scartaie volanul, ma scoate din minti
![]() ![]() ![]() |
scartaie volanul, ma scoate din minti
axel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|||
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
1. cuplajul de volan
2. freaca de cochilie |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
nu e uns:)
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RIon @ 14 Dec 2004, 23:09) nu e uns:) o sa razi, da la mine freaca de cochilie si i-am dat cu putina vasilina si merge ca "uns"...nu-i strop de sunet... |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
ady_KPK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 27 November 04 ![]() |
Si eu am aceeasi problema, scartaie de ma inebuneste...Pe unde trebuie s-o ung, cum si cu ce?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-38-KPK
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
cu o crema de maini, cu glicerina, vb. serios
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
ady_KPK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 27 November 04 ![]() |
Eu chiar vroiam sa aflu un raspuns, daca tu vrei sa faci misto e treaba ta... ma refeream daca sa ung cu vaselina sau cu ulei? Si pe unde?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-38-KPK
|
|
axel |
![]()
|
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(ady_KPK @ 14 Dec 2004, 23:27) Eu chiar vroiam sa aflu un raspuns, daca tu vrei sa faci misto e treaba ta... ma refeream daca sa ung cu vaselina sau cu ulei? Si pe unde? Nu a facut misto de tine; crema de miini cu glicerina e mai buna ca nu ataca plasticul. Sau, poti incerca vaselina pura neutra din farmacii, sau vaselina siliconica TRANSLUCIDA - o foloseau cei de la reparatii TV pentru izolari pe fisa de FIT- are avantajul ca nu sicativeaza ca cea alba. Asta daca vrei sa ungi cochilia sub volan. Mai exista o bucsa in "mitraliera", la aia ai acces mai greu. Uleiul are dezavantajul ca se scurge din locul uns, de aia se recomanda vaseline. This post has been edited by diaconuliviu: 15 Dec 2004, 08:47 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Mai baieti axul volan este sustinut la cele 2 capete in mitraliera ( suport pedalier ) de 2 bucsi de cauciuc cu insertie de grafit la interior. Dati volanul jos si cu o seringa puneti ulei si gata ati scapat
|
-------------------- Kox
|
|
axel |
![]()
|
QUOTE(Dyda @ 15 Dec 2004, 09:34) Mai baieti axul volan este sustinut la cele 2 capete in mitraliera ( suport pedalier ) de 2 bucsi de cauciuc cu insertie de grafit la interior. Dati volanul jos si cu o seringa puneti ulei si gata ati scapat nu e de acolo!cel putin la mine.o sa incerc sa ma uit si pe la cuplajul ala |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
Dyda |
![]()
|
Nu intelege gresit nu la cuplaj ax volan fac referinta ci bucsile care vin la capetele de ax si il sustin sa nu aiba joc axial, iar un este taiata, dai semicochilele jos si vezi daca face zgomot daca da este ce am spus daca nu iti atinge volanul in semicochile volan
|
-------------------- Kox
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Daca dati cu un spray degripant WD40 nu-i mai simplu?
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Dyda |
![]()
|
Aici merge orice lichid sau solid ce asigura ungerea
|
-------------------- Kox
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentu ungerea bucselor mentionate de Dyda cel mai bine ar fii sa se foloseasca un ulei sau grasime de origine vegetala sau animala pentu ca cele extrase din petrol ataca cauciucul . Am scimbat bucsile la un oltcit si le-am uns cu seu de oaie cand o sa fiu nevoit sa le schimb si la dacia mea la fel o sa procedez
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
michimaus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 7 October 04 ![]() |
vd 40 rulez.e bun si pt scartaitul de pedale si pt semnalizare si blocul de lumini.o sa mearga mult mai bine si mai usor si mai silentios si "o sa te poti concentra pe alte zgomote"
|
-------------------- |
|
axel |
![]()
|
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu se sterge, ci se inchide
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 22:22 |