DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Arajarea categorii BURSA, Vanzari cumparari

gicanu
post 10 Apr 2008, 11:33
Post #1

Membru Rasturnat

Group: Members

Am mai deschis din greseala un topic la bursa.Va rog sa il stergeti pe ala.Deoarece e foarte greu sa caut informatii pe bursa dupa reno.ro as avea o sugestie pentru moderatorii forumului:aranjarea topicurilor dupa bursa in mai multe categorii pentru a fi mai usor userilor sa caute ce ii intereseaza si vanzatorilor sa vanda mai repede deoarece e mai usor ca cineva interesat sa le vada mesajul daca stie unde sa caute.Si up-urile sa fie mai rare nu de 3 ori pe zi

--------------------
Renault Megane 2007 Sedan Privilege - B-67-KKD
Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AR-18-MOS
post 10 Apr 2008, 15:54
Post #2

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

Eu stiu ca e voie un UP la 24h ... nu de 3 ori pe zi.

This post has been edited by AR-18-MOS: 10 Apr 2008, 15:54

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
pastrama
post 10 Apr 2008, 16:00
Post #3

scursura umana

From: Ct

Ideal ar fi sa se creeze doua sectiuni separate.

--------------------
Tedei - -
+
gicanu
post 11 Apr 2008, 10:17
Post #4

Membru Rasturnat

Eu as zice chiar mai multe in prima faza impartit in vanzari cumparari.Si apoi cel de vanzari inpartit in 3 parti jante si cauciucuri, masini, piese auto.Vad ca nici-un moderator nu raspunde.As propune un POOL dar nu stiu unde sa il fac sa nu deranjez vreun moderaor.

--------------------
+
AlexC
post 11 Apr 2008, 13:51
Post #5

Vrum Vruuum

From: Bucuresti

Eu vreau sa propun ca anunturile sa nu mai apara in momentul in care selectezi "Vezi Subiectele Noi". Poate genereaza trafic, insa multi intra pe forum pentru informatii, nu pentru anunturi.

In plus, in ultima vreme s-au inmultit anunturile de vanzari auto/piese de marci care n-au nici o treaba cu Renault sau Dacia, si din partea unor useri noi.

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
Tudor
post 14 Apr 2008, 12:03
Post #6

Moderator

Up de 3 ori pe zi nu se poate face. Mai corect se poate, dar se lasa cu warn, stergerea topicului si ban la recidiva.

Impartirea sugerata de Gicanu este subiectiva si foarte improbabil sa se intample . Fiecare user si-ar dori o impartire care sa ajute intereselor lui, e imposibil de multumit fiecare.

Propunerea de impartire in 3: vanzari , cumparari si schimburi+altele se retine si se va discuta.

Retineti ca forumurile DaciaClub si Reno nu sunt forumuri de anunturi/comert. Pentru asta exista o puzderie de alte forumuri specializate pe net. Nu va asteptati sa se investeasca foarte multe resurse in sectiunile Bursa si Anunturi, pentru a le face mai atractive sau "mai bune" (indiferent ce doriti sa intelegeti prin asta).

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
gicanu
post 14 Apr 2008, 12:27
Post #7

Membru Rasturnat

Eu cred ca ar fi in interesul tuturor userilor de aici sa gaseasca mai usor informatiile pe care le cauta inclusiv in sectiunea Bursa.Cred ca fiecare din noi a cautat cel putin o data cauciucuri jante piese auto(etc) poate chiar o masina de la un coleg de pe forum avantajul fiind ca poate citi toate posturile persoanei care vinde masina si implicit afla depre cum a fost intretinuta masina ce investitii s-au facut in ea si ce probleme a avut.Scuze dar ced ca reno.ro are cea mai dezordonata rubrica de vanzari cumparari.DIn sectiunile bursa si anunturi se putea face una singura impartita pe categorii.daca facem un pool iti zic eu ca 95% ar fi de acord cu propunerea mea.

