ma puteti ajuta?, imi cer mi de scuze daca s-a mai vb dar nu am gasit
![]() ![]() ![]() |
ma puteti ajuta?, imi cer mi de scuze daca s-a mai vb dar nu am gasit
interlagos89 |
![]()
|
||
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă la SLZ coloana de direcție trece prin "podea" precum la SN, ai acolo un manșon de cauciuc ce trebuie uns.
Uleiul de servo se scoate pe la returul pompei, dar nu are niciun sens să îl schimbi. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Si cu ce-l ungi ? Au aia din service vaselina speciala care sa nu atace cauciucul ? Din cate stiu eu la slz mea, nici de noua n-a avut bagata vaselina pe acolo. Axul volanului nu are si el o bucsa , ceva ?
Daca in cartea de intretinere spune ceva despre schimbatul lichidului de servo, probabil ca trebuie procedat intocmai, nu ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu n-am văzut vaselină care să atace cauciucul mai repede decât atacă rugina caroseria...
This post has been edited by MAERSK: 1 May 2008, 22:41 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
interlagos89 |
![]()
|
cam cati litri de lichid intra?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nivelul lichidului pentru directie asistata se controleaza la fiecare 10.000km si trebuie sa fie intre minim si maxim.Se foloseste numai lichid DEXTRON II D,iar capacitatea circuitului este de 1 litru.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
interlagos89 |
![]()
|
am 3 bideonase a cate un litru de lichid marca 2+2 tipul d acolo mi-a spus ca este bun la solenza.sa nu il bag?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu stiu ce sa-ti spun,atata timp cat nu cunosc caracteristicile uleiului tau.Producatorul recomanda folosirea uleiului pe care l-am mentionat mai sus.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 14:46 |