Mi-am ars procesorul de la calculator, caut solutii
![]() ![]() ![]() |
Mi-am ars procesorul de la calculator, caut solutii
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu siguranta sursa a fost de vina.
Am vazut eu live un p3 700 ars complet de la o sursa no-name care s-a ars in mod spectaculos (au explodat doi condensatori in sursa), deci nu doar amd se arde. Ce iti pot recomanda eu e un athlon64 pe socket 754. Am vazut unul mergand si mi-a lasat o impresie foarte placuta. 45 de grade in full load cu overclock 270mhz si 0,1V in plus si coolerul boxed. Bate de departe p4. Soket939 e mult prea scump deocamdata. Oricum la urmatorul upgrade vei schimba si placa de baza. Ia o sursa de calitate. Cele de 14$ sunt de toata jena. Un antec sau thermaltake ar fi indicat. EU am un xp1700+ (1466MHz) care merge de 3 ani la 1920MHz pe un asus kt400 Absolut nici o problema. Sursa e thermaltake 360W. Problemele de compatibilitate ale AMD au disparut odata cu k6 iar problemele cu procesoare arse de la aparitia athlon xp care are dioda. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
deci sursa a fost de vina la mine , ok ?
happy end ? acum am alta sursa de 400w( vechea era de 350w) si 3x256 400mhz kingstone |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia o sursa de calitate. 350 sau 400 no-name e acelasi lucru. Poate ca asta o sa mearga 10 ani dar niciodata nu poti sti. Nu merita sa dai 500$ pe un calculator si sa te zgarcesti la 2-2,5 milioane cat e o sursa buna. Tu ar trebui sa stii acum. Am vazut atatea surse dinastea de 3 lei arse incat nu as mai pune asa ceva in calculator nici daca le-as primi gratis.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Pt cei care vor razboi Intel vs AMD. Am avut la fabrica niste calculatoare PIII de la un fabricant din Italia, Keycom. La toate a puscat pe rand sursa, care a ars la randul ei placa de baza(ECS si ASUS), placa video(ATI), hardiskul si CD-Romul. La unul singur a scapat HDD si asta pt ca avea un UPS calculatorul. Am avut o singura problema cu un XP1700+, functiona cu intreruperi. Am vazut la un client, calculator nou, trimis de la o firma din Bucuresti(o firma cunoscuta dar nu-mi mai aduc aminte) cu P4 la 2,4 GHz, dupa doua zile a murit.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Dati search la www.googlefight.com pentru Intel vs AMD. Eu mi-am spus doar parerea mai sus.
![]() Ca surse Enermax e cu mult superioara Thermaltake. Thermaltake produc doar carcase (si uneori coolere) de calitate. Restu' sunt de umplutura (ca si la Asus de exemplu - placile de baza sunt ... de baza, restu' componentelor sunt medii sau sub medie). Am postat mai demult printr-un topic un link in care iti calculai puterea necesara. La un P4 OC + 1 Gb Ram + 4 Hdduri + 2 dvd-roame + 1 nvidia (care suge 100 W ![]() ![]() Enermax pe langa dual-ball dual-fan, fan-regulator, atx 2.0, super-silentiozitate, imparte canalele dual, are conectori ecranati special, conectori pentru sata, conectori pentru placa video, protectie impotriva scurt-circuit, ardere nu mai zic ... e super sursa asta. Pretul e cam piperat intr-adevar (in jur de 100$). |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Nu inteleg de ce va agitati pentru o sursa de 2.000.000 cand la banii astia se poate lua un UPS care pe langa faptul ca protejeaza sursa te si scapa de griji si cand pica curentu'. Parerea mea e ca mai bine un UPS si o sursa normala.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(SilviuB @ 22 Dec 2004, 08:51) Nu inteleg de ce va agitati pentru o sursa de 2.000.000 cand la banii astia se poate lua un UPS care pe langa faptul ca protejeaza sursa te si scapa de griji si cand pica curentu'. Parerea mea e ca mai bine un UPS si o sursa normala. ![]() ![]() ![]() ![]() Este foarte important cum se transmite curentul la componente. Trebuie sa ai un curent extrem de stabil catre proc, ram si placa video, ceea ce o sursa no-name nu o sa faca niciodata. |
--------------------
Ford
Focus
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
SilviuB, e bine ce zici tu cu un mic amendament: UPS-ul nu te protejeaza la supratensiunile care sunt date chiar de sursa in sine, atunci cand moare. Eu personal am vazut cateva calculatoare frumusele ca si configuratie, parlite aproape complet de la un rahat de sursa no-name. Paranteza: eu am acum Antec in toate calculatoarele de acasa.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Valentine @ 22 Dec 2004, 01:34) Domnu' cu tot respectu', tocmai facui si eu testu' ala (din pacate nu mai stiu adresa) si acolo zicea ca un nVidia G-Force 3 suge 30 W, un G-Force 4 suge 35 W. Asa ca pina la 100 W mai e cale lunga! P.S.: Cu toate componentele in full load imi iesea un consum de 301 W. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ba, mai terminati cu sursele si nvidia si cu cat suge fiecare ca ma sparg de ras!
