noul primar al bucurestiului
![]() ![]() ![]() |
noul primar al bucurestiului
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
In 2003 am predat intr-o scoala de pe Prelungirea Ferentari.
Scoala arata destul de ingrijit fata de ceea ce vazusem prin alte parti, dar in curtea scolii era un mare morman de gunoaie, candva existase un parculet - fusese distrus, blocurile din jur aratau ca dupa bombardament, gardul scolii fusese furat, iar copii aia degeaba aveau scoala zugravita, daca ei nu aveau bani nici pentru un caiet. Aveau o tabla veche de 30 de ani, o diriginta care nu ii putea stapani... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
si Darabont a facut la fel in 6 si nu i-a folosit la nimic...electoratul rahova ferentari voteaza maiculita dupa culoare...n-are DA un coinlocuitor credibil ca il trimitea pe Vanghelie sa faca clasa a IV la seral!
Dar la DA pe unde or fi oare: Decebal Traian Sarmisegetuza Remesia? Sorin Frunza Vede de Mediu? Varujanian Armenian? This post has been edited by mil: 20 Dec 2004, 12:32 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sorin Frunzaverde e propus ca ministru al apararii ia Vosganian candideaza pt Finante
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
Ati uitat de ramura APR-ista a PNL!
Melescanu, Cosa si altii...astia stau degeaba te pomenesti de 4 ani de zile? Dar de Radu Vasileeeeeeeeeeeeeeee Cel Popular? Acum f. serios, am auzit de Blaga care pare o mare speranta a PD...si ar fi o miscare f. desteapta pentru imaginea PD de partid dinamic sa il ia din parlamanent si sa il unga presedinte de Bucuresti. Gusa e deja uns...cu toate alifiile, e bun, dar publicul miticist nu prea iarta cand schimbi barcile din mers cu tot cu arhiva PSD in spate, asa ca ar fi bun pe un post mai umbrit, dar de mare influenta...un fel de Cozmanca cu lavaliera al DA-ului, care sa stranga (de c)oitele ratacite ale majoritatatii guvernului minoritar. In Bucuresti trebe un nea decis si carismatic...basescu a schimbat definit fisa postului...nu mai merge cu surogate bronzate in costume rasate dar din ce in ce mai stramte. Si nici care cumva o marioneta care sa stea si sa semneze...ca primaru'. This post has been edited by mil: 20 Dec 2004, 13:10 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din cite-mi aduc eu aminte, Halaicu parca era PNL. Lis parca-si facuse partid da' i l-a vindut lu' Gigi Fecali.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Gusa cred ca va fi secretar general al Guvernului, ca i se potriveste ca o manusa. La intrigi de cancelarie, nu-l intrece nimeni!
O sa aiba o decizie grea domnii de la DA in privinta candidatului. Oricum, pe ei ii ajuta doua lucruri: faptul ca supun candidatii la acest post unui sondaj, si il aleg pe cel cu punctajul cel mai mare (asa prevede protocolul), si pe de alta parte faptul ca bucurestenii voteaza anti-psd, deci chiar daca un candidat DA nu ar lua din primul tur, tot ar lua primaria din turul al doilea. Marea problema a astora este ca nu prea au figuri de anvergura, oameni carismatici si decisi, care sa fie in stare sa faca nu numai treaba in Bucale, dar sa dea si bine la populatie. Orban stinks, alalalt propus de PD este un ilustru necunoscut pentru publicul larg. Me thinks ca o sa vedem o propunere surpriza venita pe ultima turnanta din partea aliantei Da, dupa ce va fi o mica bataie intre iepurii actuali. Mdea o sa vedem mai intai guvernul format si abia apoi... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Da' ce-aveti tati cu Orban? (pentru o primarie curata in orbite).
Pe bune, sunt curios. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Orban e sters. Nu are dinamismul lui basescu, parca ar fi continuu bolnav, nu a reusitsa seremarce cu nimic, in schimb a tot urcat in PNL.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si nu are nici toti dintii...no offence, dar la pozitia lui imi puneam naibii placa sau proteza sau faceam ceva...e.....ciudat ca sa nu zic altfel!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(madalina @ 20 Dec 2004, 18:47) Orban e sters. Nu are dinamismul lui basescu, parca ar fi continuu bolnav, nu a reusitsa seremarce cu nimic, in schimb a tot urcat in PNL. pai si cine mai are dinamismuil lui Basescu prin PNL-PD? nu, pe bune. intrebati-ma pe cine as vedea io primare de bucuresti si raspunsul ar fi ca habar nu am. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mil |
![]()
|
v-am zis io...de acum sa te tii, lumea vrea imagine, nu substanta...
las' mai ca Lis era mai frumos, mai dinamic si avea toti dintii, in plus s-a remarcat prin ceva: amanta! iar de preacinstita burta a primarului Halaicu...uitarati...sa nu mai vorbim de discursului impetuosului si nestersului Ciorbea. This post has been edited by mil: 20 Dec 2004, 19:00 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Da pot gasi solutii. Videanu de exeplu ar fi una
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunt tare curios pe cine o sa propuna PSD-ul. In conditiile actuale e cam sinucidere curata, sunt sanse minime sa castige. Asa ca nici pe ei nu-i prea vad inghesuindu-se sa candideze, cre ca o sa trimita pe cineva la sacrificiu, asa cum au facut cu Geoana in primavara.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
da dar ce nevasta avea!
![]() Cum naiba statea aia cu el frate ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
ia piano ca l-a votat bucurestiul cu frenezie in trei ture, si n-am vazut paturi largi de muncitori, tarani si intelectuali sa isi faca mea culpa...A MERS SI ASA.
Eu marturisesc am VOTAT CU OPRESCU de trei ori in viata, numa' sa nu iasa halimaua aia...cate priviri crucise am incasat cand vorbeam impotriva curentului...numai eu, stie! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 00:07 |