LOGAN NOU-ZGOMOT LA FRANARE, probleme franare
![]() ![]() ![]() |
LOGAN NOU-ZGOMOT LA FRANARE, probleme franare
DINAMO |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
berlina
2008
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu in ziua in care am luat-o am facut 300km si am simtit-o ca o masina noua...,cred ca e o impresie falsa. Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara batai de cap!
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Sa ai bafta!
Nu-ti fa probleme, asa a facut si a mea. Zgomotul a disparut dupa cateva zile. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
niculescu |
![]()
|
Membru NATO Group: Members Posts: 56 Joined: 16 November 07 ![]() |
e zgomot de prea nou
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007/abs plus
- B 01 HHH
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
la mine zgomotul de la frane descris in primul topic se aude si acum, dupa 13.000km.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
Zgomotul ala la frane e destul de normal, oricum se vede ca esti prea atent la detalii, vibratia aia in pedala o fac cam toate, iar despre zgomotul motorului, asa sunt toate, foarte zgomotoase, culmea eu am un dci de 85 cai si parca e mai silentioasa (in interior) decat benzinarele. Oricum am mers si eu cu una pe benzina si pot spune ca-mi aduce aminte de vechile dacii, etajarea cutiei e neplacuta parca accelerezi de pomana. La diesel e altfel, mi se pare ca e si alta cutie.
Oricum nu te poti astepta la foarte multe pretentii de la aceasta masina, precum cele mentionate de tine mai sus, este bine oricum ca-ti faci griji si nu mergi cum merg altii pana se rupe. Iti doresc sa te bucuri de ea, fara incidente, si citeste bine forumul, ai niste mici reglaje de facut, vezi de ex. intrerupatorul pt. lampi frana care reactioneaza mai tarziu, sau ca in timp lampa dreapta spate va avea probleme cu legatura la masa si mai sunt multe chichite, oricum, pe total iti faci treaba cu ea, un prieten are 150000 km cu un Logan 1,4 si nu a avut probleme majore cu ea, motorul e super ok. |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C O S T I |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 7 February 08 ![]() |
poate este o versiune pt. DINAMOVISTI sau calitatea placutelor
|
--------------------
dacia
logan
2006-laureat dci [B]dacia[/B][U]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:39 |