Am un animal de casa., Ce fac cu el?
![]() ![]() ![]() |
Am un animal de casa., Ce fac cu el?
koldun |
![]() ![]()
|
||
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Ia de-aci:
HPIM0020.JPG ( Size: 279.84k ) Number of downloads: 292 Si nu in ultimul rand, poza din avatar e reala, exemplarul (Felix) e la curte(zane) pe timpul verii. Iarna ne tine companie si el ca membru de familie respectabil. Si Felix nu "se da" la Coco "din cauza de Sally" (e don'soara alba din poza) E ca-n desenele animate cu Sylvester si Twety (ca la nebuni). Si casa e plina de dragoste si veselie! "pe bune". Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
VLADIautomobile |
![]()
|
![]() cu 1 passat in - Group: Members Posts: 159 Joined: 23 October 07 From: Timisoara ![]() |
El este Chaco, un Yorkshire Terrier feroce.
Attached thumbnail(s) DSCF0008r.jpg ( Size: 254.39k ) Number of downloads: 190 P1070504r.jpg ( Size: 189.12k ) Number of downloads: 174 P1070503r.jpg ( Size: 159.93k ) Number of downloads: 150 |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
- TM 22 ZCH What the mind can conceive and believe, it can achieve!
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ea e Sara:
003452.jpg ( Size: 255.4k ) Number of downloads: 213 Un cocker cam prostut (se vede pe fata nu?) de vreo 10 ani. Se crede o mare Lady englezoaica, dar toata lumea stie ca e o tarancuta, nascuta in Romania. Ar manca pana ar crapa, ii place la nebunie sa stea afara si sa latre la alti caini (pana se da careva la ea si fuge repede dupa cel care o plimba). Ii place sa faca baie, si sa sara in apa, chiar si atunci cand merg la peste si nu am nevoie de un animal paros care se balaceste si-mi alunga orice vietuitoare maritima de undita. Odata a cazut in casa liftului la bloc, si a trebuit sa ma bag dupa ea. Niciun animal nu a fost ranit in decursul acestei operatiuni. Isi doreste pacea mondiala si salvarea cocostrutului de Siberia. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
D-soara Bukshy, blonda cu fite si pretentii... Ii place teribil in masina, si are o groaza de pisici greu de imaginat desi, daca pisica cedeaza prima si fuge, se lauda in tot cartierul...
Cand alearga isi trage singura palme cu urechile, iar cand urmareste vreun miros cu nasul lipit de asfalt, de prea multa concentrare isi calca pe cate o ureche si da cu botul de asfalt... Este o adevarata maestra la cersit atentie. Cand o plimb pe strada, simte cand cineva se uita admirativ la ea, si se uita fix in ochii persoanei respective, si daca asta nu-i suficient sa fie bagata in seama, se pune pe burta si merge taras pana obtine ce vrea... P.S. Ii plac la nebunie ridichiile, rosiile, cartofii, insa portocalele is cea mai mare porcarie inventata vreodata... This post has been edited by radian: 24 Apr 2008, 22:14 Attached thumbnail(s) bukshy.jpg ( Size: 17k ) Number of downloads: 140 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@koldun: salut, sunt papagalul tau, uite ca stiu sa scriu
![]() On-topic: nu sunt mare fan al animalelor de companie in apartament, dar parintii mei (stau la casa) s-au pricopsit cu 3 (au fost 4 dar unul a disparut) pui de pisica ce imi sunt tare simpatici... DSC00129.JPG ( Size: 387.73k ) Number of downloads: 168 DSC00120.JPG ( Size: 285.21k ) Number of downloads: 185 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
zuzu si zuza...toata ziua se pupa.doar ciripesc ..inca nu vorbesc si nici nu cred ca o vor face vreodata ...ca sunt 2
Attached thumbnail(s) 41.JPG ( Size: 81.27k ) Number of downloads: 174 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ea e Pufi (a.k.a. Puf, Pufilik, Pufozaur, Pufuletz, s.a.)
