Planetare Dacia Pick-Up, defect fabricatie? garda prea mare pe fata?
![]() ![]() ![]() |
Planetare Dacia Pick-Up, defect fabricatie? garda prea mare pe fata?
poe |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
rectificare planetarelor nu isi prea are rostul, vor merge bine, dar pentru scurt timp, depinde de regimul de folosire. Au fost schimbate vreodata? Daca da este posibil sa fi fost de calitate proasta. La un papuc asemanator la care am mesterit eu, planetarele bateau (exagerat de multi kilometri dar originale) dar nu asa tare incat sa reprezinte o problema majora.
Din cate stiu se folosesc planetare scurte This post has been edited by kog: 4 Dec 2008, 15:00 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Scurte si sunt mai groase. N-au moarte pe o berlina
![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
deci sa inteleg ca daca pun pe dacia mea planetare de papuc am terminat cu problemele?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
Nu au fost schimabte niciodata, mai exact au 46000 km si socra-miu mi-a zis incepusera sa bata demult, dar numai cand accelerezi si pe el nu l-a deranjat, acum dupa ce mergi cativa km la franare se aude si o harjaiala intermitenta pe dreapta la franare. oricum eu zic ca s-au stricat si din cauza garzii la sol pe puntea fata, e prea inalta si cum o incarci mai mult se ridica de bot ca o salupa si atunci troncane planetarele si mai tare.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|
kog |
![]()
|
nu stiu ce sa zic... si la mine Dacia sta ca o salupa, in fata imi incape palma usor intre cauciuc si aripa, si cand o mai incarc cu cartofi
![]() This post has been edited by kog: 4 Dec 2008, 16:07 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
planetarale de papuc diesel nu la fel ca alea de berlina.
ce zici tu de din alea groase:s-au montat dupa 2001.din alea am si eu. doar ca au o teava atata.sunt mai groase.de bune -nu stiu/ |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
am papuc diesel cu 114000 km la bord.planetarele nu bat nici un pic.mai conteaza si tractoristul care e la volan.eu pot spune ca am avut grija de masina chiar daca e de la serviciu si nu dau eu bani cand merg la service.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 05:44 |