Kia Cee'd SW 1.4 109 vs Logan MCV 1.6 105, in Auto Moto Sport Mai 2008
![]() ![]() ![]() |
Kia Cee'd SW 1.4 109 vs Logan MCV 1.6 105, in Auto Moto Sport Mai 2008
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Zippy @ 8 May 2008, 00:43) Secte are urinaru..pardon bivolaru. Si eu unul nu fac parte din nici o secta sau fanclub.Nu sunt fan solenza sau kia ceed. Sunt fan BMW si PORSCHE. Una peste alta defectele ceed-ului sw de 12.500 de euro sunt altele: imposibilitatea adaugarii de optionale e intradevar deranjanta.De exemplu la versiunea asta de 12.500 euro (BEST), inchiderea/deschiderea se face introducand cheia in incuietoare si rotind.Inchiderea din telecomanda e pe versiunea urmatoare care e mai scumpa. Se poate pune alarma bineinteles si se rezolva.Dar aia se poate pune doar la service agreat KIA pentru ca altfel se pierde garantia la partea electrica.Si acolo costa vreo 300 ron manopera. Ar mai fi lipsa reglarii scaunului pe inaltime la versiunea BEST.Din cauza asta nu poti vedea botul masinii, fapt care deranjeaza pana te obisnuiesti.Proiectoare nu se pot pune decat aftermaket contra la vreo 15 milioane. Eh..astea sunt marile lipsuri de care ar trebui sa se ia lumea.De asta am fost recalcitrant la ideea cu lipsa elasticitatii. Deci..vedeti, aici vroiam sa ajung, tot MCV-ul e mai bun. ![]() deci nu-mi vine sa cred.. la kia ceed deschizi masina cu cheia asa cum o faceai la dacia 1300? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce termini de ras, ia vezi cum deschizi un Logan Ambiance.
Da' nu ca o Dacie 1300, ca iar te ia rasul. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
pai da dar aia e masina de 6400 de euro (sau cat mai e acum) in timp ce aia costa >12000 de euro. te-ai astepta ca o masina de o asemenea valoare sa aiba macar chestia asta elementara nu?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
E pura fabulatie a lui zippy, Best-ul are deschidere cu telecomanda ( e optiunea dealerului sa o comande sau nu), uite asa se duce buhul de ceva care nu e adevarat, si de aici pana la a forma prejudecati e un pas..
![]() This post has been edited by radioman: 8 May 2008, 09:14 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu are.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Mea culpa, am sunat acum la dealer sa intreb ce versiune era aia de drive test cu care m-am dat ieri si mi-au zis ca e Classic si nu Best cum a sustinut ariciul ala de consilier cu care am facut testul...
![]() ![]() This post has been edited by radioman: 8 May 2008, 09:37 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si uite asa mai creste pretul ceed-ului din test cu inca 50 euro... Ca s-ar adauga suplimentar deschiderea din RF.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Masina mea a fost ridicata de la dealer cu tot cu alarma deci are deschidere cu telecomanda (a alarmei desigur).
