EBA in toata splendoarea
![]() ![]() ![]() ![]() |
EBA in toata splendoarea
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Esti safe, fatuca. Trai-te-ar 'mniezo.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Fratzica |
![]()
|
"Puteti sa ma-ntrebati si de sondaje"
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
O familie mare si fericita!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
o tztutza
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe mine nu m-a mirat nimic, ca doar nu se gandea nimeni ca p-aia chiar o duce capu'. De Ridzi nu mai zic...
Da' la ce dracu' emisiune locala erau ei acolo cu primarul pupincurist al carui oras? Si daca tot am ajuns sa vorbim de pupincurism, prezentatoru' ala se vede ca practica de pe vreamea lu' Nea Nicu asa ceva... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
"mai pun niste hartii pe masa, sa nu stau numai cu o singura foaie, sa zica"...
..."cand ai niste foi pari ca esti pregatit" ei cum cwaie ![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Fratzica |
![]()
|
erau in petrosani, unde e primar Mr ridzi
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
hahahahahahahahaha
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
arza-te jaru de inapta!!!
auzi...daaaa.... cum ii mai bine sa stai cu mainile??? ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e chiar penibil acest filmulet, nu pentru EBA ci pentru cel care l-a facut si l-a pus pe internet.
1. Care-i problema ca au pus foi pe masa ca sa "para pregatita"? Daca nu ar fi avut foi pe masa poporul reactiona "aa.. nu mai aveau loc la terasa si au zis si ei sa faca o discutie televizata". Cand apari la tv, pe langa emotiile pe care trebuie sa le stapanesti ( si se vede clar ca le avea ) trebuie sa vi cu date concrete, altfel iar te mananca presa de viu... daia a si cerut foile inca o data 2. Cum sa tina mainile, ca sa nu para agresiva sau sa afecteze cumva pe privitor. 3. Nu mi se pare nimic amuzant in acest clip, desi l-am urmarit de la inceput pana la sfarsit... mi s-a parut super stupid pentru ca inainte de orice filmare oricine ar fi s-ar face de kko. Ori sta mut ca o mumie, ori vorbeste prea mult, ori se balbaie... si are nevoie de sfaturile celor din jur sau chiar incurajari. ( nu e chiar asa usor pe cat pare ). This post has been edited by rtBK: 1 Oct 2009, 07:12 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Ura impotriva fam. Basescu e atat de mare, incat nu ajunge topicul "Noi cu cine votam"
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca esti fan "Familia B(undy)asescu", s-o votezi p-asta peste cativa ani cand o candida la prezidentiale.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu aseara! Jenant! Te apuca greata! Ziceai ca e la operatie! O calma moderatorul ala de ziceai ca e taicasu!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Asta e un exemplu clar a unui om care o sa voteze cu Crin.
Am facut greseala de a ma certa o data cu Miria, si el nu a avut nici o vina... si-a sustinut punctul de vedere, eu pe al meu si am ajuns la cutite din nimic. Chiar ca nu o sa fac aceasi greseala, mai ales cu o persoana care vorbeste ca sa se afle in treaba. p.s. vad ca tu traiesti destul de bine din moment ce ti-ai permis sa iti cumperi 2 masini pe vremea lui Basescu, eu nu am ajuns inca la luxul asta ![]() This post has been edited by rtBK: 1 Oct 2009, 09:37 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu zic că a ajuns să-și cumpere 2 mașini pe vremea guvernării liberale. Eu am cumpărat chiar trei. Și aproape sigur rămân cu ele pentru următorii 3-4 ani.
This post has been edited by ssilviu: 1 Oct 2009, 09:44 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
lenafnafets |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 4 May 05 ![]() |
QUOTE(rtBK @ 1 Oct 2009, 09:36) Asta e un exemplu clar a unui om care o sa voteze cu Crin. Am facut greseala de a ma certa o data cu Miria, si el nu a avut nici o vina... si-a sustinut punctul de vedere, eu pe al meu si am ajuns la cutite din nimic. Chiar ca nu o sa fac aceasi greseala, mai ales cu o persoana care vorbeste ca sa se afle in treaba. p.s. vad ca tu traiesti destul de bine din moment ce ti-ai permis sa iti cumperi 2 masini pe vremea lui Basescu, eu nu am ajuns inca la luxul asta ![]() Traiesc bine ca mai si muncesc (am 2 joburi) si cred ca nu esti tu in masura sa imi ceri mie socoteala ....mai intai pune mana si MUNCESTE (in sensul bun al cuvantului) si nu numai cu ochii pe furat sau pacalit...din cauza asta merge tara asta asa de bine |
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
04-Laur 1,4 Rosu Passion/08-Laur 1,4 Gri Platine
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 4 May 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
04-Laur 1,4 Rosu Passion/08-Laur 1,4 Gri Platine
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Noroc, drum bun. Ai cu ce sa faci focu la iarna cand o sa fie frig inseamna ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
scoala asta banuiesc ca e facuta inainte de '89,nu?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
rtBK |
![]()
|
Probabil, pentru ca pe vremea aia nu se INVENTASE bunul simt de a respecta parerea altei persoane. Respectai tovarasu ( punct )
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
ON TOPIC. Nu faceti copii cand sunteti bauti.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sau... nu mai va duceti beti la vot ca uite cine iese....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 1 Oct 2009, 09:28) Dupa toate cele intamplate in cei cinci ani de cand e Basescu presedinte, de ce as avea alta reactie decat ura impotriva lui? A facut ceva concret el de cand e presedinte? Ceva pozitiv? Nu mai zic de guvernari. Cat s-au pupat in fund PD si PNL n-am vazut nimic interesant, dupaia PD(ulterior -L) a iesit de la guvernare, hai sa zicem prin absurd ca scadem anii aia de la socoteala ca au facut liberalii rahatu' praf. Dar anu' asta de cand e Boc ce s-a intamplat? Sau nu-l socotim nici p-asta ca, vezi Doamne, a fost criza? This post has been edited by Merced: 1 Oct 2009, 10:52 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O rugaminte: Dati ignore la tarani!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Merced @ 30 Sep 2009, 22:56) Pe mine nu m-a mirat nimic, ca doar nu se gandea nimeni ca p-aia chiar o duce capu'. De Ridzi nu mai zic... Da' la ce dracu' emisiune locala erau ei acolo cu primarul pupincurist al carui oras? Si daca tot am ajuns sa vorbim de pupincurism, prezentatoru' ala se vede ca practica de pe vreamea lu' Nea Nicu asa ceva... ![]() Inregistrarea s-a facut in Petrosani, in campania electorala pentru alegerile parlamentare. Ziaristul, Chirvase, intradevar practica cu mult dinainte de '89, si din cate stiu eu, este mandru absolvent de Stefan Gheorghiu. Primarul, intradevar este sotul lui madam Ridtzi, insa, e destul de bine vazut prin targ. Spre deosebire de predecesorii sai, chiar se poate lauda cu cateva mici realizari (ma refer la cele in folosul urbei). Ca si picanterie, vizita lui EBA la Petrosani s-a suprapus pe "cheful public" tinut cu ocazia zilei tineretului. In pauza dintre doua concerte, familia Ridti alaturi de restul PDLeilor au incercat s-o urce pe EBA pe scena, daca tot era intamplator pe acolo, in schimb, colegii ei de generatie au huiduit-o de s-o carat urgent cu coada intre picioare. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O rugaminte: sa nu se mai foloseasca ca nickname-uri numele unor personalitati pentru a nu le duce in derizoriu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rtBK |
![]()
|
cred ca stim cu totii de aici despre cine se vorbeste.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 03:52 |