diferenta insonorizare la solenze, am mers cu alta solenza
![]() ![]() ![]() |
diferenta insonorizare la solenze, am mers cu alta solenza
Mihaitzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Stai si in a ta pe locul pasagerului si ai sa vezi!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Poate a pus ceva aditivi in uleiul de la motor si avea zgomotele mai reduse ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Explicatii posibile:
-nefiind la volan nu mai simti vibratiile acestuia, a pedalelor, a cutiei de viteza; -la asta din 2004 nu ai auzit motorul din cauza ca zgomotului hayonului si a celorlalte trancaneli interioare; -masina ta este o adevarata problema, judecand dupa cele PESTE 40 DE TOPICURI DESCHISE DE TINE PE PROBLEME TEHNICE... sau -cauza esti tu, din cauza ca bagi toate prostiile si nimicurile in seama. |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
S-ar putea sa faci din tantar armasar!Nu uita ca nu esti intr-un Jaguar!(na,ca am facut si o rima)
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Ciptuning imi cer scuze daka am deranjat pe cineva cu intrebarile mele aiurea dar imi place sa cunosc cat mai multe despre aceasta masina.
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Nu toate masinile "suna" la fel !
2. Parerea mea este ca cele din generatie mai veche aveau o insonorizare mai buna . ( la Logan fiind invers ) 3. Daca acea persoana i-a facut distributia , a schimbat pompa de apa , curelele si uleiul ... normal ca e mai silentioasa ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Marius Eugen ce te face sa crezi ca solenzele mai vechi au o insonorizare mai buna decat cele mai noi?Nu ar trebui sa fie invers?In ce consta insonorizarea dintre capota si habitaclu interior?
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
culbutorii cu patina?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Klaus ce vrei sa spui de culbutorii cu patina detaliaza te rog si pt nestiutori pentru ca de accea punem intrebari ca nu stim si ne ajuta cei care sunt de treaba si au un bagaj de cunostinte mare la fel ca si tine.
|
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Nivelul zgomotului din habitaclu depinde foate mult si de nivelul de ceara din urechi.
Nu va duceti la ORL-ist, ca o sa auziti dupa aia un milion de zgomote. ![]() This post has been edited by ador13: 5 May 2008, 18:02 |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
Mihai San |
![]()
|
ador 13 ai chef de caterinca?
|
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Eu nu, cred ca initiatorul topicului.
In stilul asta o sa deschid si eu un topic pe motiv ca la masina mea, la 3000 rpm viteza afisata este de 109 in loc de 110 cat este corect, si o sa ma plang probabil ca motorul este terminat. In ceea ce priveste intrebarea lui Mihaitzu, 100% este vorba de o chestie subiectiva, pur si simplu i se pare. Sau detenta lui e un pic terminata. |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Zgomotul de care zic nu vine de la toba cii de la motor si nu este foarte mare dar in comaratie cu alte solenze care am mers e mai zgomotoasa ba chiar mi a zis cineva ca pare mai zgomotos motorul.Motorul merge ok
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De la o anumita data incolo solenzele au culbutori cu patina, ca la logan. Pana tunci au avut cu role, ca la DSN. Culbutorii aia sunt de departe mai zgomotosi.
Daca sunt si reglati bine, mai sunt si cu un ulei cum trebuie, iaca zgomot mai putin. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Da dar Marius Eugen zica ca cele mai vechi sunt insonorizate mai bine culmea eu zic ca a mea din 2005 se aude mai zgomotos motorul decat la altele.
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 13:15 |