Elasticitatea este si ea importanta insa vorba cuiva de aia s-a inventat cutia de viteze (mai ales cea manuala) si cum motorul este unul de turatie nu ma voi sfii sa ii dau 5500 ture ca sa depasesc un tir sau un Logan. Si oricum am da-o noi aici nu va iesi niciodata un invingator clar si poate ca e mai bine asa ca lumea sa aiba de unde alege la aceeasi (aproape) bani dintre mai multe masini. Cat despre turatii pentru doritorul de turatii ii recomand Porche sau ceva la fel ca am mers cu un amic cu un cayenne cu motorizarea de 3,6 si m-a lipit de scaun cu schimbarile de treapta pe sport la 7500 ture. Si nu se putea probabil compara cu Porsche nici o honda de 20.000 E DDP. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(radioman @ 8 May 2008, 09:36) nici Polo Happy nu are...nici Peugeot 107...si multe altele ![]() Apropos de Logan, am vazut cu ochiul meu Ambiance din 2005, care nu avea deschidere pe cheie, normal, dar avea toate motorasele in usi, toate cablajele facute, si s-a rezolvat cu 200 ron schimbarea doar a cheilor+programarea. In ziua de azi, Ambiance-urile mai au tot tacamul instalat? This post has been edited by argon: 8 May 2008, 10:10 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(eugeniuz2004 @ 8 May 2008, 11:03) Elasticitatea este si ea importanta insa vorba cuiva de aia s-a inventat cutia de viteze (mai ales cea manuala) si cum motorul este unul de turatie nu ma voi sfii sa ii dau 5500 ture ca sa depasesc un tir sau un Logan. ![]() ![]() ![]() Bine ca nu ai spus ca-i o conspiratie, la fel ca aia cu kakalosu' ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
cum s-a ajuns la masini de peste 45000 EUR cand discutam de masini pana in 20000, ma depaseste ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
discutam de fapt de Logan Laureate MCV 5 locuri cu maximum 12000 e si Kia Cee'd Best cu max 13.000 e deci nu era vorba de 20.00 E unde se incadreaza preferintele tale
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
ah da, uitasem .. ramasesem cu impresia ca lumea vrea ceva mai bun decat logan. insa recunoaste ca sunt ambele pe picior de egalitate.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madhorsefuzzy @ 8 May 2008, 03:01) ![]() ![]() ![]() La cate masini de generatie mai noua poti vedea capota pana in fata masinii (ca botul nici gand) indiferent cum se/nu se regleaza scaunul? Ma refer la faptul ca solenza de exemplu o pot opri la cativa cm de un obiect din fata pe cand la ceed e destul de greu, pentru ca nu poti vedea partea din fata a capotei.Probabil dupa ce te obisnuiesti si iti iei ca punct de reper alt loc de pe capota nu mai pare deranjanta treaba asta. Am condus honda accord si skoda octavia tour si n-am observat chestia asta. Poate am fost eu prea chitit la ceed sa-i gasesc defecte. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate doar? nu esti sigur?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
@madhorsefuzzy
Acum se pune accent mai mult pe "dezvoltarea" pe orizontala, nu pe verticala. La Logan se foloseste pe verticala, pentru a scoate in evidenta spatiul ... si uita asa se vede capota ... This post has been edited by IRONICK: 8 May 2008, 13:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai vreau sa imi schimb si eu masina si ma gandesc serios la un Pro ceed care incepe de la 11.500.
kia-pro-ceed-front-left.jpg kia_pro_ceed_02.jpg In cazul meu va fi sandero full vs Pro ceed best This post has been edited by Zippy: 8 May 2008, 13:24 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
"ah da, uitasem .. ramasesem cu impresia ca lumea vrea ceva mai bun decat logan. insa recunoaste ca sunt ambele pe picior de egalitate." from hash
Nu se uita nimic dar se stie ca orice alta masina straina este mai buna calitativ si din punct de vedere al materialelor interioare si al tablei folosite decat GoLan-ul. Si la toata urma ce tot atata discutie sterila in final. Fiecare din cele doua masini din acest versus are clientii ei fiecare la randul sau condus de dorintele, cunostintele si posibilitatile sale. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Sigur ca da,orice masina straina. Deci pana si Geely e net superioara. E straina,nu?
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
cconiac |
![]()
|
![]() Membru drept Group: Members Posts: 66 Joined: 28 April 05 From: Iasi ![]() |
Geely nu e masina. Este o conserva copiata si facuta in cel mai pur stil chinezesc.
|
--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 /
Clio II Symbol 1.4 2005
.
- . Better late than sorry.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Ma scuzi,dar ptr multi nici Logan nu e masina.
