Despre arcuri, a facut cineva asa ceva
![]() ![]() ![]() |
Despre arcuri, a facut cineva asa ceva
5inci |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
1988
- ag-05-ccc
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
nu ai fi putut sa foloesti acelasi topic unde se discuta despre arcuri?
Nu era nevoie sa mai faci inca unul, tot despre aceeasi discutie. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
5inci |
![]()
|
atunci rog vreun moderator sa il stearga....azi ma voi duce sa vad ce fac tai din ele sau le incalzesc .
|
--------------------
dacia
dacia
1988
- ag-05-ccc
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Nu ai arcurile originale?
Experienta proprie ma face sa fiu precaut la modificarea suspensiei (berlina cu arcuri spate tari "ca sa nu se lase" are o tinuta de drum execrabila: la denivelari, ocupantii locurilor din spate sunt aruncati pana in tavan, iar in curbe masina face niste opturi de zici ca se rastoarna... Si taierea reduce lungimea, dar incalzirea? vrei sa le decalesti? A mea e un pic ridicata de spate (goala) dar se aseaza bine daca am 50 kg pe bancheta din spate sau in portbagaj. Nu as schimba nimic la suspensie, mai degraba i-as monta ceva elemente de rigidizare la partea din spate - zdrangane groaznic hayonul! Bafta la caracteristica arcurilor!! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
5inci |
![]()
|
uitati leam incalzit....deci sau si decalit cand sor rupe am sa cumpar altele de la dezmembrari si am sa le incalzesc din nou.oricum e diferenta e mult mai asezata cu drumu de stabilitate numai vb.arcurile pe fata leam lasat.in a 2 poza se vede cum erau inainte This post has been edited by 5inci: 4 Jun 2008, 21:35 Attached thumbnail(s) P05_24_08_11.14.jpg ( Size: 7.9k ) Number of downloads: 140 DSC00228.JPG ( Size: 378.28k ) Number of downloads: 136 |
--------------------
dacia
dacia
1988
- ag-05-ccc
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
imi pare mult prea ridicata de spate.
cand mai dai intr-o groapa, nu se aude o bataie pe spate? incearca si ridic-o cu mana de spate si ai sa simti cand amortizorul e intins de tot... in cazul acesta, vei avea probleme cu oalele pe spate in timp. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
codrin_ando |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 6 March 07 From: Sv ![]() |
...deci asta sa fie bataia pe care o constat si la mine pe dreapta spate????
Initial am crezut ca sunt bucsele(telescopul pare nou), dar la o verificare par ok, incepe sa se auda la drum denivelat si mai nou cand ma dau jos de pe borduri...e dus telescopul oare?? |
--------------------
DACIA
NOVA
1999 GT, 1,6l
- SV 04 PMU <<CODRIN_A>>
|
|
*SouL*PAnaIT* |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 08 ![]() |
Si a mea e destul de ridicata de spate
![]() Oare ce sai fac sa o las mai jos? Attached thumbnail(s) 23_01_08_1452.jpg ( Size: 55.5k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
DACIA
NOVA
GT 1.6L 1997
- IF89PAN
|
|
apollo |
![]()
|
apasati-va pe spatele masinii si in momentul cand o lasi sa se ridice, ar trebui sa se auda bataia telesocupului care e instins la maxim.daca nu se aude...incearca sa o mai ridici putin prinzand de aripa din spate.
daca ea fara sa fie incarcata nu atinge si daca tragi de ea atinge imediat...ganditi-va la denivelari si la gropi ce fel va fi. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
a mea mi se pare usor lasata de spate
am tras de ea dar nu se aude nimic |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
*SouL*PAnaIT* |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 08 ![]() |
anndi cum ai lasto de spate ?
|
--------------------
DACIA
NOVA
GT 1.6L 1997
- IF89PAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 15:40 |