[VAND] Polita spate solenza din lemn, Fac la comada !
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Polita spate solenza din lemn, Fac la comada !
Royaz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - clima
|
|||
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
sal.cu difuzoarele cum faci?
20 Feb 2009, 16:49: ma bag si eu la una....cat e total?cu boxele cum fac? This post has been edited by B-33 -SAC: 20 Feb 2009, 16:49 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pai imi zici dimensiunile boxelor daca sunt rotunde imi zici diametrul daca sunt ovale imi dai dimensiunile pe axele x si y adica de la stanga la dreapta si de sus in jos. Cel mai bine cauta pe net modelul boxelor tale si gasesti in specificatiile lor dimensiunile exacte. Eu decupez gaurile ia tu ramane sa le fixezi in holzsuruburi. Cand faci rost de dimensiuni imi dai confirmarea si ma apuc de treaba. Cost: 40 lei mochetata + taxe transport.
Mai am una in lucru a domnului Royaz. This post has been edited by bolidu: 20 Feb 2009, 19:34 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(bolidu @ 20 Feb 2009, 19:32) Pai imi zici dimensiunile boxelor daca sunt rotunde imi zici diametrul daca sunt ovale imi dai dimensiunile pe axele x si y adica de la stanga la dreapta si de sus in jos. Cel mai bine cauta pe net modelul boxelor tale si gasesti in specificatiile lor dimensiunile exacte. Eu decupez gaurile ia tu ramane sa le fixezi in holzsuruburi. Cand faci rost de dimensiuni imi dai confirmarea si ma apuc de treaba. Cost: 40 lei mochetata + taxe transport. Mai am una in lucru a domnului Royaz. parca am id-ul tau...ia zi ,mochetata si pe dedesupt? |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pe dedesubt nu ... dar vb pe mess si daca vrei neaparat ti-o mochetez si pe dedesupt.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu .. cu tot cu mocheta pe dedesupt.. ce pret?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
bolidu |
![]()
|
40 ron + taxe transport. Intra pe yd: florrynel si vb mai multe
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
la symbol nu faci?
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
bolidu |
![]()
|
Nu am mai facut la symbol dar in principiu se poate face orice. Am mai facut si la o supernova. Intra pe yd meu si vb mai multe.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:18 |