Primul showroom Ferrari din Romania, s-a deschis azi, 6 mai 2008
![]() ![]() ![]() |
Primul showroom Ferrari din Romania, s-a deschis azi, 6 mai 2008
Costin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 22 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 80CP Grafit, clima
- B-31-ETA Dacia Solenza 1.4 Grafit
80CP, Traseu Evacuare BORLA, cauciucuri Continental, becuri Philips, bord si schimbator de Sandero :) |
|||
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Costin,
Ce inseamna "mici erori"? Dar te rog sa nu omiti nici una. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De unde fu... pardon... Cu ce se ocupă?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Costin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 22 May 03 From: Bucuresti ![]() |
va rog sa nu discutam de bani ca nu are sens. pot sa zic ca i-a furat pe toti sau ca i-a muncit. ca oricum nu conteaza. pot sa zic doar: nu asculta manele, nu e fotbalist, e roman, a facut Facultatea de Automatica din Universitatea Politehnica Bucuresti, nu bea alcool si nu fumeaza, a condus Tico si a facut scoala de soferi pe o dacie berlina.
Dar cine stie poate ca toate afirmatiile sunt adevarate sau poate doar "publicitate" |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 80CP Grafit, clima
- B-31-ETA Dacia Solenza 1.4 Grafit
80CP, Traseu Evacuare BORLA, cauciucuri Continental, becuri Philips, bord si schimbator de Sandero :) |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu din cate stiu Scuderia nu e decapotabila, are jante aurii si dungi antracit pe masina...
Ce e acolo e un F430 Spider normal. Bleah, nici nu e Scuderia, nu imi place ![]() P.S. = Long live Google : big_ferrarif430scuderia_22.jpg Asa arata scuderia la spate. P.S. 2 = Ti-am corectat putin culorile, MAERSK. Cam asa arata, nu ? f_ctum9m_d7b9eab.jpg |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mda.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 04:45 |