Chestia asta e haioasa?, daca da, explicati-mi si mie, va rog...
![]() ![]() ![]() |
Chestia asta e haioasa?, daca da, explicati-mi si mie, va rog...
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte tare!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Normal era sa te pishi pe tine de ras dat fiind continutul.
This post has been edited by einstein1984: 2 Feb 2010, 14:20 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Feb 2010, 14:11) Are vreun inteles abscons pe care creierii mei prajiti nu o inteleg si de aceea nu ma "kc pe mine de ris"? Ai nevoie de un IQ ceva mai scazut pentru a te "kc pe" tine de "ris". Anyway, forwardurile astea sunt facute de niste idioti in speranta ca li se vor intoarce inapoi impreuna cu cateva sute de adrese de mail spre care a fost retrimis emailul. Mai apoi vand lista cu adresele de email ale celor care se "kc" pe ei de "ris" pe bani frumosi ![]() Spor la kc......de ris ....... ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cred ca trebuie sa te scape tare, da' rau de tot ca sa fi capabil sa te pisi pe tine in momentul in care il vezi pe ala ca se pisa. Io altfel nu vad cum ai putea sa te pisi, kci, sau "cum" pe tine de la asa ceva.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cine e grig????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tata spiralelor si a flacarilor violet...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
aka Pipi Guru
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Asta-i pusa de Marty la "1 banc" de saptamana trecuta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
Vis, daca n-ai inteles, george scala a incercat un atac voalat, vezi Doamne, io-s mai grobian si rid la ceea ce a pus el acolosa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
"Scuzoaiele mele!"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
da' ce treaba ai cu george_scala?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Asta e la fel de "haios" ca si acele montaje "haioase" cu tot felul de accidente puse pe un fundal sonor "haios".. De la pisici calcate de cursiere -deci coloana vertebrala praf- pana la masini distruse... Haios de mori..
Cel mai "haios" e cand citesti comentariile de sub si vezi "m-am kkt pe mine de ras" ... |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu mi se pare haios. De pe youtube mi s-au parut haioase episoadele 1 si 2 "Charlie the unicorn", dupa aia, urmatoarele episoade nu mi s-au mai parut amuzante (fiindca mergeau pe aceeasi idee).
This post has been edited by Filip: 2 Feb 2010, 22:37 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Tampenia aia cu "they took my freakin' kidney"?!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Feb 2010, 14:11) Ete ce-am primit azi pe mail, cu subiectul "super tare... te kci pe tine de ris" Are vreun inteles abscons pe care creierii mei prajiti nu o inteleg si de aceea nu ma "kc pe mine de ris"? ![]() PS: au vrut sa vada cum reactionezi ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:51 |