Sigla Dracia, ...de unde se poate lua?
![]() ![]() ![]() |
Sigla Dracia, ...de unde se poate lua?
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dezmembrari?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau ... la baietii de la tinichigerie de pe Feleac, o bere doua si te rezolva, numa vezi ca le place mult sa "negocieze", asa ca nu te speria tare de ce o sa-ti ceara la inceput.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
darthmaul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 March 08 From: Timisoara ![]() |
Am o problema asemanatoare. Sunt la Mamaia pentru 3 zile la un simpozion si am observat ca mi-au furat sigla din fata de pe Logan (an fabricatie 2007).
Se gaseste la service sau la vreo reprezentanta de cumparat? As dori o recomandare pentru Constanta. Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan Ambitions, 1,6MPI
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La reprezentanta Dacia este.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Mie mi-au ciordit numai chestia aia "by Renault" și am cumpărat una cu totul de la silviu_79. Dă-i un pm poate are și ce îti trebuie ție.
This post has been edited by vi_escu: 1 Jul 2010, 18:56 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Incearca si la magazinul de la casa de cultura din Constanta, unde au piese de origine la preturi nu asa de piperate ca la reprezentanta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am eu o idee "cret(z)a" , incearca la magazinele de piese auto dar intreaba de embla Dacia caci pentru "Dracia" nu ai sa gasesti nicaieri
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
darthmaul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 March 08 From: Timisoara ![]() |
Multumesc mult pentru ajutor. Am fost la magazinul de piese de langa Casa de Cultura din Constanta, am gasit sigla, costa 91 lei dar problema e ca eu nu o pot monta, e putin mai complicat.
Deci o sa rezolv problema intr-un services. Acum Mamaia se aglomereaza cu turistii de weekend, sper sa nu am probleme pana maine cand plec spre casa. Abia astept sa plec! |
--------------------
Dacia
Logan Ambitions, 1,6MPI
2007
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
91 de lei o sigla ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Se poate si mai mult...ma bucur ca sfatul meu ti-a fost util.
This post has been edited by bobo77: 2 Jul 2010, 21:40 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
La noi in brasov am inteles ca o sigla spate se gaseste la 20 ron.
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:52 |