Tiuning de ferentari
![]() ![]() ![]() |
Tiuning de ferentari
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Hai noapte buna, mai vorbim pana sambata daca nu ne baneaza Liviu, ca am vazut ca e online
![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Noapte buna! Si stai linistit noaptea ca iti ajung doi copii.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre io mi-am propus sa fac o echipa de fotbal cu tot cu rezerve
![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Si va veni un cioban sa-ti cumpere echipa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sony tu si pe topicul tau faci off-topic ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre, daca mergi la Bacau, io zic sa-ncerci si cu o femeie..
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai la aia ma si refeream
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
Stiu, dar am vrut sa fie foarte clar, ca poate sony se gandea la vreo bunaciune
![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Bre, de ce e asa de boccie? I-a facut cineva tiuning?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
Da, acu' un an era autobuz, dar dupa mai multe operatii a ajuns asa ca in poza
![]() |
--------------------
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 2 May 2008, 15:50) Cum eu sunt nascut/crescut in Ferentari si sofer fiind nu am putut rata o angajare la ratb garajul Ferentari in tineretea mea.Eu masinile niciodata nu le-am impopotonat iar de tuning nici vorba.Datorita faptului ca soferii lucrau in schimburi erau unii care nu aveau masini in primire si birjareau ce apucau.Cum eu eram singur pe masina a trebuit sa o apar de atacurile birjarilor de la schimbul doi.Masina nefiind raportata ca defecta era cautata in parcare sa fie scoasa in traseu.Dar odata ajunsi la masina soferii constatau ca nu are ulei in baie si vasul de expansiune este gol fara pic de antigel iar scaunul de la sofer este rupt si sta intr-o parte atarnand.Eu dupa orele de program parcam masina in garaj si schimbam joja de ulei cu alta modificata(taiata/scurtata),goleam intr-un bidon antigelul din vasul de expansiune si demontam doua bolturi de la scaunul soferului.Doar asa stateam fara grija ca nu imi strica altii masina pe care cand o reparam trebuia sa dau bani la mecanici daca vroiam sa am cu ce sa ies in traseu si sa iau un salariu bun. |
--------------------
a
b
c
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
@bulan:
Omule, esti adevarat! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@bulan,
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.357 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ca Bulan mai sunt si alti soferi care au grija de masinile lor (unul chiar membru pe forumul transira), iar cei care au ajuns cu vehiculele in pozele de la inceput.... au prea multa grija de ele.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Bravo,nene Bulan
![]() Crezi ca acum ar mai merge figura? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.357 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai mercedesurile sunt in garantie, nu au voie sa le modifice.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
Sa le umple cu CD-uri au voie ca nu afecteaza garantia
![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Si sa le vopseasca in culorile papagalului.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
bai da ia gata ma... trebuie si oamenii astia sa-si afirme talentu' intr-un fel nu? si in plus vorbim aici de competitie, care are 'al mai ciumeg si tuningarit trocarici, oamenii s-au chinuit sa le aduca in starea asta... stare in care oricine altcineva care nu are talentu lor (adica un om cu gusturi) nu reusea sa le aduca nici intr-o viata de om !!!
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 9 May 2008, 08:00) Alberțâcă, da' Iveco alea ciumece pe care le laudati pe forumul vostru, cata garantie mai au? Da, bre, alea portocalii care lasa 6 urme de roti pe asfalt. This post has been edited by Sony: 12 May 2008, 16:05 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu e forumul meu, nu le laud si nu mai au garantie. Sunt masini Iveco TurboCityU la care a renuntat o municipalitate din italia si au fost donate catre RATB (cu muuulti km la bord). Totusi, constructia cu 4 usi in loc de 3 e cel putin interesanta. Si nu am vazut vreunul "tunat".
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
In schimb au sasiul stramb si merg glisat.
![]() This post has been edited by Sony: 15 May 2008, 15:10 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
O fi, nu am vazut nici unul in situatia asta cu ochii mei. Dupa 1 milion de km si la penuria de autobuze din parcul RATB, e perfect posibil.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
Atunci mai casca ochii.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu locuiesc si nu am treaba prin zonele unde circula acele autobuze, adica sectorul 5 si 4 daca nu ma insel. O sa ma uit daca mai dau de unuls a vad daca merge in diagonala.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:12 |