This post has been edited by gicanu: 14 Apr 2008, 12:28

--------------------
+
semit
post 14 Apr 2008, 12:32
Post #8

Private Spice

Group: Moderatori

eu cred ca mai bine va vedeti de clona dumneavostra, pardon de fratele care intra de pe acelasi computer si facea topicuri la bursa wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
gicanu
post 14 Apr 2008, 12:55
Post #9

Membru Rasturnat

Daca te intereseaza ala chiar era contu lui pt ca are si el reno. Nu am avut chef sa ma cert cu voi sa va explic de ce am pus anunturile de pe contu lui ca nu era trreaba voastra.El oricum nu intra pe forum asa des.Intr-o zi apar 5 pagini de Up-uri crezi ca are cineva rabdare si atentie sa caute ce il intereseaza in toate tampeniile care sunt de vanzare acolo??Oricum postu tau nu avea niciun rost chiar daca esti moderator pot zice chiar ca ai dat cu bata in balta....(Semit)

This post has been edited by gicanu: 14 Apr 2008, 12:55

--------------------
+
DragosP
post 14 Apr 2008, 13:11
Post #10

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Ușurel, neicusorule!
Cine vrea să cumpere ceva, caută!
Cine vrea să vândă ceva, așteaptă cumințele 24h și face "up".
Simplu, nu?

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
gicanu
post 14 Apr 2008, 13:20
Post #11

Membru Rasturnat

OK era doar o propunere.Eu ma gandeam la moderatori ca sa mai aiba si ei ce sa modereze...Daca 3 moderatori au zis ca nu e bine am inteles.Oricum la sectiunea Bursa e mare diferenta fata de vwforum clubopel sau bmwclub... mult prea mare.(in sensul rau al cuvantului)

This post has been edited by gicanu: 14 Apr 2008, 13:20

--------------------
+
klaus
post 14 Apr 2008, 13:24
Post #12

步步

QUOTE(gicanu @ 14 Apr 2008, 13:55)
Nu am avut chef sa ma cert cu voi sa va explic de ce am pus anunturile de pe contu lui ca nu era trreaba voastra.
*

Sa avem pardon, postarea cu mai multi useri se cheama clone, si clonele sunt treaba noastra, ca sunt prevazute masuri speciale in regulament, la 3 lit. b.
Din fraza de mai sus spuneti in clar: "am postat de pe alt cont", ceea ce se considera a fi utilizare de clone.
Daca nu ai avut chef sa ne explici, eu iau aceasta afirmatie ca declaratie a utilizarii de clone, dpret pentru care voi aplica regulamentul.

Astept lamuriri la aceasta problema care ESTE TREABA NOASTRA.

PS: ma miram eu, cine e nemultumit de bursa? Pai cei care posteaza la bursa gramada, fara numar. Cei cu anunturi ocazionale nu au probleme.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
DomnulK
post 14 Apr 2008, 14:33
Post #13

ex kAndrei

QUOTE(semit @ 14 Apr 2008, 13:32)
eu cred ca mai bine va vedeti de clona dumneavostra, pardon de fratele care intra de pe acelasi computer  si facea topicuri la bursa wink.gif
*

si eu ce naiba ma fac, ca am si eu un frate, care are con t pe daciaclub. daca poisteaza nebunu vreun anunt o sa-mi iau ban sau warn din nou pentru clona?
cred ca va trebui sa-l omor pe frate-miu, sa elimin astfel orice posibilitatea de a posta el vreun topic sau vreun anunt pe daciclub si astfel sa imi iau ban/warn ....

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
minny
post 14 Apr 2008, 15:05
Post #14

Membru porcos

Contu e ca si credit cardu. Numa tu il poti folosi dar daca tu il dai la altu e problema ta. Vanzatorul poate sa accepte sau nu iarasi utilizarea unui mijloc de plata care nu iti apartine (teoretic nu e voie). Acu' insa si eu dau cardu lu' nevasta-mea sa mearga la cumparaturi la buticu din colt unde ne stiu toti, dar ea nu zice la nimeni si nici vanzatorul nu se da pe spate de situatie ca stie despre ce e vorba. Depinde cumva si de situatie.

