Pe cine am suparat?, In Megane II
![]() ![]() ![]() |
Pe cine am suparat?, In Megane II
mister |
![]()
|
||
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
de postul asta e vorba? http://www.reno.ro/Consum-la-dci-schimbare...ml#entry1346026
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumiri pentru raspuns. Exact asta este. Cu ce am gresit de-a fost sters?
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mister, mie nu mi se pare ca postul tau e sters..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
mister |
![]()
|
Domnilor, Mea Culpa. Se poate inchide.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
nova_invicta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 258 Joined: 24 July 07 ![]() |
si eu cred ca am suparat pe cineva cu un up mai devreme dar ceasul vostru este in urma cu o ora fata de al meu asa ca
![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2006 preferance S.P.Q.R
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai uitat să setezi ora de vară în profil, e avertizare clară în această privință în Regulamentul de la Bursă.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mister |
![]()
|
nova_invicta, doresc sa-mi mai spal din pacate:
4. Initiatorul topicului are dreptul sa foloseasca UP-uri O SINGURA DATA dupa fiecare 24 de ore de la ultima sa postare, cu exceptia cazului in care anunta o diminuare a pretului solicitat. Diminuarea pretului nu se considera UP. NU se tolereaza UP-uri date mai repede de 24 de ore de la ultima sa postare sau de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Se sanctioneaza orice abatere de la aceasta regula, chiar si numai cu 1 minut! Atentie la eventualele desincronizari dintre ceasul serverului si ceasul calculatorului dvs, inainte de a posta un UP, verificati timpul oficial in coltul dreapta jos al forumului. La incalcarea acestei reguli, topicul va fi șters si autorul sau va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile. Daca se constata UP-uri date de "concurenta" in ideea blocarii topicului "incomod", autorul lor va primi BAN pe 15 zile. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
nova_invicta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 258 Joined: 24 July 07 ![]() |
ok am inteles
|
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2006 preferance S.P.Q.R
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:43 |