troncanit, pe spate
![]() ![]() ![]() |
troncanit, pe spate
crystyan24 |
![]()
|
||
NU IMI IA POZA Group: Members Posts: 21 Joined: 6 February 08 From: buzau ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
berlina
1995
- BZ 06 MFE AM AVUT AUDI Q7 DA MI-AM LUAT DACIE CA NU AVEAM BANI DE BENZINA....MAKR ASA AM GPL!
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
telescop, posibil arc rupt
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Nedorind sa mai fac alt topic scriu aici, problema mea care ma sacaie de morr
![]() Schimbat urmatoarele : bucse tiranti , bucsa brat superior , bucse brat inferior , T-ul amortizor , pivoti superiori ,pivoti inferiori , bieleta directie partea stanga ,bucsa “cruce “ , bucse ax volan , si imi troncane cand trec vreo cale de tranvai sau vreo groapa , mai ales pe piatra cubica imi troncane destul de rau pana in volan simt ![]() ![]() Mentionez ca toate bucsele sunt Fartec iar pivotii de Topoloveni (schimbat pe ambele parti ), ce as putea sa suspectez in primul rand ??? |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
mircea.a |
![]()
|
![]() Posesor Dacia din 1987 Group: Members Posts: 295 Joined: 9 June 07 ![]() |
Problema s-ar putea sa fie de la caseta de directie. Verifica bucsa de teflon si arcul tachetului de la cremaliera.
|
--------------------
Dacia
Logan Kissfm
1.5 dCi 85 cp. 2008
- B-83-WUF Dacia Logan KissFM 1.5 dCi 85cp B-83-WUF
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(mircea.a @ 23 Apr 2008, 12:49) Problema s-ar putea sa fie de la caseta de directie. Verifica bucsa de teflon si arcul tachetului de la cremaliera. Bucsa de teflon am verificat-o luand volan maxim stanga si apoi am tras destul de serios de capatul cremalierei din partea dreapta unde se afla bucsa si nu are nici nu joc ,ii fixa bine de tot . Arcul tachetului l-am verificat o data cand am introdus vaselina pe acolo ,tachetul nu prezenta uzura iar la remontare arcul a avut o rezistenta simtioare ,l-am introdus la fel cum l-am scos ,fara sa mai adaug vreo saiba ,nimic ... Ma gandesc sa schimb si amortizoarele pe fata si am 2 variante pt saptamana viitoare : Blistein -73 ron De Pitesti - 80 ron Care credeti ca-s mai bune ??? ![]() This post has been edited by Minel: 23 Apr 2008, 16:33 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
bunoara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 25 July 05 ![]() |
Sa ma bag si io umpic in vorba. Si la "brecul" meu troncanea ceva de urlam. Nu se simtea in volan sau ceva da era enervant rau. Parca bateam cu lingura in fundu cratitei. Remediul a fost gasit de oameni mai experimentati: dat fiind faptul ca schimbasem toba asta noua nu mai era la aceeasi matrita si lovea in 2 locuri de burta masinii. Asa ca la orice gropitza bang bang bang. S-a pus umpic cu levieru si a strambat-o (fara sa o rupa sau gaureasca) Acum nu mai bate nimic.
This post has been edited by bunoara: 30 Apr 2008, 08:10 |
--------------------
DACIA
BREAK CN
- B43YCW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 17:17 |