Vibreaza ceva..., S-a refacut evacuarea completa
![]() ![]() ![]() |
Vibreaza ceva..., S-a refacut evacuarea completa
thedragon |
![]()
|
||
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1989
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Traseul de evacuare ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Are Mahindra Logan!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
eh o greseala tehnica
![]() This post has been edited by thedragon: 25 Apr 2008, 15:33 |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si nu ne spui si noua ce surub? Cumva ala de la colierul dintre catalizator si tobe?
|
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
thedragon |
![]()
|
ce catalizator la o masina din `89? Pentru ca nu se potrvea la suport de pe lonjeron am indoit urechile (de pe lonjeron si evacuare) ca sa pot sa le prind si am pus un surub, mecanicul nu a strans prea mult. Cand urcam in turatii vibra, m-am bagat sub masina si am sesizat ca ase slabise rau surubul asa ca am pus mana pe 2 chei de 8 si l-am strans pana nu s-a mai putut. Acum nu mai vibreaza dar dupa 3000rpm se simte la picior ca vibreaza dar nu se mai aude prea tare:), tampon de acela de cauciuc nu puteam sa ii pun ca pur si simplu nu intra asa ca am improvizat
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Scuze nu am fost atent
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:14 |