Furtun scos dedesubt, Stan patitul
![]() ![]() ![]() |
Furtun scos dedesubt, Stan patitul
adumitrachy |
![]()
|
||
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 16 Dec 2004, 19:28) Acu , faza e cum rezolvam solutia?M-am gandit sa scurtez furtunul si sa-l bag printre tevile de la galerie. Dar, cu distanta de la capacul curbutorilor pana la galerii cum facem? Care ar fi solutia? Nu stiu daca de la capac pina la galerie va face dop dar, ca sa fii linistit poti pune un "ecran" din tabla subtire in zona furtunului; gindeste-te la "oglinda" cilindrico-concava de la radiatoarele pe cuartz-ceva de genul ala. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
eu il am bagat prin spatele carburatorului si coboara prin dreapta motorului, pana deasupra tevii de esapament, aproape de terminarea scutului. Si nu am avut probleme pana acum
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
cand furtunul de la baie e infundat strangulat face urat ,nu ti-ai dat seama eu cand am incercat sa scot pe jos furtunul care are cam 1,5cm in diametru s-a strangulat ,e nu iti zic ca motorul a inceput sa faca urat de tot sa urle epuratorul de gaze si sa dea ulei pe langa joja. Asta la lada,gazele nu sunt scoase pe la capacul cu culbutorilor si direct din baie prin epurator.
|
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
se mai discuta despre sbj si la capitolul AFUMATOARE
|
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
shaq, nu fii rau
![]() ![]() In alta ordine de idei, mie mi-a aparut la capatul furtunului o pasta albicioasa...care in carb nu era..? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(RIon @ 18 Dec 2004, 20:50) shaq, nu fii rau ![]() ![]() In alta ordine de idei, mie mi-a aparut la capatul furtunului o pasta albicioasa...care in carb nu era..? pasta albicioasa e ulei cu apa.. si la mine apare; e de la condens, daca nu ai alte probleme; daca e putina e normal. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:16 |