--------------------
------ ------ ------
+
gicanu
post 15 Apr 2008, 17:14
Post #15

Membru Rasturnat

Mai am colegi la servici care au conturi pe reno.ro.Inseamna ca si ei sunt tot clone ale mele daca le zic sa posteze un anunt pentru mine ?SINGURELE mele anunturi la bursa au fost cu masina avariata si cu jantele dupa ea deci nu inteleg care ar fi problema. Eu am zis treaba asta pentru ca imi era foarte greu mie sa imi gasesc anunturile dupa o zi pe alta se duceau pe pagina 10.Si daca te uiti si in topicuri o sa vezi ca nu eram chiar disperat sa vand nu dadeam nici up-uri sau altceva.

Chestia cu clonele a fost ca acasa eram logat cu tuxedo si la servici cu gicanu si am avut o divergenta cu un moderator de la voi TUDOR privind sfaturile date cuiva care chiar daca erau legale nu prea erau morale.Adica ala lovise pe cineva il si ranise ,fraieru nu a depus plangere ...de la asigurari(rca) a luat o suma pe jumatetea valorii masinii lui si ii cerea celui pe care l-a lovit o suma de bani ca sa isi acopere pierderea.

LE:Acum vad ca mai e un topic de aranjare a bursei pe care nu il vazusem.Deci nu sunt singurul care e nemultumit de calitatea proasta a rubricii bursa.Este foarte greu de urmarit ce anunturi noi apar in fiecare zi.Macar limitarea up-ului daca ar fi posibila ar fi excelent 7 zile.Am avut un anunt pe vw forum in care ziceam ca vreau sa cumpar niste jante 5x112 am primit foarte multe oferte.In plus la categoria vanzari au rubrici separate piese jante+cauciucuri si masini. Ar fi bine sa va inspirati de acolo pentru rubrica bursa la care reno.ro este deficitar. In rest aveti rubrici mai interesante ca acelea de acolo asta e si motivul pentru care mai stau pe aici pe reno.ro chiar daca nu mai am renault popa.gif

Eu inteleg ca Voi , Moderatorii la bursa aveti Important topics si nu prea va intereseaza sa schimbati ceva.

This post has been edited by gicanu: 15 Apr 2008, 17:32

--------------------
+
semit
post 15 Apr 2008, 17:54
Post #16

Private Spice

QUOTE(gicanu @ 15 Apr 2008, 18:14)
M

Chestia cu clonele a fost ca acasa eram logat cu tuxedo si la servici cu gicanu si am avut o divergenta cu un moderator de la voi

*

ph34r.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
gicanu
post 15 Apr 2008, 18:02
Post #17

Membru Rasturnat

Un cont era al meu unu al fratelui deci nu inteleg care era problema....

--------------------
+
klaus
post 15 Apr 2008, 18:06
Post #18

步步

QUOTE(gicanu @ 15 Apr 2008, 18:14)
Chestia cu clonele a fost ca acasa eram logat cu tuxedo si la servici cu gicanu
*

1. Si eu ma loghez de la servici, dar asta nu inseamna ca ma loghez cu alt user...
2. Userul tuxedo a fost facu SPECIAL pentru vanzarea jentilor tale tuxedo. Nu a fost nici frate, nici var, nici baba cloanta, ai fost tu personal.
3. cu 1 si 2 pur si simplu mi-ai insultat inteligenta, pe principiu "da-i dracu de prosti de moderatori ca eu sunt mai destept ca ei si mai smecher".
4. Pentru 3 si pentru clone, ban definitiv.

PS: atat tuxedo cat si gicanu au intrat de pe acelasi ip. Asa ca treaba cu "la servici eram cu unul, acasa eram cu altul" e o MINCIUNA. Se adauga aceasta "buna credinta" manifestata de userul gicanu la decizia luata

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 19:23
Forum Renault