Hai sa vedem! Care se lauda ca a lui suge cel mai putin? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu v-am spus sa nu-mi faceti varza topicul . beeei care esti moderator fa un split si un join cu vechiul intel vs amd.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 22 Dec 2004, 09:59) Domnu' cu tot respectu', tocmai facui si eu testu' ala (din pacate nu mai stiu adresa) si acolo zicea ca un nVidia G-Force 3 suge 30 W, un G-Force 4 suge 35 W. Asa ca pina la 100 W mai e cale lunga! Un GeForce3 da, dar uite-te la un GeForce 5900 Ultra ![]() ![]() Scuze George, stii ca eu vreau doar sa te ajut sa iei o decizie buna ![]() This post has been edited by Valentine: 22 Dec 2004, 09:48 |
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
problema mea este ca acum functioneaza calculatorul foarte bine. mai bine decat inainte sa se strice.
la nul cred ca o sa merg pe un AMD 64 cu un chip set nForce3 . asta dc nu apare ceva mai bun. placa de baza va fi ASUS . memoria ma mai gandesc , sa vad cum se comporta kingstone. sursa clar 400 reali . asta a mea are 380w reali testata in service de baietii de acolo (daca ma mint ii ia mama naibii). placa video , hmmmm , mi-a placut mai mult ce facilitati avea ATI ul atunci cand scotea pe 2 displayuri (unul monitorul si celalalt tv ul). putea sa arate imagine de film pe ambele, la nvidia nu se poate. ati ul era chiar destept la faza asta. aici ma mai gandesc , desi nvidia FX5600 pe care o am isi face treaba mai mult decat decent. tastatura am TRUST , primita cadou ![]() mouse CLAR logitech optic cu fir. aici am experimentat destul de mult, pe banii mei , iar A4 au niste mici probleme si se freaca cursorul stand pe loc , toate fac la fel. carcasa nu stiu inca dar ma mai gandesc. cooler al procesor am acum TITAN , si sunt super super multumit. fata de coolerul box , care imi tinea temperatura la 76grade, asta mi-a adus-o la 67. mai am montate un cooler de carcasa pe spate sub sursa + 1 cooler pe fata laterala cu conducta de aer directionala spre procesor. acesta din uram are doua pale de ventilator. in configuratia actula temperatura sistemului este de 23 de grade si a procesorului de 55 de grade . nu va speriati de valoriile cam mari dar senzorul de temperatura la placa asta e mai aproape de zona incinsa a CPU ului. CD ROM , DVD ROM, RW R+ samd ... eeee alte discutii si aici . HDD uri , cu siguranta voi lua un RAPTOR ! acum am un IBM 60gb si un Seagate 120GB ambeel 7200 cu buffer de 8 mb. primul tine sistemul al doilea e de back up si stocare de date muzica, filme. am mai avut un maxtor de 80gb 7200 tot pentru storage dar l-am dat ca nu mai aveam loc de ele ![]() mai am un CD Writer LG, da LG, care a scris peste 2000 de CD uri cred si inca scrie bine. a inceput sa dea semne de oboseala de abia acum. am o petarda de CD rom SONY pe post de umplere de carcasa, cu care citesc doar CD urile. un sourround JAZZ Speakers cu 5 sateliti de 10W reali + un sub de 45W. sper ca n-am uitat nimic. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
GeorgeB, nu vreau sa acuz pe nimeni din acest forum de nestiinta in ale calculatoarelor, dar daca vrei sfaturi cat de cat bune referitoare la cele mai bune componente intra pe forumul de la chip si acolo o sa gasesti toate informatiile necesare, ca aia sunt maniaci de computere.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai de aia mi-e frica
