frane spate slabe
![]() ![]() ![]() |
frane spate slabe
ciosu2001 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
ambiance 2006
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Repartitor.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ciosu2001 |
![]()
|
"repartitor"...bun,..pana acum e bine....
acum, mai departe...asta se inlocuieste? se poate regla? necesita interventii in service-uri foarte bine dotate sau este suficient profesionalismul unui mecanic obisnuit cu modelul....? multumesc inca o data |
--------------------
dacia
logan
ambiance 2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de situatie: vaselina, reglaj, inlocuire.
Fa treaba chiar in atelierul in care e si stand ITP, sa nu mai pierzi vremea daca problema persista. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ideea e ca cei de la statiile ITP stiu de aceasta "buba" a tuturor loganurilor... din fabrica, au reglata repartizarea fata-spate ceva mai slab... nesimtitii de la ITP resping masinile sub acest motiv pentru a percepe taxa de revenire... reglajul e simplu, dar ei nu vor sa-l faca in statia de ITP pretextand ca nu e voie... o mica "atentie" rezolva de obicei situatia...
bun,a ce se poate face... exista o tija care comanda repartitorul de sub puntea spate in functie de greutatea masinii (de cat de lasata este)... tija aceasta are o piulita si o contrapiulita... din acestea se poate repozitiona astfel incat regulatorul sa simta ca masina e mai lasata, ca are greutate mai mare pe spate si, astfel, sa comanda o proportie mai mare de franare pe spate... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
vijelie |
![]()
|
Adica Dacia vinde masini care nu corespund normelor RAR sau cum?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Al, presupun ca "o buba" a tuturor Logan-urilor fara ABS. Cele cu ABS au repartitor electronic si nu ar trebui sa aiba aceasta problema. Oricum, nu e ceva ce sa poti regla acolo.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ciosu2001 |
![]()
|
incepe sa-mi fie din ce in ce mai clar .....
astazi am mai gasit topicuri asemanatoare si explicatiile tind catre aceleasi concluzii.... asa este...e o problema comuna a loganurilor "coaja", ca al meu.... este , intradevar , cel putin jenant ca cei ce se ocupa de astfel de lucruri (itp sau service) stiu perfect "buba" dar ....NU-TI EXPLICA NIMIC!!! concluzia pe care am tras-o citind prin diverse forumuri despre acest subiect, este ca , in cele mai multe cazuri similare....e vorba de un reglaj , ca sa zic asa..."by default"....adoptat in cele mai multe cazuri chiar de fabrica pentru o oarecare proportionalitate a franarii......IN LIPSA UNEI MAI BUNE AUTOREGLARI ELECTRONICE.... |
--------------------
dacia
logan
ambiance 2006
|
|
PopaDragos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 10 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit mai multe topicuri legate de frana....Am o problema..Se aprind stopurile frana cand vor ele..Sa fie oare de la contactul de sub pedala? Multumesc
Cred ca am formulat gresit... nu se aprind de fiecare data cand apas pe pedala. Scuze This post has been edited by PopaDragos: 5 Jun 2008, 10:59 |
--------------------
Renault
Megane
dec 2010, 1,5 DCI
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Daca acel "cand vor ele" difera de "cand vrei tu" si "cand apesi pe pedala" (glumesc desigur) atunci DA, e probabil de la contact. Daca nu e de acolo atunci poate fi vreun scurt la mufele de la stopurile spate.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:35 |