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
era sa spun ce e aia? inghetata? dar mi-am amintit ca erau la IAA 2005 si deja era sters argintiul de pe ele (cromul si nichelul nu sunt pentru ei) dar cum chinezi sunt prea multi e bun si geely... mai scapam de cativa dintre ei...
si da, i-am uitat ca fiind producatori de masini cu marci proprii... ii luasem in calcul la afirmatie ca si zona de asamblare a autoturismelor unor marci consacrate This post has been edited by eugeniuz2004: 8 May 2008, 17:01 |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
nu uitati ca faceti o comparatie ciudata. majoritatea loganurilor vandute sunt cele de pana in 9000 de euro. se vand si multe la 6400 versiunea ambiance deci un pret OK . nu toata lumea are bani multi chiar daca e vorba de facut rate. eu de ex am cumparat preferance 1,6 care a costat 7000 si ma declar multumit. cand dau de bani mai multi poate cumpar ceva mai elegant dar pana atunci nu vreau sa fiu conform proverbului ala cu capra.
edit: eugeniu ai un plus de la mine sa iti mai treaca nervii. codu tu linistit masina si bucura-te de ea indiferent de impresia babelor de pe forum. daca tie iti place asa mult simte-te bine si nu mai incerca sa convingi pe nimeni. poate mie imi place un tractor fara motor... ai ceva impotriva ? This post has been edited by han_1.6 mpi: 8 May 2008, 17:46 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(eugeniuz2004 @ 8 May 2008, 10:03) Masina mea a fost ridicata de la dealer cu tot cu alarma deci are deschidere cu telecomanda (a alarmei desigur). Elasticitatea este si ea importanta insa vorba cuiva de aia s-a inventat cutia de viteze (mai ales cea manuala) si cum motorul este unul de turatie nu ma voi sfii sa ii dau 5500 ture ca sa depasesc un tir sau un Logan. Si oricum am da-o noi aici nu va iesi niciodata un invingator clar si poate ca e mai bine asa ca lumea sa aiba de unde alege la aceeasi (aproape) bani dintre mai multe masini. Cat despre turatii pentru doritorul de turatii ii recomand Porche sau ceva la fel ca am mers cu un amic cu un cayenne cu motorizarea de 3,6 si m-a lipit de scaun cu schimbarile de treapta pe sport la 7500 ture. Si nu se putea probabil compara cu Porsche nici o honda de 20.000 E DDP. pai se poate domnule? sa trebuiasca sa faci improvizatii dupa ce cumperi masina? ![]() ![]() QUOTE(argon @ 8 May 2008, 10:04) nici Polo Happy nu are...nici Peugeot 107...si multe altele ![]() Apropos de Logan, am vazut cu ochiul meu Ambiance din 2005, care nu avea deschidere pe cheie, normal, dar avea toate motorasele in usi, toate cablajele facute, si s-a rezolvat cu 200 ron schimbarea doar a cheilor+programarea. In ziua de azi, Ambiance-urile mai au tot tacamul instalat? mda asta darama poanta cum ca orice masina straina e mai buna ca loganul ,indiferent de ce aspect vorbim ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
aphophis, de ce mai torni si tu gaz pe foc ? Cred ca cineva care citeste aproape 300 de posturi pe acest topic isi poate face o parere despre acest versus, nu ?
This post has been edited by cristi.r: 8 May 2008, 19:51 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
aphophis |
![]()
|
pai acest vs a fost facut din start ca o butelie din care fisura gazul
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
"pai nu era ceed masina perfecta la care nu faci compromisuri?" Aphophis
Este si va fi perfecta pentru mine, dorintele si banii de care am dispus la momentul acela al achizitiei . Cat despre montarea alarmei sa fim seriosi ca esti de-a dreptul copil, la tine a venit cumva din fabrica? sau a ta se raceste singura la temperaturile "egiptene" de care beneficiem si noi vara? |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(eugeniuz2004 @ 8 May 2008, 22:58) "pai nu era ceed masina perfecta la care nu faci compromisuri?" Aphophis Este si va fi perfecta pentru mine, dorintele si banii de care am dispus la momentul acela al achizitiei . Cat despre montarea alarmei sa fim seriosi ca esti de-a dreptul copil, la tine a venit cumva din fabrica? sau a ta se raceste singura la temperaturile "egiptene" de care beneficiem si noi vara? da ce alarma vine standard la orice best? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
si nu cumva e preferabil sa deschizi masina cu cheia decat sa stai sa te coci de caldura neavand aer conditionat?
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 13:34 |