul defectarii produsului care a fost deja înlocuit.\"

Eu as cere restituirea integrala a banilor pe masina, la o valoare actualizata icon_twisted.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
+
B-27-YFV
post 15 Jul 2003, 08:29
Post #39

Membru incepator

Eu astept din 27.03 un actuator si din 7.03 un ax volan inferior. Sa ne tii la curent cu plangerea la ANPC poate fac si eu una.

--------------------
+
Marty
post 15 Jul 2003, 08:41
Post #40

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Eu stiam ca serviceul este OBLIGAT sa remedieze defectul in termen de 10 ZILE de la data constatatrii. Asta era in urma cu 4-5 ani cind m-au facut unii sa astept 5 saptamini ca sa-mi repare combina Sony.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
klaus
post 15 Jul 2003, 09:00
Post #41

步步

Asta cu 10 zile sa fie reparata este in continuare in vigoare:
art. 24 si art. 26 din OUG 394/1995
"Art. 24. - Prestatorii de servicii au obligatia sa efectueze operatiunile de service asupra produselor de folosinta indelungata aflate in perioada de garantie, in cel mult 10 zile de la data inregistrarii reclamatiei consumatorului.
...
Art. 26. - Orice reclamatie a consumatorilor, facuta in cadrul termenului de garantie, in legatura cu modul de efectuare a lucrarilor de service, nesolutionata de unitatea prestatoare in termen de 10 zile de la data inregistrarii, va fi adresata vanzatorului care a comercializat produsul sau, dupa caz, organului teritorial al Oficiului pentru Protectia Consumatorilor."

Deci, daca nu ti-a reparat produsul, direct la ANPC, concomitent cu o scrisorica la fabrica (la WC).
Problema este ca doar ANPC poate sa aplice o contraventie mica service-ului pe interpretari indirecte a legii (inclusiv a OG 2/1991), caci nu exista explicit prevedere legala de sanctiune pentru neincadrarea in termenul de rezolvare a defectului aparut in garantie.

--------------------
+
ashu
post 15 Jul 2003, 12:03
Post #42

Membru erectil

Multumesc Klaus de sfat. Tre sa-mi fac niste timp si sa ma duc sa fac reclamatia aia. Poate asa or sa-si miste kururile nermenicii aia. Incredibil, 4 luni pentru o piesa...

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
AL
post 15 Jul 2003, 12:27
Post #43

Member

Multumesc Klaus de sfat. Tre sa-mi fac niste timp si sa ma duc sa fac reclamatia aia. Poate asa or sa-si miste kururile nermenicii aia. Incredibil, 4 luni pentru o piesa...

Fa reclamatia pe internet....www.anpc.ro...formular reclamatii...in cateva zile (nu multe) te vor contacta.

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Eduard
post 18 Jul 2003, 09:07
Post #44

Membru incepator

Vechea probl a actuatoarelor!? La un moment dat eram inregistrat la WC ptr un kkt de`asta de mai bine de o luna, cand am primit acasa prin posta o invitatie a celor de la DACIA sa ma duc sa incerc noua Dacie cu motor Diesel. Bingo! laugh.gif Hartia era semnata de un director francez de-al lor unu Jean Piotin despre care am aflat mai tarziu ca e director comercial. Si m-am apucat si i-am facut lu nenea Piotin o scrisoare in franceza pe care am trimis-o confidential pe adresa de la Pitesti si in care i-am scris ca oferta lui am aruncat-o la cosul de gunoi si canu voi mai fi interesat de vreo oferta de la Dacia decat atunci cand vor lansa Dacia cu motor de avion. Si i-am mai explicat problema cu kkt-urile de actuatoare ca sunt inregistrat in evidentele lor de mai bine de 1 luna, a treaba merge prost prin service-uri si i-am mai sugerat sa verifice toate astea personal, in calitate de client obisnuit. Reactia: dupa 2 zile (timp in care cred ca i-a ajuns hartia la ochi) in mai putin de 1 ora am primit 3 apeluri de WC toti nestiind cum sa-mi rezolve problema mai repede. In ziua aia am si schimbat actuatorul.
Imi pare rau ca nu cred ca o sa mai am ocazia sa repet figura ptr ca ies din garantie peste mai putin de 1 luna si alta Dacie icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif nu intentionez sa mai cumpar in viata asta.

icon_mrgreen.gif Incercati-o si voi, Succes!

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 23:20
Forum Renault