Dacia te suna, Oferta personalizata
![]() ![]() ![]() |
Dacia te suna, Oferta personalizata
Deceneus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|||
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
am avut si eu oroarea....
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Probabil va fi oferta generala, dar pe numele tau
![]() Deci personala. Oare de unde fac rost de numerele de telefon? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
![]() Pai e simplu: cand am facut comanda pentru actuala berlina, in 2005, am platit avansul si am primit respectiva factura cu chitanta si toate cele... Ei, cand iti inmaneaza respectivili te intreaba si de date de contact (sa te anunte cand sa vii dupa masina, etc.) Am lasat numaru' nevestii, ca am zis ca daca o suna pe ea, ea nestiind prea multe despre lucruri de-astea pe patru roti, ii refuza politicos cu spamul... ![]() Au sunat-o pe ea ![]() ![]() Si iaca asa au dat de mine... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Uite EU am fost sunat. Te-a sunat tot de pe 031 690 3372?
Problema e urmatoarea. Masina am cumparat-o in 2005, iar numarul de telefon l-am schimbat in 2006. De unde stiau ei noul numar din 2006? Am uitat sa precizez. Noul numar nu-i pe numele meu. Cu toate astea mi-au zis pe nume. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 27 May 2008, 14:15 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Deceneus |
![]()
|
Numarul de pe care am fost sunat este la fel cu exceptia ultimelor doua cifre. La mine e 66 in loc de 72 in coada
![]() Surprinzator, nu? Pai ai fost tu pe la o revizie, un service, un schimb de ulei, etc... CIne stie ce... la o reprezentanta, sau cine stie cum ai scapat porumbelul cand te-au intrebat de un numar de telefon "in caz ca apare ceva..." Si uite asa au numarul tau, tu habar nu ai si te trezesti peste 6 luni sau eu stiu cat ca te suna astia cu spamu' ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Da cica ar fi un program , da nimic rentabil pentru noi , pe mine m-a sunat concesionarul , mi-a zis ca figurez la ei cu masina din noe 2005 si daca as vrea s-o inlocuiesc cu orice alt model Renault . Mi-au sclipit ochii ,pentru o perioada ca imi facea cu ochiul dci - ul de 85 MCV sau Van ,eu avand de 64 ( cum am mai zis pe aici , o sa imi iau o masina pe la 30k ,da loganul, vreau sa-l pastrez de tavaleala ).
Da la evaluare mi-au oferit pe actuala (preferance) 4000 E fix , acum ori m-am atasat eu de ea , da parca n-o vad de 4000 . A am uitat , are 82K de km. This post has been edited by logan1.5dci: 27 May 2008, 15:59 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai ce naiba cu 4500 E,se vind unele slz-uri, mai bine incerci si o vinzi singur daca te hotarasti.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
Am fost si eu sunat in urma cu cateva zile. Numai ca au sunat pe la 21.30.
![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
E o cacealma.Nu dati date personale.Sunati inapoi la numerele respective si o sa vedeti ca nu-i puteti contacta pe respectivii.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
de fiecare data cand m-a sunat Dacia au facut-o de la numere ascunse. Asa ca mi se pare ca miroase a teapa deci maaare grija ce si cum spuneti la telefon.
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Asta cu numerele ascunse ,da e periculos si aia cu 21:30 iar ciudata .
Sincer ? Eu nu raspund la numere ascunse , niciodata , rar pe numar vizibil , da pe care nu-l cunosc . |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Deceneus |
![]()
|
Sunat la VC, confirmat CA NU E CACEALMA, e pe bune.
Se primeneste baza lor de date, se vor emite ceva carduri de fidelitate, cu care obtii mici beneficii si reduceri in reprezentante. Asa ca daca ati fost sunati de pe un numar 03169033xx si v-a intrebat ceva date personale, erau de la Dacia. Fiti pe pace. Daca ati primit SMS cu nu stiu ce propunere sa depuneti... e teapa! Succesuri! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 27 May 2008, 19:00) pretul unui Preferance cu un sfert din km lui in targ e maxim 4500 euro...iar Ambiance e 4000 negociabil, vrea lumea sa scape de astea fara AC, si nu merge piata bine. EDIT: pe benzina This post has been edited by argon: 28 May 2008, 09:30 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Eu am primit direct un plic cu oferta, fara a fi sunat in prealabil. Contine niste cartonase pe spatele carora, dupa ce iti scrii numele, poti avea parte,( la achizitionarea unui logan fabricat in 2007, ATENTIE LA STELUTA!!!), de rcd, AC gratuite, ceva finantare avantajoasa..Nu am fost foarte interesat. Am retinut insa ca sunt TRANSMISIBILA. Bineinteles, ca la dealer ne asteapta alte stelute ale ofertei...
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
scuze de offtopic , da , chiar ma zgindariti , deci Preferance ,dci,din noiembrie 2005 , cu 20k la bord costa mai putin de 4500 ? Ca-i dci n-ar costa cu 1000E mai mult?
De fapt daca ma gindesc bine ,nu sunt offtopic , dacia ma suna ca sa-mi faca o oferta pe masina mea . This post has been edited by logan1.5dci: 28 May 2008, 17:15 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ca la dCi mai au unele probleme cu injectoarele ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:03 |