ma-nsor
![]() ![]() ![]() |
ma-nsor
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca initiator al topicului ma simt obligat sa revin cu detalii
![]() Pe data de 25.09.2008 am avut cununia civila la sectorul 6. Pozele care ti le fac astia acolo sunt superbe (am dat 300 lei pe 70 poze - 36 bagate intr-un album dragut si restu in plic + cd-ul cu pozele). Sambata pe 27.09.2008 a urmat cununia religioasa la biserica Sf. Andrei din cartierul Drumul Taberei. Ne-a tinut preotul vreo 45 de minute de-am zis ca o sa cad din picioare ![]() ![]() Restaurantul ales a fost Nest din cartierul Militari. Am fost multumiti de personalul care ne-a servit si la randul lor multumiti de cum le-am multumit ![]() Restaurantul este deschis de 1 an si ceva si se pare ca sunt din ce in ce mai cautati. DJ-ul pe care l-am avut la nunta ne-a fost recomandat de colegul de daciaclub cosmin_2300 si care s-a descurcat de minune. Are scule si muzica beton! ![]() Cu furatul miresii am scapat ieftinache! Mi-au cerut 10 eugenii, 2 sticle de sampanie si o declaratie de love pt. miresica. ![]() Acum, dupa 1 luna si cateva zile de la eveniment, ne gandim ca totul a trecut parca prea repede. Din pacate de luna de miere inca n-am avut parte dar va veni si randul ei cat de curand ![]() V-am pupat! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
felicitari, dar ai bagat pe multi in ceata cu schimbarea username-ului...dani_nistor care esti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Casa de piatra si copii Rapidisti
![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dispeceru |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca stai in sectorul 6, mai devreme sau mai tarziu, tot stelisti ajung, ca sa-ti faca tie in ciuda.
![]() Casa de piatra! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Felicitari!Poate faci un jurnal de bord
![]() No offens! This post has been edited by Arhimede: 9 Nov 2008, 17:03 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Tare! ![]() P.S. Poate invata si vecinu' de la etaj cum se face o gluma buna. This post has been edited by Victoras2001: 9 Nov 2008, 18:33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() buna asta! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vezi ca eu stau in tot Crangasiul si juma' din Giulesti. Deci?
Steaua frate, Steaua!!! ![]() A!!! Imi permiti sa te intreb ce-a facut Nicu Ceausescu in capul CPEx, si unde? This post has been edited by Victoras2001: 10 Nov 2008, 16:42 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic o sa intreb aici. Stie cineva cam cat se plateste la biserica in Buzau? Urmeaza sa nasim niste prieteni si nu stiu cat sa pregatesc pentru preot.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
biserica mai mica daca dai 200-300 cred ca e ok, daca e catedrala 500-600. casa de piatra finilor .
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Multumesc pentru raspunsul prompt. Cred ca e vorba de o biserica mai mica "de cartier".
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai putea sa le spui ca mai au timp sa se razgandeasca
![]() |
--------------------
|
catalin-g3 |
![]()
|
Cred ca e cam tarziu sa se razgandeasca - au cununia civila facuta de vreo 3 ani.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
si inca nu s-au razgandit? respectele mele...
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(catalin-g3 @ 29 Apr 2009, 09:51) Pe popa nu cumva-l cheama Puya? ![]() QUOTE(catalin-g3 @ 29 Apr 2009, 09:56) Am inteles, au nevoie de bani sa-si ia masina. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
noroc cu criza, ca fac si ei nunta....
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
Puya - si in loc de Isaia dantuieste o sa cante Undeva in Balkani
![]() ![]() Pai acum pe criza se fac reduceri consistente pe la localuri si formatii pentru a atrage clientii. ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
argon |
![]()
|
important e sa atragi nuntasii, asta-i scopul nu?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
Cu cat mai multi, cu atat mai bine (poate le iese de un TDI ceva
![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu asta nu o inteleg, e regula sa faci bani la nunta?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eh, uite d'aia nu ma'nsor io, cam am deja tdi
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
In ziua de azi zici un "Doamne ajuta" daca scoti macar ce ai investit.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
catalin-g3 |
![]()
|
Am rezolvat problema in week-end-ul care a trecut. La biserica am dat 500RON.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:16 |