Ce motor se potriveste
![]() ![]() ![]() |
Ce motor se potriveste
gybbam |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
1999 carburatie
- nt-03-vyk
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine o vinzi ca siguri nu ai bani de atatea omoloari , si in final vei ajunge sa o vinzi si fara ITP , daca o sa o mai cumpere cineva ,
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
gybbam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 November 07 ![]() |
Eu acum am toate actele in regula la masina in afara de faptul ca nu e pe numele meu dar asta rezolv saptamana viitoare.Bani nu cred ca sunt o problema fiindca as vrea sa investesc vreo 10.000 care cred ca sunt arhisuficienti.
|
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
1999 carburatie
- nt-03-vyk
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
problema cu actele nu este acum....ci dupa ce vei schimba motorul
lucian a pus un motor de 1.8 turbo pe nova...si din cate am inteles l-a si omologat(sau ma insel) |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
justyn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 14 December 07 ![]() |
Am un prieten care si-a pus mutor de pe un reno 19 si-o lipit placuta cu seria de pe motoru vechi si o trecut fara probleme de rar.
|
--------------------
dacia
nova gt
99 motor 1.6
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(gybbam @ 5 May 2008, 10:17) Eu acum am toate actele in regula la masina in afara de faptul ca nu e pe numele meu dar asta rezolv saptamana viitoare.Bani nu cred ca sunt o problema fiindca as vrea sa investesc vreo 10.000 care cred ca sunt arhisuficienti. 10.000 de ce ? Lei vechi ? Lei noi ? Euro ? Dolari ? Capace de WC ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
lvl100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 5 November 06 ![]() |
QUOTE(gybbam @ 5 May 2008, 10:17) Eu acum am toate actele in regula la masina in afara de faptul ca nu e pe numele meu dar asta rezolv saptamana viitoare.Bani nu cred ca sunt o problema fiindca as vrea sa investesc vreo 10.000 care cred ca sunt arhisuficienti. Pai cu banii aia + banii pe Nova poti sa iti cumperi un motor SI o cutie Renault frumusele. Cu tot cu masina pe care sunt deja montate.... ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
1,8 16V de reno 19 merge 100%, 1721 tot de pe 19, 1,7 turbo de volvo. Discurile pe spate nu ti le omologheaza nimeni si deja nu mai treci cu ea de ITP. Se potrivesc cele de 19 dar nu stiu sa iti spun din ce an. Spor la treaba!
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:02 |