exista asa ceva pe solenza
![]() ![]() ![]() |
exista asa ceva pe solenza
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 92013700061.JPG ( Size: 32.46k ) Number of downloads: 757 |
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
par a fi din fabrica dar nu sunt. pozita lor e pe consola centrala.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Sigur sunt adaptate!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
geamurile electrice din fabrica sunt amplasate in golul ala langa scrumiera, dar in poza dupa parerea mea arata si sunt mult mai practice
![]() si nu inteleg de ce nu are proiectoare, clima a avut de la inceput ![]() This post has been edited by Sandrin: 7 May 2008, 21:23 |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Butoanele alea sunt puse de el, adica geamurile electrice cu totul, exista kituri pe piata cu acest tip de butoane, are servo directie? S-ar putea sa fie Confort cu AC.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
in anunt nu scrie ca e clima, scrie ca are geamuri electrice, airbag sofer, ac, inchidere centralizata, servodirectie, alarma. eu stiu ca asa e pe clima, dar si pe mn m-a mirat lipsa proiectoarelor si m-am gandit ca a uitat sa le enumere (am mai intalnit chestii de genul), asa ca m-am uitat la poza din fata a masinii si intr-adevar nu are. exista si o poza din lateral dar nu se vd destul de bn ce scrie pe usa, daca e clima sau nu. poate o fi rapsodie si le-a pus el, dar la date de contact e data firma bdt ford (ceea ce mi se pare iar ciudat) si ma gandesc ca e masina de firma. si kilometrii imi par suspecti.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Kilometrii chiar par, cat coasta masina?
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
slider2 |
![]()
|
costa 4650 euroi. nu scrie daca e negociabil sau nu. masina nu arata rau, bn se vd ca e proaspat spalata, dar e si un pic dubioasa, mai ales ca vanzatorul are mai multe anunturi (dintre care 90% forduri - ca doar scrie bdt ford). uitati toate pozele
Attached thumbnail(s) 9201370002.jpg ( Size: 25.92k ) Number of downloads: 657 9201370003.jpg ( Size: 27.16k ) Number of downloads: 510 9201370004.jpg ( Size: 31.49k ) Number of downloads: 456 9201370005.jpg ( Size: 29.35k ) Number of downloads: 446 92013700061.JPG ( Size: 32.46k ) Number of downloads: 311 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
TBonu |
![]()
|
Scrie clima pe ea.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
slider2 |
![]()
|
ce mi-a sarit acum in ochi uitandu-ma din nou pe poze e spatiul unde ar trebui sa fie butoanele geamurilor electrice. unchiul meu are o solnita rapsodie din 2003 si nu are geamuri electrice, iar spatiu ala nu exista. deci daca si asta nu avea din fabrica dc nu e la fel ca la unchiul meu??
7 May 2008, 22:15: si mie imi pare ca scrie clima pe ea, dar in acelasi timp imi pare ca e cam lung scrisul ala pt cele 5 litere pe care le contine "clima" This post has been edited by slider2: 7 May 2008, 22:15 Attached thumbnail(s) 92013700061.JPG ( Size: 32.52k ) Number of downloads: 287 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
TBonu |
![]()
|
Gaura aia e si ma mine. Scrisul e clima ca se vede la sfrsit ca are unghi ascutit.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
e CONFORT all day. 1 la mana nu are proiectoare, geamurile electrice sunt puse de proprietar (clima venea cu geamuri electirce din fabrica) iar tapiteria de pe usi e de confort, la clima e pe bej
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu este clima. Fetele de usi sunt de Confort/Europa si nu are tetiere pe spate.
This post has been edited by florinc: 7 May 2008, 22:29 |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Arata bn masina
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
TBonu |
![]()
|
Ia pe cineva care are solenza cu tine si du-te sa o vezi ca merita totusi vazuta.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
slider2 |
![]()
|
stiu ca merita vazuta, dar eu inca nu am fonduri suficiente pt a cumpara o masina, ca totusi nu vreau sa dau si ultimul leu din casa pe ea. as avea banisori de un confort sau rapsodie dar eu vreau scala. plus ca m-ar tenta mai mult un logan laureat plus sau ambition. vezi ca am un topic deschis in sectiunea logan. se numeste "ce sa imi iau"
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi da nu fie a unui samsar care s-a apucat sa puna pe ea de la altele troznite ca in viitor vei gasi multe "modificari " . Neaparat sa-ti arate cartea masinii sai sa te uiti la multe altele .
Butoanele de geamuri sunt puse de el , precum si macaralele electrice . De ce acolo ? Pai daca a scos manivela "manuala" ramanea gol si a preferat sa le puna acolo . Neaparat ia pe cineva care se pricepe si daca vrei sa fii sigur ca nu dai banii degeaba , eu te sfatuiesc sa-i faci un test la Autotest-Vitan . Vezi daca au sedii pe undeva mai aproape de tine . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Este identica cu masina unui var de-al meu.A lui este Comfort din 2005,cu AC,DA si air-bag.Nu are proiectoare si geamuri electrice.
La cea din poze s-ar putea sa-i fi montat kit de geamuri electrice de Timisoara,acelea aveau butoanele care se montau pe usi.Este Comfort sau Rapsodie. This post has been edited by cristio_79: 8 May 2008, 16:02 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
QUOTE(slider2 @ 8 May 2008, 12:34) stiu ca merita vazuta, dar eu inca nu am fonduri suficiente pt a cumpara o masina, ca totusi nu vreau sa dau si ultimul leu din casa pe ea. as avea banisori de un confort sau rapsodie dar eu vreau scala. plus ca m-ar tenta mai mult un logan laureat plus sau ambition. vezi ca am un topic deschis in sectiunea logan. se numeste "ce sa imi iau" cauta-ma pe mess de luni in colo s-ar putea sa o vand pe a mea ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:20 |