O avem de cand avea ea cam 1,5-2 luni, acum se apropie de 4. E o corcitura de mare clasa intre maidanez si lup. Oricum, atitudinea e clar de lup. Musca de rupe si e fffff recalcitranta. Nu suporta sa fie certata sau atinsa sa-i dai 2 educative, ca sare la bataie. Mananca cam de 2 ori cat mine, si desi isi face plimbarea si dimineata si seara, pipi si caca ii place doar in casa. Afara nu! Asta deocamdata ca nu ii va mai merge mult timp asa. Mananca orice atata timp cat mananca acelasi lucru cu noi. ![]() Are si botnita ptr ca musca, de fapt avea ca a prins-o cateva secunde si a terfelit-o, devenind inutilizabila. Oricum va beneficia de una noua, eventual din aliaj ![]() This post has been edited by StefanT: 24 Apr 2008, 23:56 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
koldun |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 24 Apr 2008, 23:35) @koldun: salut, sunt papagalul tau, uite ca stiu sa scriu ![]() Nici nu se putea altfel tinand cont ca, iata, Gogu citeste si chiar are aptitudini in folosirea unui notebook!! ![]() gogucitinduj4.jpggogulaptoptp8.jpg Petru a-l auzi click aici! ![]() ![]() Succese! This post has been edited by koldun: 24 Apr 2008, 23:50 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ea e Buba! Fitoasa, nemultumita, scandalagioaca, vesela si mereu in cautare de atentie.
![]() ![]() Attached thumbnail(s) De_toate_091.jpg ( Size: 167.46k ) Number of downloads: 98 aaa_016.jpg ( Size: 223.31k ) Number of downloads: 139 De_toate_111.jpg ( Size: 189.97k ) Number of downloads: 90 Booba_022.jpg ( Size: 103.61k ) Number of downloads: 105 Poze_148.jpg ( Size: 288.91k ) Number of downloads: 143 Piatra_Neamt_2008_147.jpg ( Size: 119k ) Number of downloads: 159 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
StefanT |
![]()
|
E frumoasa foc, pastrama! Sa-ti traiasca!
Radiane, toata lumea imi zice asa, dar... musca TARE ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
koldun |
![]() ![]()
|
StefanT & radian - sa va traiasca!
This post has been edited by koldun: 25 Apr 2008, 00:48 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Shush |
![]()
|
Nu s-a salvat poza in temp
![]() This post has been edited by Shush: 25 Apr 2008, 00:48 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
koldun |
![]()
|
@sudsemnatu- frumosi inaripatii! Liberi nu ii lasi?
This post has been edited by koldun: 25 Apr 2008, 01:17 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Dic , ciobanesc german negru, in prezent la venerabila varsta de 11 ani si jumatate
![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 25 Apr 2008, 01:17 Attached thumbnail(s) IMG_0040.jpg ( Size: 596.63k ) Number of downloads: 219 IM000001.JPG ( Size: 774.75k ) Number of downloads: 166 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Shush |
![]()
|
Cum tine labutele
![]() This post has been edited by Shush: 25 Apr 2008, 01:20 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(StefanT @ 25 Apr 2008, 00:14) Ea e Pufi (a.k.a. Puf, Pufilik, Pufozaur, Pufuletz, s.a.) O avem de cand avea ea cam 1,5-2 luni, acum se apropie de 4. E o corcitura de mare clasa intre maidanez si lup. Oricum, atitudinea e clar de lup. Musca de rupe si e fffff recalcitranta. Nu suporta sa fie certata sau atinsa sa-i dai 2 educative, ca sare la bataie. Mananca cam de 2 ori cat mine, si desi isi face plimbarea si dimineata si seara, pipi si caca ii place doar in casa. Afara nu! Asta deocamdata ca nu ii va mai merge mult timp asa. Mananca orice atata timp cat mananca acelasi lucru cu noi. ![]() Are si botnita ptr ca musca, de fapt avea ca a prins-o cateva secunde si a terfelit-o, devenind inutilizabila. Oricum va beneficia de una noua, eventual din aliaj ![]() Stefan te sfatuiesc sa incepi cat mai repede educatia cu ea. In 2 luni trebuia sa invete sa nu mai faca "treburile" in casa. Cu cat va creste va fi mai greu sau imposibil sa o dezveti. Si nu o lasa sa vi se urce in cap. S-ar putea ca in timp sa devina insuportabil si sa nu va bucurati de ea cum ar trebui. Educatia este f. importanta pentru a avea un catel sanatos si echilibrat psihic. Aveti grija si cu mancarea...n-ar trebui sa manance orice mancam si noi; stiu ca sunt dragalasi si greu de refuzat, dar trebuie sa ne gandim si la sanatatea lor ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
koldun |
![]()
|
@Steel 11 ani! Sa-ti traiasca!
