JOC RULMENT FATA
![]() ![]() ![]() |
JOC RULMENT FATA
mar85mar |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 20 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
d1300
1987
- BC-02-FKZ
|
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Ridici masina pe cric. Prinzi roata fata cu ambele maini ... la ora 15.00 mana drepta si la ora 21.00 mana stanga (cum te uiti la ceas) si misti de roata ... daca are joc, rulmentul e dus, daca nu ... nu!
Bafta! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
rulmentii fata huruie cu mult inainte sa apara jocul, sunt 2 pe roata, sa nu huruie dar sa aiba joc nu am intalnit pana acum. Daca e joc, cel mai probabil e din pivoti/bielete/caseta, dar nu din rulmeni.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Apr 2008, 13:11) rulmentii fata huruie cu mult inainte sa apara jocul, sunt 2 pe roata, sa nu huruie dar sa aiba joc nu am intalnit pana acum. Daca e joc, cel mai probabil e din pivoti/bielete/caseta, dar nu din rulmeni. Argon, in primul rand intrebarea omului este: QUOTE SALUT. CU SE VERIFICA RULMENTZI FATA DACA AU JOC In al doilea rand nu sunt de acord cu tine cand ai afirmat ca intai huruie si dupa ceva timp apare si jocul la rulmenti. Eu in toate cazurile pe care le-am intalnit, in prima faza si-a facut aparitia jocul si abia in momentul in care uzura este mai avansata apare si huruitul ... de fapt, daca stai si te gandesti un pic cred ca ai vrut sa scrii invers ![]() Cand apare huruitul de fapt este semn ca s-a ajuns la uzura maxima! |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
mar85mar |
![]()
|
SE SCHIMBA GREU RULMENTI???
|
--------------------
dacia
d1300
1987
- BC-02-FKZ
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Prietene, uite ... noi suntem buni cu tine si iti raspundem dar fii si tu bun cu noi si nu mai scrie cu litere mari!
Si ca sa iti raspund: - la rulmentii de pe fata iti trebuie presa de rulmenti si trebuie sa ai cateva cunostinte de mecanica pentru ca va trebui sa desfaci fuzeta si asta implica depresarea pivotilor si scoaterea planetarei etc etc; - la rulmentii de pe spate treaba e putin mai simpla in sensul ca nu ai nevoie de presa de rulmenti si nu este nevoie sa demontezi prea multe insa trebuie sa ai mare grija la montarea componentelor inapoi ... si schimbarea rulmentilor de pe spate necesita oaresce experienta! This post has been edited by ionut.tanase: 29 Apr 2008, 12:46 |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
mar85mar |
![]()
|
ok mersi pentru sfaturi si scuze pentru scris
|
--------------------
dacia
d1300
1987
- BC-02-FKZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:40 |