Mitsubishi EVO X vs. BMW 135i, un versus interesant
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mitsubishi EVO X vs. BMW 135i, un versus interesant
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Dar asta nu e EVO X?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
2dor, sa inteleg ca nu stii ce sa alegi dintre astea doua?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ba chiar un EVO X este in test.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
Da imi inchipui, mai racheta decat 335i.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
bmw-ul nu e xi deci nu stiu cat de bine sta pe circuit.
![]() This post has been edited by DrK: 6 May 2008, 14:28 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
2dor |
![]()
|
135i sta foarte bine pe circuit, mai e un test facut de cei de la Fifth Gear, unde bate un Porsche Cayman.
This post has been edited by 2dor: 6 May 2008, 14:43 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Iar comparam mere cu prune...
![]() Evo e o masina de familie la nevoie, cu tractiune integrala si un comportament rutier de invidiat. O fi BMW-ul BeeMVee da in pana mea, ai incercat sa te urci intr-un seria 1??? Masina mai claustrofoba ca aia mai rar. Dar cum la noi romanu tine mai mult la fite BMW-ul ii se potriveste. Eu, unul, mi-as lua Evo. In privinta faptului ca BMW-ul 135 e o miniracheta nu contest. Dar sa nu zica careva (cacofonie intentionata) ca e mai bun ca un Evo... ![]() Best of luck! |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
poate o fi mai bun... dar tot evo ramane si pentru mine...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Ar fi bine chiar sa putem alege intre ele...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Io vreau evo cu motorul de pe 135i.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
bmw
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Am urcat intr-un seria 1 in 5 usi. M-am simtit impresurat. Presupun ca in asta senzatia de claustrofobie este accentuata. Deci prefer mitsu.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Compara astia mere cu cirese.
Desi nu is reisar and shit, cu ochii inchisi as lua Mitsu.....E o berlina ceva mai rigida, dar o berlina folosibila ca o berlina, dar totodata se poate transforma monstru cand ii dai pedala. BMW-ul e doar o jucarie de fit(z)e cu ceva performante.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pentru senzatia pe care ti-o da tractiunea spate aleg BMW. La fel si pentru motorul lui. Pentru ca traim in Romania unde o familie nu-si permite nspe masini si cea pe care o cumperi acum trebuie sa te tina cativa ani si sa te poata servi in foarte multe situatii aleg EVO. Accesul pare mai usor (nu am avut ocazia sa le vad fata in fata deci merg pe presupuneri), spatiul cred ca e mai bun...Fiecare alege dupa gusturi insa daca vrei o masina in care sa fii in siguranta si sa te poata scoate din belele cred ca EVO e mai buna. Tractiunea integrala te va scoate din belele iarna (era distractiv sa vad iarna trecuta un 3-ar care nu reusea sa plece de pe loc) cand autoritatile noastre dragi uita sa curete drumul, te va ajuta la iarba verde (daca reusesti sa cobori cu masina pe iarba avand in vedere garda la sol). Daca facem un "poll" BMW vs EVO doar pentru cum merge pe circuit si pentru feeling personal aleg BMW, daca e pentru real-life merg pe EVO.
EDIT: BMW nu e masina de fite cu performante...e o masina performanta cumparata de persoane cu fite (de obicei)...exista o diferenta. This post has been edited by bmwh548: 6 May 2008, 20:36 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
nici o legatura intre masinile astea.Reportajul e o tampenie.
Sincer eu as avea o problema intre a alege intre un EVO si un 335CI dar dintre astea doua as alege EVO oricat de mare fan BMW as fi(si chiar sunt) QUOTE Evo e o masina de familie la nevoie serios?!Cati familisti cu EVO ai vazut tu?Niciuna dintre masini n-o sa fie cumparata de vreun familist. Recunosc ca EVO e o masina geniala si ca BMW seria 1 e mic si ffffoooarrte urat dar asta nu insemna ca 135 nu poate sa-i dea clasa EVO-ului!Orcine a condus un BMW cat de cat bun(intelegand ceva de la E36 in sus cu exceptia E39) o sa fie de acord cu mine ca la capitolul performante si stabilitate sunt undeva sus...foarte sus. QUOTE BMW nu e masina de fite cu performante...e o masina performanta cumparata de persoane cu fite (de obicei)...exista o diferenta. Ai mare dreptate.INCETATI sa mai judecati masinile dupa oamenii care le cumpara incepand de la Logan si pana la Mercedes! |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
2dor |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
As alege Evo cu ochii inchisi. BMW-ul e urat cu spume, si foarte mic. Parerea mea, evident.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
BMW fan here
![]() Evo e o fiara neimblanzita, mult prea dura pentru mine. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
QUOTE Evo e o fiara neimblanzita, mult prea dura pentru mine. E adevarat ca EVO e agresiv dar daca tu crezi ca un 4x4 iti poate creea mai multe surprize decat o tractiune spate o sa ai un mare soc... ![]() This post has been edited by Bogdy: 7 May 2008, 18:21 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
2dor |
![]()
|
Pai iti spun eu ca da un 4X4 iti creeaza mult mai multe surprize decat o masina cu tractiune spate. In primul rand ca actualele masini cu tractiune spate nu se pot compara cu un Dodge Charger '69, care nu avea nici un sistem de control al tractiunii si da ala iti dadea senzatii tari. Si in al doilea rand ca si cand vrei sa scoti controlul tractiunii, tot intervine cand vrea el. Un 4X4 te smuceste si sta pe sosea intr-un fel.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
am auzit ca 135i se bate cu noul M3
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
dintre alea 2 as alege BMW-ul,ca e mai confortabil
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Daca e asa ... eu le i-au pe ambele
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Printre filmuletele alea este si prezentarea Audi RS6 model 2008. Impresionant! Eu pe aia as lua-o!
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
as face un mic efort si as lua BMW 335xi...
|
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
bmw
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Aveti dreptate cand spuneti ca BMW-ul e cam urâțoi!!
![]() Evident,sunt subiectiv! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 16:56 |