Primul showroom Ferrari din Romania, s-a deschis azi, 6 mai 2008
![]() ![]() ![]() |
Primul showroom Ferrari din Romania, s-a deschis azi, 6 mai 2008
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
MAERSK, nota 10 pentru cele 2 posturi de aici
![]() cristib, cu fotbalistii si manelistii ce ai ? Ei macar isi castiga banii prin munca... Ca se arunca cu euro pe la nunti la manelisti, pe care nu se plateste nimic la stat, fie, dar macar nu isi iau Ferrari din banii nostri. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
n-am nimic cu ei. da' de ce intrebi? vrei sa-ti iei si tu ferrari?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
cristib : Mi-as lua daca as avea bani, si respectul meu oricarui posesor care a facut banii legal.
In loc sa fii invidios pe ei mai bine pune-te pe treaba si fa tu mai multi bani ca ei, legal, sa dai un exemplu bun ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Cred ca scopul discutiei e showroomul Ferrari nicidecum modalitatile de a face bani in RO.
Asta e....noi suntem fraierii aia care mergem la munca si ii invidiem pe jmecherii care fura in fel si chip... Hai sa trecem la munca ptr. ca in privinta furtului de bani sau de orice fel suntem afoni... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Pe putin 2 sunt si in Timisoara,unul cu numere de leasing(B-......) si unul cu numere de TM.
Nu mai discutam de alea cu numere de Italia,Spania sau Germania. This post has been edited by LC_TM: 7 May 2008, 08:55 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
A l e x |
![]()
|
Cred ca va avea succes acest showroom, pentru ca sunt multe masini in Buc sarite de suta de mii de euro ca si pret deci bani "este".
Iar daca acum devine totul usor (showroom, service, etc..) altfel vor atrage clientii... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
o sa aiba succes nebun. mai ales ca cel mai ieftin exemplar e doar fro 110.000 euroi (fara taxe). adica o nimica toata ptr unu ca poponet.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Arata foarte bine locatia, pacat insa ca la nici 10m de Ferrari, dupa gard se afla niste munti de gunoaie, deseuri de materiale de constructii!
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eh, acum e bine ca au toti taranii showroom la ei in tara!
Sa nu se mai duca prin Germanica dupa ele! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
vorbind despre showroom cred ca au facut o treaba excelenta. Acum a venit caldura la noi si clar o sa creasca vanzarile.. Pai cine poate sa ciripeasca ceva cand trece negru cu Ferrari pe bd. din Mamaia? Sans numero, sans numero
![]() Chiar o afacere foarte buna deschiderea in acest moment... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat o fi romanul de disperat sa plece la mare cu noul Ferrari,mi-e greu sa cred ce se livreaza ceva sub 2-3 luni!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Comanda conteaza.. Cred ca daca veneau cu 20 de masini le vindeau pe toate
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Care 2-3 luni ? Ii masina sport da nui BMW sa astepti 2-3 luni, o zis destul de clar , cam un an un an jumate ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pentru Octavia 2 se asteapta in TM 3 luni.
Nu cred sa se vanda chiar asa bine Ferrari in Romania. E prea ieftin ca sa te dai rotund. Trebuie ceva mai scump. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Am fost la eveniment. Sunt mai jos cateva poze facute acolo.
