Probleme macara geam fata DSN, nasol
![]() ![]() ![]() |
Probleme macara geam fata DSN, nasol
razvan911 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Nu furati,guvernul nu suporta concurenta !!!
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca e un link aici (vezi sectiunea geamuri), poate te ajuta in vreun fel:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5113 Un sfat general (dat fiind ca vad ca esti la primele posturi) : incearca sa - ti arunci ochii pe topicurile din link - ul pe care ti le - am dat eu. S - ar putea ca multe din problemele tale sa le regasesti deja pe acolo. Eventual pentru zgomote/trancaneli ai si un tutorial foarte bun la Tips & Tricks. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
razvan911 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clr @ 6 Jun 2005, 08:30) Vezi ca e un link aici (vezi sectiunea geamuri), poate te ajuta in vreun fel: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5113 Un sfat general (dat fiind ca vad ca esti la primele posturi) : incearca sa - ti arunci ochii pe topicurile din link - ul pe care ti le - am dat eu. S - ar putea ca multe din problemele tale sa le regasesti deja pe acolo. Eventual pentru zgomote/trancaneli ai si un tutorial foarte bun la Tips & Tricks. man am cautat da nu e nici o informatie despre problema mea |
-------------------- Nu furati,guvernul nu suporta concurenta !!!
|
|
nyk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 June 05 ![]() |
macaraua la supernova se scoate relativ usor,are 5 suruburi si mai intai ca sa le scoti,scoti cele 2 suruburi care leaga geamul de macara
de obicei se strica canalul pe care le plamba firul macaralei si acesta se poate repara la loc cu ajutorul unui cleste sau patent refacand acel camal deci se poate si repara nu numai inlocui cat despre inlocuit aceasta costa 480.000 in targ la ovidiu succes |
--------------------
dacia
dsn
|
|
tibi4net |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 11 April 05 ![]() |
Sal. Am trecut și eu la topicul corect! Mie cred că mi s-a rupt de tot macaraua. Același lucru mi l-a recomandat și mie Liviu: Ovidiu din Vitan. Eu de obicei îmi repar mașina in provicie.
Deci...cum dau de Ovidiu în Vitan? Și ce fac? Mă duc cu macaraua demontată? Am înțeles că sunt trei modele diferite! Mulțumesc anticipat! |
--------------------
dacia
supernova clima
- B-01-TIBI
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ideal ar fi sa ai macaraua demontata; oricum poti intra cu masina (in timpul saptaminii) si la adica il rogi sa se uite.
Tipul este la o intersectie a primei alei din dr, cum intri, in conglomeratul ala de magazine (baraci) si are o copertina galbena (daca intrebi de Ovidiu afli) 0723527364 This post has been edited by costi: 28 Jun 2005, 14:39 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tibi4net |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 11 April 05 ![]() |
S-a rezolvat! Am gasit prin Drumul Taberei una bucata macara dreapta fata - 380.000 lei si am montat-o. Macaralele sunt asa cum te astepti de la produsele romanesti: f. proaste. Recomand o verificare temeinica inainte de cumparare.Adica: sa nu frece, sa nu scartie si mai ales sa nu sara cablul de pe canalele pe care este infasurat cand ajunge in cuplu maxim sau minim. Si recomand si o ungere cu vaselina suplimentara..pentru ca ruginesc repede. M-am uitat si la cele de solenza care arata mult mai bine, dar nu se potrivesc. Nici cele de Nova nu se potrivesc si au un sistem diferit! Cred ca toate fetele de usi ar trebui demontate si unse macaralele bine...pentru ca surprize sunt destule! :-) Bafta!
|
--------------------
dacia
supernova clima
- B-01-TIBI
|
|
Dodo_1310 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 June 05 ![]() |
pai ce sa zic cam vreo in jur de 100 150 de lei grei adica 1000000 1500000 de lei vechi cam asa mai mult nu cred
|
--------------------
Dacia Logan
Dacia 1310
- Bv-07-ZJL
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor ce sa ma fac? am aceeasi prblema ca si voi. Prima data mi s-a rup cablu de la usa din stanga fata. L-am reparat cum l-am reparat(cablu de frana de bicicleta, este mai subtire si numai bun pt asa ceva). Tot odata cand am desfacut usa din stanga, am desfacut-o si pe a din dreapta, dar acolo n-am mai demontat macaraua pentru ca nu era nevoie in schimb am uns cablu cu vaselina. De atunci si pana acum au trecut cam 2 luni jumate si ieri mi s-a rupt si cablu din dreapta.Cand am desfacut panou de la usa am descoperit ca acel cablu de la macara era ruginit si rupt.Bineinteles ca acum stau cu paru la geam ca sa nu mi se lase geamu jos. Cand o sa ma apuc sa-l repar(probabil maine) o sa pun si poze...sa vedeti cum am stat eu 2-3 zile cu paru la geam(c-asai romanu, inventiv). As dori sa va intreb: daca imi pun geamuri electrice mai e nevoie de macaraua aia tembela cu cablurile alea care ruginesc imediat?Masina o am de 2,6 ani.
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Duminica trecuta mi-am montat macarale electrice pe fata si dupa cum am vazut nu mai este un cablu ci un fel de arc destul de lung pe care motorul il misca intr-o directie sau alta ... prin infiletare. Oricum se merita bani numai daca te gandesti la confort ... la cat de usor deschizi geamurile in mers, mai ales pe cel din dreapta.
This post has been edited by thunder: 15 Jul 2005, 20:53 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
thunder zii si mie te rog de unde ai cumparat sistemul pt geamuri electrice si la ce pret. ms anticipat
This post has been edited by kid88: 16 Jul 2005, 03:44 |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Kid .. uita-te putin si la sectiunile "piese auto" si respectiv "imbunatatiri" .. supernova, bineinteles.
SI CEL MAI IMPORTANT .. DA SI TU UN SEARCH ! E chiar asa de greu ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kid88 |
![]()
|
LIVIU, nu ca mi-e greu sa dau SEARCH dar nu mai dau....ca am mai folosit odata SEARCH-u si apoi si se vedeau alea ca dracu si de aia nu mai folosesc SEARCH
![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kid88 @ 17 Jul 2005, 23:14) Alea? ![]() In alta ordine de idei: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=161 This post has been edited by clr: 18 Jul 2005, 07:11 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
kid88 |
![]()
|
adica mi se vedeau alea mici, nu cum mi se vad acu;) unde scrie fiecare;)
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:12 |