ulei, ????
![]() ![]() ![]() |
ulei, ????
danutmarchis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2002 benzina
- sj-02-liz
|
|||
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Da. E normal !
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Depinde si cu cat a scazut cantitatea ...
Ma scuzati ... nu am citit atent. Ma pun la Bula. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 19 Apr 2008, 20:33 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Majoritatea masinilor consuma benzina, nu ulei; uleiul se schimba, nu se consuma. In concluzie, e normal sa nu scada nivelul uleiului.
Legat de mirosul de benzina...se zice ca daca nu e prea puternic, e normal; eu ma abtin in aceasta privinta. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(danutmarchis @ 19 Apr 2008, 17:50) salutare fratilor intrebare e normal ca uleiul sa miroase a banzina si nivelul acestuia sa nu scada nici dupa 10.000km? ulei elf 10 40 va multumesc 1 ) nu cred ca e normal sa miroasa a bEnzina 2 ) uleiul e la fel de vascos ca la inceput ? 3 ) eu schimb uleiul la 7000 km ... tu ce ulei ai de te plangi ca miroase a benzina la 10.000 km ? 4 ) cati km are masina ? Poate e nevoie de o segmentare ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare. Daca e nevoie de segmentare, n-ar trebui sa fie si alte simptome? Gen lipsa compresie? Si la mine este la fel uleiul, miroase putin a benzina si de 6 mii de km nu am completat deloc. Si eu imi pun semne de intrebare. O fi ceva in neregula?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:11 |