Am uitat sa v-o prezint pe nevasta-mea :P, ce bine ii sta
![]() ![]() ![]() ![]() |
Am uitat sa v-o prezint pe nevasta-mea :P, ce bine ii sta
MihaiD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
oricum tipa ii dadea blana.....macar de admirat curajul .... si masina bineinteles.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cele mai bune lucruri pe care le pot face femeile in masina nu implica nici ambreiajul nici volanul.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Alta blonda la volan:
|
--------------------
M
M
1
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
n-am vazut o persoana care sa fie mai pierduta in spatiu cand accelereaza o masina in halul ala. tipa cred ca se gandea daca mai are crema de corp sau cu ce o sa se imbrace ea a doua zi la piata.
cat despre faptul ca astea conduc ferrari si noi nici nu ne-am suit in vreunu, perfect adevarat, si? noi macar stim ca masinile au o chestie desteapta rau numita "footrest". |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dar cu asta ce-i?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
da si ea la pompa
![]() a fost campania aia cu kiss fm dacia logan [ editie limitata, care acum poate fi cumparata fara probleme ] |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
loganclub... logic... piua2... :barf:
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 09:47 |