DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> refacere unele parti electrice (pls ajutor)

Viyrus
post 7 May 2008, 11:29
Post #1

Membru incepator

Group: Members

va rog mult sa ma ajutati.saraca mea dacie a fost revopsita,iar cei ce mi-ai revopsito mi-au scot majoritatea cablurilor electrice.nu mai am nici lumini deasupra portierelor din fata,nici dezaburitor de gem in spate.singurul lucru ca mi-a ramas e "avariile" semnalizarea,luminile (faza lunga ,scurta,) claxon si cam atat.va rog spuneti-mi cum pot reface celelalte..sa imi arata si mie in bord cand am benzina,sau cand e frana de mana trasa,sau cum sa pun dezaburitoul la parbriz pe stape,sau caum pot sa folosesc treapta a doua de la stergator,pt ca nu functioneaza decat prima treapta...va multumesc anticipat ...(nu ma trmiteti va rog la electrician !!!!)

--------------------
Dacia 1310 1997
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ceaki
post 7 May 2008, 20:00
Post #2

Membru autentic

From: cluj-napoca

pai vezi ca la frana de mana tre sa ai un fir galben care indica in bord cand e trasa. la dezaburire vin 2 fire maro, iar pt benzina, uita-te in portbagaj sub covoras daca e pusa mufa la sonda, sau daca-ti face sonda masa buna pe rezervor. pt luminile de la portiere, curata bine contactele de pe stilpurile de la usi, poate ca nu-ti face bine masa. cam cu atat te pot ajuta.

--------------------
dacia berlina 1999
+
kopey
post 8 May 2008, 15:28
Post #3

Membru incepator

Ar mai fi masa din spatele ceasurilor din bord daca papucul firului este la locul lui (pentru benzina) , si daca firele (papucii) de la benzina sunt montati pe lamele.
Firele de la dezaburitor sunt 2 si se monteaza unu in dreapta si unu in stanga lunetei pe 2 lamele...ce sunt lipite de ea.
Frana de mana are jos....pe ea, o lamela in care intra un papuc. Verifica sa fie conectat.

This post has been edited by kopey: 8 May 2008, 15:28

--------------------
Dacia Logan 1.4 mpi OCT— 2006 - B-887-ENC
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 00:49
Forum Renault