probleme stropi de vopsea
![]() ![]() ![]() |
probleme stropi de vopsea
Cevi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005/Confort
- B-41-XOH
|
|||
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
incearca cu o carpa cu putina benzina sau polish PREVENT care e super inlatura si zgarieturi da luciu vopselei in plus cu acest polish am scos si eu o pata de vopsea .cauta la magazinele de Piese si accesorii auto,Bafta
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
Cevi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 February 08 ![]() |
la mine e "groasa" treaba....e un strat de cativa mm...........la prima vedere am zis ca e noroi si vroiam sa ma iau de nenea de la spalatorie....dar am obs ca e vopsea.....nu vreau sa incerc cu diluant din cauza ca mi`e frica sa nu se ia si vopseaua
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005/Confort
- B-41-XOH
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
de luat nu se ia, dar se matuieste
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Incearca cu ce ti am zis ,mai intai de polish da i cu benzina
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Cevi @ 26 Apr 2008, 14:48) am si eu o problema....acum ceva timp nu stiu cum am reusit sa iau o balta de vopsea si am patate pragurile si bara spate.......cu ce imi recomandati sa scos vopseaua? da-mi un mesaj si hai sa stabilim cum ne putem vedea si iti scot eu petele de vopsea. am mai facut lucrul asta si a iesit super. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
cum ai facut?
ai jucarica de polishare, ceva? |
-------------------- fan VAG!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
da am si masinuta de polishat. dar mai trebuie o solutie pe care o folosesc. din pacate nu stiu cum se numeste, am primit-o de la fratele meu- mecanic auto la un mare si celebru service auto.
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o problema cu niste stropi foarte fini de vopsea....pana acuma n-am dat polish, de teama sa nu se intample ceva cu vopseaua originala,,,,e adevarat ca se poate "arde", etc?
|
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 04:01 |