ma-nsor
![]() ![]() ![]() |
ma-nsor
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Casa de piatra si nervi de otel !
Cand ti'o fi mai greu, intra pe forum si plangi pe umaru' nostru ![]() Toate cele bune ! Dupa cum zicea un coleg forumist "Daca tatal tau nu e bogat n'ai nici o vina, daca nici socru nu e, n'ai nici o scuza!" ![]() * imediat cum ajung acasa upload'ez si o melodie. ![]() This post has been edited by HellRaiser: 5 May 2008, 11:55 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
butter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 23 December 07 ![]() |
insoara-te , s-avem si noi nevasta noastra , asa zice parnaiasul , vezi ca te poti razgandi si dupa ce ai semnat in 48 de ore .
|
--------------------
dacia
1410
1993
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(dani_nistor @ 30 Apr 2008, 18:02) ....si am aflat ca la cununia religioasa tre sa dai popii cca 800 lei!!! ok, nici o problema..oricum dadeam ceva la biserica dar totusi nu e mult? si inca o problema. smechera de la starea civila imi zice sa vin cu 2 saptamani inainte de data nuntii sa ma programez dar nu-mi da asigurare ca voi gasi loc in sambata cand vreau eu nici daca-s primul la coada ![]() ![]() hai sa fie intr-un ceas bun ![]() Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra! Cauta un popa de la tara de pe langa Bucuresti eventual sa te "rezolve" mai ieftin: 800 de mii de lei vechi mi se pare cam piperat! Nasul plateste tot tacamul: voi sunteti doi porumbei fericiti, fara de griji... Acum 2 ani, nasul nostru a dat 30 de RON (10 la dascal, 20 la preot). Cand se canta "Isaiia dantuieste", vezi sa nu te calce partenera pe pantofi, ca te va tine sub papuc! ![]() pasiti, si sa va lege (soacra mare face asta ![]() toata viata... Dupa ce v-a binecuvantat preacuviosul, se poate organiza si o chermeza micuta intre prieteni (eu am pus o friptura cat urechea porcului ![]() vin, tort, prajituri ca sa te "tina" minte si pentru petrecerea nuntii... ![]() Cu mai in gluma, mai in serios, D. D. This post has been edited by dragoselu: 5 May 2008, 15:34 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dom' profesor! 800 lei = 8 milioane lei vechi
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Lasa-i pe mana mea ca ti-i fac eu rapidisti
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ia uite câta lume se insoara in ziua de azi!
Când si unde este programat fericitul eveniment? la mine e 18 octombrie , biserica Kretzulescu Am si eu o intrebare : In aia 800 de Roni intra si corul? ca la noi biserica (,) costa 650, din care 350 este corul bisericii. PS pâna si la biserica se cere avans. au mai ramas acuma de stabilit maruntisurile : primaria, DJ-ul, fotograful, costumele, rochia, verighetele, invitatiile, marturiile si alte..................................... "nimicuri" |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Vezi ca inainte de "religioasa" trebuie sa te spovedesti!! Incearca sa pui accent pe "gun", "kill",etc cand vine vb de "pacate"... poate-ti prinde frica (popa) si-ti face vre-un discount. Sau poti sa aduci vb de nasu' - ca ar fi mafiot ucrainian si ca nu-i place sa piarda bani la poker.
Casa de piatra si copii de beton! Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Vad ca sunteti 2 care va nenor....fericiti pe viata
![]() Casnicia e un butoi mare plin cu "kkt" iar deasupra lui e o pojghita fina de miere reprezentand prima luna. Casa de piatra ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
E rau cu rau dar e mai rau fara rau.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Asta asa e si nu e rau deloc daca e cu cine trebuie
![]() Dar partea cu butoiul tot va fi adevarata.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
buna ziua !
Urmeaza sa ma-nsor si i-as ruga pe cei deja insurati daca pot sa-mi recomande un DJ bun pentru nunta/sonorizare. Pana la urma muzica face nunta si daca nu ai un DJ bun care sa stie cand si ce muzica sa puna, atunci nici invitatii nu-s prea multumiti Asa ca cei care stiu si au avut atmosfera buna la nunta si pot sa-mi recomande pe cineva de incredere le-as ramane recunoscator Va multumesc, This post has been edited by cristu: 16 Jun 2008, 09:31 |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(cristu @ 16 Jun 2008, 17:30) Urmeaza sa ma-nsor Naspa, au mai patit-o si altii ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Si daca vrei sa faci atmosfera lasa dreaq DJ-ul ... pune mana si ia-ti o formatie ca e tot la banii aia si efectul e garantat
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Vezi ca un DJ bun o sa te intrebe ce fel de invitati ai, din ce zone ale tarii, cam ce varste, alea-alea, ca sa stie si el ce muzica sa-ti aduca; avantajul cu DJ e ca nu trebuie sa le pui dinainte bucate, casetofonu' nu trebuie sa se odihneasca, sa fumeze sau sa-si dreaga vocea la o cafea. Plus ca iesi si mai ieftin. Acu' depinde, ca daca esti fan manele, treaba pica, baga formatie ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
fratilor, ma duc azi sa vad un restaurant pt. petrecerea nuntii!
cam la ce sa fiu atent? ce sa intreb sa n-am surprize dupa? sa traiti ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
La sala , nu stiu sa-ti zic prea multe, vezi sa ai loc de dans, ventilatie (vara e naspa cu caldura).
La lautari si dj , eu as prefera dj (bun si cu scule) pentru ca: Decit lautari prosti, care sa o lalaie, si la propriu si la figurat , mai bine un dj bine pregatit . Da pot fi si lautari de exceptie, da oricit s-ar chinui, tot nu o sa-mi cante cu vocea, originalului . Tot dupa parerea mea, lautarii au un avantaj fata de dj, pot sa prelungeasca o melodie, in functie de spiritul dansatorilor, da un DJ(de nunti) meserias, poate face mixaje, pastrind ritmul(hora de exemplu). Cu un program muzical, testat, un dj bun, bate la fund o formatie medie, dealtfel la nunta ma duc sa dansez, nu la spectacol. Cea mai buna varianta, daca iti permiti, am vazut asa ceva, formatie+DJ . |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu ca-l laud ... dar cunosc un dj foarte bun ... daca aveti nevoie , un mesaj si va dau nr lui .
L.E. : pe langa dj mai face si poze + video ( alte persoane ... evident ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 12 Jul 2008, 14:41 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dispeceru |
![]()
|
cosmin ramai prin preajma ca s-ar putea sa-ti cer nr. de tel al respectivului, multumesc.
deci, tacamul este 140 lei fara bautura, 175 cu bautura. atat stiu pana acum. loc de dans este, am vazut in pozele de pe site-ul lor, tot in poze am vazut 3-4 aparate de AC, nu accepta manelisti, orchestra, lautari (deci numai cu dj pot sa vin). mi s-a spus ca voi vedea si sala deja aranjata ca au un botez azi. cum e cu husele de pe scaune, se platesc si alea? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
da,
preturile sunt in functie de firma de decoratiuni care se ocupa. aranjamente florale, baloane, fantani de ciocolata? acum un an preturile parca erau in jur de 1Eur de scaun, pt restul decoratiunilor n-am idee. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
koldun |
![]()
|
@Alexu7
A trecut primul an cu saiba pe deșt... Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
unde sa treca, eu am inteles ca se intereseaza de local, deci, distractia abia urmeaza
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 00:30 |