Ludovic Orban vrea sa scape Bucurestiul de borduri
![]() ![]() ![]() |
Ludovic Orban vrea sa scape Bucurestiul de borduri
Ionescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Care stai in sectorul 4 ? Ca eu chiar nu stiu ce sa votez aici... adica n-am optiuni serioase.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Silaghi, Gaf, Mihalache, Inimaroiu si mai cauta pe net ca e un site cu toti candidatii. De primii 2 stiu cate ceva, de ultimii 2, stie toata lumea cate ceva
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Noi, pana la urma, pe cine votam primar general?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
o sa incerc sa fiu la munte cand se voteaza...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand se voteaza?
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pana la urma ce cauta Blaga la Primaria Capitalei?
![]() Nu traiesc eu sa vad un primar adeevarat. Astia au alte probleme, n-au ei treaba cu ale noastre. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eu il vreau pe Funar la capitala
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pentru a fi in ton cu topicul...
QUOTE(argon @ 14 May 2008, 09:47) Orban e un nimic, un prefacut, un imbecil , un cioflingar, v-a fost de 3 ori mai bine cu Videanu decat cu el!! QUOTE(klaus @ 14 May 2008, 12:25) ...STIU cum e la Ministerul Transporturilor.....trebuie pus la puterea "n" unde n tinde catre infinit.... Toti fura si sunt o apa si un pamant dar macar sa mai si faca ceva ...de aceea Negoita va fi votat ca a furat cu cap, pe cand de ex. la generala a furat si atat, ca nici macar nu sunt de calitate bordurile alea... ...asta ca sa nu ma enervez de coflingarul de la sectorul 4 care are tupeul sa mai si candideze dupa ce ca e primarul penal.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 12:28 |