dacia1400li, cutie de viteze 5 tr cu probleme
![]() ![]() ![]() |
dacia1400li, cutie de viteze 5 tr cu probleme
oviili |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1400li
2000
- AR-05-BHF
|
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
In primul rand ,bine ai venit si speram sa te putem ajuta sa iti rezolvi problema Cel putin in cazul treptelor de viteza I si II daca ai noroc ar putea sa fie din reglajul patinei , are parca 2 suruburi de prindere pt cheie de 11 Parerea mea ar fi sa schimbi mecanicul care am impresia din ceea ce scri tu ca face munca de mantuiala si ii cam grav pt buzunarul tau ... ![]() Nu mai cita postul imediat anterior This post has been edited by argon: 11 Jun 2008, 11:00 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
oviili |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 June 08 ![]() |
eu stiam ca patina este numai pentru mersul cu spatele.mecanicul nu as vrea sa-l schimb deoarece sint inca in garantie cu reparatia
|
--------------------
dacia
1400li
2000
- AR-05-BHF
|
|
petrysorr2006 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 7 May 08 ![]() |
mai bine scoti cutia si ii dai in cap cu ea. ce zice el ca e normal sa-ti intre asa...asta gandeste cu p***. singura solutie e sa te duci la el daca zici ca ai garantie si sa-ti faca k-lumea
|
--------------------
daewoo
espero
1998
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
patina iti zic din propria experienta nu e doar pentru marsarier , are un rol foarte important pentru treptele 1 si 2 ........spre exemplu cat am mers fara patina cu greu intra intr-a 1 a nimerea mai mult a 3 a .............cat despre frana de motor , 3-2 aproape ca nu puteam sa o fac
This post has been edited by vallyyy: 11 Jun 2008, 11:16 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 01:20 |