reparatie usa Logan, ex "demontare masca plastic usa", mutat de la LGN
![]() ![]() ![]() |
reparatie usa Logan, ex "demontare masca plastic usa", mutat de la LGN
Asi |
![]()
|
||
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|||
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ia cauta matale pe la topicul despre logan dci, unde e o poza din care poti sa iti dai seama cam ce masina am(si pentru care am luat gramada de minusuri la reputatie), si care nu a vazut decat reprezentante in viata ei, reprezentante unde am stat numai langa ea secunda de secunda!
si dupa aia discutam care in ce service uri de cartier a fost!pana atunci sa lasam presupunerile alea deoparte! da probabil ca daca usile de logan le fac robotii, este normal sa existe 0% sanse de imperfectiune. cred ca pe alea de renault, toyota, volkswagen le fabrica in cartier, si de aia astea se potrivesc mai greu, pentru ca altminteri nu vad de ce in mai multe asemenea cazuri, vazute de mine la diverse masini, usile erau aliniate 100& corect si la 100 km la ora la una fasaia aerul, iar la alta intra apa si tot asa! sa nu uit: toate erau usi originale, ca sa nu se mai comenteze aiurea! si inca ceva: patroni si lucratori de serive uri cu pretentii cu care am discutat: toti sunt de acord, la unison si sincer, ca masina lovita se indreapta, se repara, dar mai niciodata nu iese perfecta, ca noua!ceea ce se desprinde din spusele tale e fix contrariul...si poti sa sustii ce doresti, da nu trebuie sa fim de acord! suna simplist ca aloniezi un parg, o usa...etc etc....da am mai scris pe undeva ca prin unele fabrici, nu stiu daca dacia, reprele astea se aliniaza si cu laser....or fi aia nebuni daca de fapt e asa simplu si usor! This post has been edited by horsewhisperer27: 22 May 2008, 00:19 |
-------------------- fan VAG!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 22 May 2008, 01:16) suna simplist ca aloniezi un parg, o usa...etc etc....da am mai scris pe undeva ca prin unele fabrici, nu stiu daca dacia, reprele astea se aliniaza si cu laser....or fi aia nebuni daca de fapt e asa simplu si usor! Si cum zici ca se aliniaza pragul cu laser? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eh, la graba nu m-am exprimat bine...eram cu gandul la chestii cu balamale
![]() ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:18 |