Attached thumbnail(s) DSCF0283modi.JPG ( Size: 272.49k ) Number of downloads: 64 DSCF0272modi.JPG ( Size: 296.4k ) Number of downloads: 86 DSCF0305modi.JPG ( Size: 303.72k ) Number of downloads: 102 DSCF0257modi.JPG ( Size: 308.37k ) Number of downloads: 58 DSCF0279modi.JPG ( Size: 314.99k ) Number of downloads: 70 DSCF0299modi.JPG ( Size: 329.35k ) Number of downloads: 69 DSCF0271modi.JPG ( Size: 338.09k ) Number of downloads: 102 DSCF0255modi.JPG ( Size: 340.53k ) Number of downloads: 102 DSCF0294modi.JPG ( Size: 340.56k ) Number of downloads: 153 |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
adimfx |
![]()
|
Cea mai tare faza era ca inainte cu 5 minute sa vina seful Ferrari, parcarea (din spatele showroom-ului) era:
Chiar ea, Alexandra Dinu. Daca faceti cinste cu o bere va dau citatul lui Luca di Montezemolo care o priveste ![]() Attached thumbnail(s) DSCF0267modi.JPG ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 109 DSCF0268modi.JPG ( Size: 1023.28k ) Number of downloads: 110 DSCF0292modi.JPG ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 151 |
--------------------
MINI
Cooper
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Le convine in Romania ,ca stiu ca se cumpara cash(manelisti,fotbalisti,...)Fotbalistii nu au 200 000 euro pe cartea de munca!!Iar noi nu putem decat visa
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dinu e imaginea Ferrari in Romanica
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 6 May 2008, 21:11) Au zis ca deja mai exista 60 de exemplare in Romania. Unde dracu, nu stiu, ca eu am vazut vreo 2-3 maxim. Si cel putin targetul din Romania isi ia masina ca sa se expuna cu ea, nu sa o tina in garaj. mai iesi si tu seara din casa prin zone centrale... 60 pe acte poate... 60 sunt vineri seara adunate in Bucuresti si Constanta.. fara restul tarii ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
semite, nu e chiar asa... Intr-adevar Lambo-uri, Bentley-uri si SLR-uri vezi des, dar Ferrari mai subtire...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Pe Tiriac l-a pus cineva la socoteala? Daca nu ma insel, are cel putin 2 modele. A prezentat o data parcul lui de masini la o editie a Pro Motor. Sigur stiu ca are un F40. Si daca imi aduc bine aminte si un Testarossa.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Oricat de mult ne-am dori si noi astia mai de rand un Ferrari un lucru e cert si anume ca-ti trebuie saci de bani pe an pentru a intretine o astfel de masina si daca ne gandim numai la cat face un casco pe an pentru ea deja mi se ridica parul pe ceafa. Sa le fie de bine si showroom-ului si celor care au bani sa-si achizitioneze o asemenea masina. Oricum mi se pare si corect un an jumate termenul de livrare avand in vedere ca Ferrari-urile sunt facute manual in mare parte (numai ce uzine au aia si e suficient sa stii ca merita sa astepti un an pentru o asemenea bijuterie).
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Lasati-le,ma,draq,pai ce jafurile alea sint mai bune ca Solenza mea?Am clima,consum minim ,nu stau in ea ca in sezlong(ca daca te intinzi putin,poti sa lingi tavanul in Ferrari)....acum imi dau seama ce masina buna am ,cred ca o retrag de la bursa
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cum arata in poze f430-ul .Frumos
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Oricum in Romania in afara de Magheru, Unirii si mai stiu eu ce Autostrada Soarelui dupa ce ai dus-o pe rampa pana acolo nu ai unde sa-ti plimbi o masina de genul asta.Cred ca se dezmembreaza la noi pe strazi...nu mai e vorba de greierasi.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(adimfx @ 8 May 2008, 13:41) Ca are are muci si par in nas? ![]() 42043381ps9.jpg This post has been edited by argon: 9 May 2008, 07:00 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
search her in the ass too
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bun, de vandut o vand, dar in afara de un schimb de ulei pot sa-i faca si alte interventii? Ca daca ai nevoie de un ambreiaj (si dupa ce prinzi suta in 4 secunde de 10-15 orie e perfect posibil sa ai ), ce fac? O trimit cu platforma in austria?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
adimfx |
![]()
|
Tiriac a fost si el la eveniment. Nu stiu cate Ferrari are, dar intrebat de un ziarist cate are, a spus: "Am cate vrei dumneata".
Cat despre Montezelomo si Alexandra aia cu par in nas (cat de carcotas sa fii frate, daca si de ea poti sa spui asa ceva ![]() "Un Ferrari este ca si o femeie frumoasa. Trebuie sa ti-o doresti foarte mult inainte sa fie a ta", spuse head-ul privind-o savuros pe Alexandra si zambindu-i. (italian, ce mama masii ![]() @einstein: La Forza Rossa o vei putea repara. Au si service, piese si accesorii. In aceeasi cladire mai exista magazin cu tot felul de lucruri personalizate, iar la etaj birourile si sediul clubului proprietarilor. Deci poti sa-ti cumperi Ferrari linistit, o sa ai unde sa-l repari. ![]() This post has been edited by adimfx: 9 May 2008, 09:49 |
--------------------
MINI
Cooper
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 05:06 |