Internet sharing, Bandwith management
![]() ![]() ![]() |
Internet sharing, Bandwith management
liviu2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|||
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca va merge, n-am incercat pe astfel de placi.
Ideea e ca va trebui sa recompilezi kernel-ul pentru ca implicit nu vine cu niste optiuni activate. Iar pentru asta iti va trebui un compilator pentru procesorul ala. O alta varianta ca sa micsorezi zgomotul este sa folosesti un procesor/placa mai vechi, cu racire putina si un disc SSD, care nu necesita curent mult, lucru care te duce la o sursa silentioasa. Iar atunci iti va fi simplu sa pui htb-ul. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca un asus wl 500g premium ar face fata cu brio la ce vrei tu. Iei unu si ii schimbi firmware+ul cu un ddwrt si ai un linux pe un "mini pc" si faci ce vrei cu el...au am facut diverse chestii cu asa ceva si e si foarte ieftin...in jur de 200 ron si mai are si wireless...
This post has been edited by lucian_v: 5 May 2008, 01:18 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Pot pune HTB pe o configuratie din asta? Are procesor suficient de puternic?
This post has been edited by liviu2004: 5 May 2008, 06:53 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:18 |