Gogu in actiune!! ![]() This post has been edited by koldun: 25 Apr 2008, 01:53 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
StefanT |
![]()
|
Steel Tormentor, ms de stfaturi.
Oricum, nu mananca ce mancam si noi intotdeauna. Daca mananc de exemplu ceva salam, numai dupa ce termin masa ii dau si ei de pofta o feliuta. Icre, pate si alte alea, sau carne de pui. Si chiar si capete de oase, ca ii plac enorm. Oricum nu ii arunc in timp ce mananc. Face in 14 feluri dar tot nu primeste ![]() De multe ori mananc, si la sfarsit nu primeste nimic, si se duce la bolul ei cu mancare si mananca de acolo, dar e foarte dezamagita ![]() Si cu facutul in casa, nu stiu ce sa zic. Mai multi mi-au zis ca pana la 1 an toti ar face asa, dar parca nu prea imi vine sa cred. Oricum am incercat si cu recompense, de acele 2 ori cand a facut afara a primit recompense, si cand face in casa o cert. Dar nu am rezultate, nu stiu cum as putea incerca altfel. Poate imi dai tu niste idei. Merci mult, O zi buna si sa-ti traiasca neamtu' ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Doamnelor si Domnilor .... in premiera mondiala .... vi-l prezint pe PUFY
![]() ![]() un caniche mascul dragalas care ne face viata zi de zi mai frumoasa. Este un catelus inteligent, afectiv si foarte cuminte. Momentan am in calculatorul de la servici doar pozele urmatoare: Attached thumbnail(s) Diverse_093.jpg ( Size: 604.5k ) Number of downloads: 124 Diverse_094.jpg ( Size: 606.83k ) Number of downloads: 76 Diverse_097.jpg ( Size: 606.02k ) Number of downloads: 62 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
pastrama, sa-ti traiasca buba! foarte draguta!
acum trebuie sa te obisnuiesti cu faptul ca este ... "caine pana la moarte" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
QUOTE(StefanT @ 25 Apr 2008, 10:15) Oricum am incercat si cu recompense, de acele 2 ori cand a facut afara a primit recompense, si cand face in casa o cert. Dar nu am rezultate, nu stiu cum as putea incerca altfel. Poate imi dai tu niste idei. Merci mult, O zi buna si sa-ti traiasca neamtu' ![]() Iti trebuie rabdare, perseverenta si nu in ultimul rand timp. Eu am avut norocul sa fiu stundent in perioada cand al meu era mic si aveam f. mult timp liber, stateam toata ziua cu el. Cum il vedeam ca vrea sa-si faca nevoie il "pofteam" imediat afara dupa care era bineinteles laudat. Trebuie anticipat momentul un pic ![]() ![]() PS: Uitasem...plimbarile , iesitul afara cu catelul de mai multe ori pe zi, sunt f. importante si in rezolvarea acestei probleme. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
koldun |
![]()
|
QUOTE(ionut.tanase @ 25 Apr 2008, 10:43) Doamnelor si Domnilor .... in premiera mondiala .... vi-l prezint pe PUFY Ce "look" de fotomodel are ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
koldun |
![]()
|
Gogu strikes back!
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
![]() gogu e bestial, sa iti traiasca vreau si eu dastia, dar fac extrem de multa mizerie...am avut....si stiu ce mizerie erau 2 capabili sa faca...separati nu faceau |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:47 |