Acumulatori !!!
![]() ![]() ![]() |
Acumulatori !!!
daciaclub-Laurentiu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
incearca aici : http://www.dsn.as.ro/adrese.php
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Nu stiu ce intelegi tu prin
QUOTE Ce iar prinde bine Daciutei SN Eu mi-am schimbat bateria cand a murit cu un Fulmen 55Ah din Metro (mai ieftin nu gasesti nici la magazinele lor - KGK). |
-------------------- |
|
daciaclub-Laurentiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Alte pareri? De Varta ce stiti?
:?: Deci trebe sa fie de 55Ah. Multumesc ... am incercat deja la http://www.dsn.as.ro/adrese.php ... dar acolo nu gasesc sfaturi. :wink: |
-------------------- |
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Eu recomand tot Fulmen (am un Fulmen de 9 ani).
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai acolo erau adrese de magazine, si nu trebuie sa fie de 55 a mea de pe supernova este de 42 cred . un pic cam putin dar merge cu 45 perfect.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
eu am patit beleaua, si am luat o baterie "Dacia" recomandata de producator si pe care scrie chiar Dacia...
1 190 000 cu 2 ani garantie de la Latin efe are 47 Ah si este sunea electricianul, foarte buna(cea mai buna) pana la 1.6 L CC am descoperit si brandul, ca Dacia nu face acumulatori, este un Fiamm fabricat in Italia, pe care ai nostri au pus stikerele Dacia... din cate am inteles acum tot ce este fabricat in Grupul Renault pentru est sunt echipate cu fiamm sanatate |
-------------------- |
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Alte pareri? De Varta ce stiti?
:?: Din cate am auzit varta sunt bunicele. Eu unu folosesc un bosh ( adevarat luat in primavara) dar inainte am avut un bosh de 65Ah si avea 8 ani. Eu sunt pentru Bosh ca le-am incercat. In Carrefour cea de 45 Ah este 1.800.000 lei iar cea de 65 e vreo 2.300.000 |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Incearca ACDelco!
Intretinere 0, are un "ochi" de control si are 3 ani garantie! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE din cate am inteles acum tot ce este fabricat in Grupul Renault pentru est sunt echipate cu fiamm
...nu chiar .....eu am Tudor ..... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Fiamm e un super, super acumulator am avut io unu la audi100 care a mers 5 ani fara cea mai mica intretzinere
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva cat costa un Fulmen si daca este "maintenance free" ?
thanks PS. trebuie sa-mi schimb acumulatorul si inca nu stiu ce sa iau si de unde :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
myk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 May 03 From: constanta ![]() |
un mil si este maintenece free
|
-------------------- |
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
daca imi spui si unde il gasesc la pretul asta esti mare
![]() ![]() ![]() ![]() multam |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Iti dau eu unul, numai ca e Rombat si nu e maintenance free.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Orice ti-ai lua (orice numai Rombat NU), ai grija ca trebuie sa duci o baterie veche la schimb, altfel dai vreo 10% in plus. Cel putin asa stiam eu ca era legea :? .
Eu am o baterie Cyclon Calcium si e destul de bunisoara, dar ti-as recomanda o baterie uscata (Bosch parca). |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
asa e legea.. si parca la fel si la caucioace...
|
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
De caucioace n-am auzit, dar baterii vechi am vazut in magazine
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pai problema e ca unii comercianti n-au spatiu sau nu vor sa le primeasca pe cele vechi, asa ca faci ceva pe ce scrie la lege.. nu stiu daca e legal sa te refuze;
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
paul, la fel e si acolo, dar o predai la centrul care-ti monteaza bateria si iti semneaza bonul de garantie :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
Apai, daca tre sa ma duc la service sa-mi monteze bateria... :wink:
Astia sint in stare sa te trimita la un "Service autorizat" si ca sa pui benzina ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Apai, daca tre sa ma duc la service sa-mi monteze bateria... :wink: Astia sint in stare sa te trimita la un \"Service autorizat\" si ca sa pui benzina ![]() te-ai gindit citi sunt in tara asta care nu stiu ce-s alea borne ...de ce sunt 2...si care-i diferenta intre + si - ???... |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
paulp |
![]()
|
Sincer nu m-am gindit
![]() Uneori sint mai egoist si ma gindesc doar la mine :wink: Dar atunci sa asigure naibii montaj gratuit, ca n-am nici un chef sa dau 300k pe ora de service, doar ca sa-mi monteze nea caisa bateria. ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
....aaa......ai inteles gresit termenul service ... Este vorba despre un service de acumulatori, adica la un reprezentant al firmei respective. Esti trimis acolo pentru a se verifica inainte de montajul noii baterii daca alternatorul incarca in plaja admisa, daca nu ai scurtcircuite, sau alte probleme la instalatia electrica a masinii. Toate aceste verificari sunt necesare ...si costa doar vreo 50.000 sau in unele cazuri sunt incluse in pretul acumulatorului .....
|
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Atentie: intotdeauna vor face tarantele (la berline, break-uri, nove si papuci, ca-si permit) si ti-o baga p-aia ca e releu' prajit sau ca nu stiu ce dracu' nu-ti functioneaza calumea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si-a luat un amic de-al meu o baterie de la un magazin. Cica atunci cand a intrebat de bateria veche raspunsul a fost: "Dom'le, asta e pretul bateriei noi. Vrei sa o dai p'aia veche? Iti adaug garantia de 10% la pret si vii matale cand ai timp si chef. Eu ce sa fac cu aia a ta?" S-a dus la service-ul de garantie, iar bateria veche a dat-o cadou la un amarastean de la el din fata blocului.
Asa merge legea in tara asta! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
paulp |
![]()
|
Pai de asta s-a inventat ANPC.
Eu am fost in magazin si am vazut 2 preturi (unul mai mic pe care scria "Cu baterie la schimb" si altul mai mare cu 10% pe care scria "Fara baterie la schimb"). Acum la magazinele la care fac figuri de genul ala e bine sa rezolvi problema in genul Marty (scuza-ma Marty daca te folosesc drept model): tare in clont, mina pe mobil cu tel la VC si ANPC de fata cu responsabilu' si dupa aia ii bagi undeva si pleci sa cumperi din alta parte ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
Ce-am fost si ce-am ajuns ........ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
Scuza-ma daca te-am facut sa rosesti, dar mi-am amintit de faza de la asigurari (cu Jeepul Shefului tau). De acolo m-am inspirat (si in ziua aia m-am certat cu vinzatorii de la Billa ca nu accepta plata de pe card
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Eu am ramas fara baterie prin feb'martie nu ma' jtiu ca nu ma mai tzine neuronii. Am observa nasoleala dupa ce am conectat bateria la redresor shi nu mai borbolosea un element....Asha ca m'am dus la mag 'ul de cartier, la un bisnitzar local care avea baterii de bistritza....mama mama.. I'am zis sa ma duc shi sa ii duc vechea baterie, dar nu a vrut'o pt ca zicea ca el vinde baterii noi nu refacute. Am lasat de la mine dincolo de faptul ca ishi batea joc de mine cu aberatia lui, fiind strans su usha , pt ca pana in bucuresti e drum lung shi sa umblu cu bateria dupa mine pe ghetzusul ala nu era o solutie buna.
Acum la nici 1 an de la achizitie abea se taraste, chiar daca curentul de incarcare e in parametrii, chiar daca acum vreo 2 luni avea nivelul bun la acid, dar fiind lucru romanesc de "calitate"...poate chiar reconditionat. Nu mai cumpar produse romanesti cat oi trai. |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:17 |