![]() pana acum mi-am facut singur sistemele, cumparat singur piese, montat singur, citit , documentat si creat o parere . am cerut si alte pareri pentru ca asa mi se pare normal . nu vrea sa creez dispute nicaieri , vreau doar sa aflu ce foloseste lumea si de ce ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(SilviuB @ 22 Dec 2004, 11:09) GeorgeB, nu vreau sa acuz pe nimeni din acest forum de nestiinta in ale calculatoarelor, dar daca vrei sfaturi cat de cat bune referitoare la cele mai bune componente intra pe forumul de la chip si acolo o sa gasesti toate informatiile necesare, ca aia sunt maniaci de computere. Daca si aia de la chip sunt experti ... atunci e clar. Adevaru' ca la ce te poti astepta de la persoane care zic ca sursa no-name + UPS e mai buna decat un Enermax Noisetaker 2.0 ... ![]() Sistemul meu: P4 2.4 @ 3.2 HT / Asus P4P800 Deluxe WiFi edition 2x512 DDRAM 333 Dual Channel (muci asta e) 2xSeagate 160Gb Barracuda raid 0 pe ICH5 nVidia GeForce 5900 XT 128 MB/ 256 Mbit @ 450 Mghz - 900 Mghz Creative Audigy 2 ZS @ 24 Biti DVD-RW NEC 3500A Thermaltake Xasel LanFire III Quad Ball Bearing Fan Enermax NoiseTaker 2.0 Dual Fan / Dual Ball Bearing / ATX 2.0 Dual UPS Inform Guard 500 VA (muci stiu) Logitech diNovo Bluetooth Creative TD7700 7.1 Samsung 193P This post has been edited by Valentine: 22 Dec 2004, 10:28 |
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
sper ca lucrezi pentru nasa sau cauti numere prime !!! ca altfel prea multa putere de calcul
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(GeorgeB @ 22 Dec 2004, 11:28) Crede-ma n-am destula ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
pai ce zici de eve (joc care tine procul la 60-70%) corel (draw si photo paint ), dreamweaver, wstfo pro, 10 firefox, si nu mai stiu ce (am si screen shot
![]() ![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 22 Dec 2004, 09:11) vreau doar sa aflu ce foloseste lumea si de ce ![]() Eu de exemplu folosesc numai Intel. De ce? Simplu, pentru ca... nu imi permit un quad Sparc ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
GeorgeB |
![]()
|
si tu ai nevoie de mai multa putere ?
![]() power freeks ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
joci eve?! maniacule ... am uitat sa pun corel
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
SilviuB |
![]()
|
@ Valentine :
Se pare ca ai inteles ce ai vrut ! Problema ta ! Nu am pomenit nimic de sursa noname. Si pt ce ti-ai scris ,,maretul" sistem, sa te lauzi, ce suntem copii de scoala generala ? De la caderile de curent care au afectat calculatorul meu nu s-a ars sursa niciodata ci MB. Daca ai chef de cearta cauta pe altcineva. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
am 10 firefox pt ca citesc forumurile in timp ce mai minez in eve
![]() ps superb jocul ![]() ![]() www.eve-online.com te joci si matale eve ? ia nu va certati pe topicul meu , care si asa s-a dus de rapa. @ silviu, eu am cerut sa spuna lumea ce foloseste si mai ales DE CE ! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE @ silviu, eu am cerut sa spuna lumea ce foloseste si mai ales DE CE ! Amd K5/100 Mhz Memorie 192 Mb 1 HDD Western Digital 540 Mb + 1HDD Seagate 4 Gb Monitor 17'' Belinea (parca) S3 Trio 3d+ CD Sony 32x ![]() ![]() ![]() + alte maruntisuri De ce? Merg filmele; merge muzica (sigur ca nu merge film + muzica in acelasi timp da' n-am nevoie); merge Outlook-ul; merge Wordul, notepadul si alte editoare. SI E IEFTIN!!!! Si de mai bine de 4 ani n-am bagat bani in el!!! P.S. Si eu si nevasta-mea avem calculator (-toare) si la servici. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai un joc acolo ceva ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 04:02 |