grindina de azi in Bucuresti (colentina), care te-ai "grindinat" ?
![]() ![]() ![]() |
grindina de azi in Bucuresti (colentina), care te-ai "grindinat" ?
volint |
![]()
|
||
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In ce zona, nene, ca la mine in Militari e cald si soare?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
am editat in titlu.... colentina
This post has been edited by volint: 9 May 2008, 15:46 |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
ce sa zic, eu sunt de-a dreptul ingrozit de grindina. speram sa inceapa mai tarziu "sezonul". vad eu ca trebuie sa car patura in portbagaj.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce, omule, nu-ti merge aeroterma?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
patura, e pe post de "protective shield" dar sunt sigur ca stiai !
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
protective shield, imi place cum suna
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Mihai.D.G. |
![]()
|
![]() Jupanu' Group: Members Posts: 1.107 Joined: 23 April 08 From: Pantelimon City ![]() |
@volint tu doar ce intrasei in casa, eu doar ce plecasem de la munca. Dinspre voluntari spre "ceas" nu se mai misca nimic...Am scapat otusi fara "vatamari" la vopsea
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.5dci
|
|
volint |
![]()
|
Eu am scurtat pe langa piata ca intersectia de la D-na Ghica era "moarta". Daca nu ocoleam postam imagini filmate prin trapa
![]() Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Anu trecut la Tusnad un tip s-a dat jos din masina sa o acopere cu patura ca dadea cu grindina.A ajuns la spital cu,capul spart in 3 locuri.
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
capul se repara dar masina...?
|
--------------------
/
/
/
|
|
tkx |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am casca de protectie,
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
o casca de muncitor pe santier mai bine
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Pai daca a picat cat mingea de golf.....degeaba a si pus si patura ca iti indoaie tabla.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 12 May 2008, 11:18) o casca de muncitor pe santier mai bine ![]() Pai de aia, numa ca-i de "injiner" ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tkx |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 00:31 |