Megane Sedan Manager 1.4 16v, 100cp
![]() ![]() |
Megane Sedan Manager 1.4 16v, 100cp
Adrian00 |
![]()
|
||
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|||
tatapaun |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 6 December 06 ![]() |
Adrian00: Managerul merge brici!
Acu pe bune, vorbesc foarte serios. Are 7 100 km in bord si merge super fain! Sunt incantat. Parca da ceva semne un pacanit la coltul din dreapta al parbrizului, la imbinarea bordului cu montantul fata. Dar asta se aude, nu deranjant si numai pe drumuri foarte proaste si nu mereu. Oricum, daca va deveni in viitor continuu, atunci am sa apelez cu placere la topicul "vanatorul de greieri" de pe forum sau cam asa se numeste, nu stiu exact. Consumul este foarte bun: mixt (40% extraurban, 60% Bucuresti, clima aproape tot timpul) este 7,1/100km conform CB. Deocamdata, doar de bine! Sa dea Domnul sa mearga muuuuult asa de bine! Va salut pe toti! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Manager 1.4 16v 100cp
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Pai te cred ca merge brici;am 46k km cu el fara nici un fel de probleme si asa iti doresc si tie.Bafta!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Pfff...ce noroc au unii!
In 27 Iulie am primit Meganul din semnatura de la Serus. La nici 3 saptamani - "Low battery" pe bord. Mers la Serus, schimbat pe garantie bateria, peste 2 zile iarasi "low battery". Cred ca e alternatorul.Acum 2 saptamani, am gasit-o in parcare facuta franjuri din fata pana in spate. O idioata a dat cu spatele ![]() ![]() ![]() Ah, si inca ceva! Tot azi mi-au expirat numerele rosii. Alea definitive le primesc in 10 zile...Deci iarasi mai stau 1 saptamana! In rest, 3500 de km cu problemele "low battery" si erori foarte dese la mp3,nici-un greiere, viteza maxima 190 pe autostrada, motorul de 1.4 trage bine, l-am tinut in rodaj vreo 1500 de km. Daca schimbati vitezele la aprox. 3000 de ture, fuge destul de frumos - are cuplul maxim pe la 3750 - Pot sa spun ca sunt multumit de masina, dar n-are nici macar 1 luna, si deja cateva probleme + lovita. Sa speram ca ma pot bucura cat mai repede de ea! This post has been edited by Adi86: 19 Aug 2008, 15:01 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Adrian00 |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Super masinuta ... si motorul
![]() Am si eu unul pe Clio III si stiu ce poate .... ![]() PS Un consum informativ ? ca sa fac o comparatie... |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
- GL-07-...
|
|
Adrian00 |
![]()
|
tatapaun cum se mai comporta meganul?Mai are un pic si face 2 anisori
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
tatapaun |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 6 December 06 ![]() |
da, mai are putin si face 2 ani: dar... peste 11 luni
![]() Pana acum sunt super multumit de el. Are 15050 si il asteapta foarte curand revizia.Chiar nu am ce sa-i reprosez si ma indragostesc pe zi ce trece mai mult de el. Inca (da Doamne sa o tina asa mult timp) nu i-am schimbat nimic. Bine o si ingrijesc ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Manager 1.4 16v 100cp
|
|
Adrian00 |
![]()
|
Multumim.Te asteptam cu noi impresii dupa ce mai faci cateva mii de km si sa ne anunti daca-i faci ceva modificari
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
O micuta impresie dupa 2 anisori?
Sa dea Domnu' sa-ti traiasca micuta |
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
- GL-35-MRS Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
n_padre |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 21 January 08 From: Iasi Romania ![]() |
Salutari si drumuri faine!
Am si eu un manager insa e 1,5 85 CP, negru. Fata de dotarile de serie a mai primit de la mine: cotiera originala megane, instalatie xenon, incalzire in scaune, folie autorizata SAMURAI spate si luneta, iar ieri pt ca a implinit 2 anisori a primit un set de covorase noi si tava portbagaj. Are 52.000 km, la 39.000 am schimbat flanse amortizor in rest doar disel OMV si drumuri. Sunt foarte multumit de "Tornado"! Bafta in continuare si fara evenimente neplacute! |
--------------------
Renault
Megane
Manager 1,5 dci noiembrie 2007
- IS-79-PNA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 21:11 |