[VAND] Mini aparat de aer conditionat, Garantie 24 luni
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Mini aparat de aer conditionat, Garantie 24 luni
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine299.jpg ( Size: 630.9k ) Number of downloads: 2368 Imagine301.jpg ( Size: 517.17k ) Number of downloads: 2484 Imagine305.jpg ( Size: 529.52k ) Number of downloads: 2176 |
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=112818&hl=
poate ne spui acolo, ce scrie pe cutia aia |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ti-am spus
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
iuly82 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 17 July 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1982
- AG
|
|
bolidu |
![]()
|
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Cutia e sigilata? Aparatul a mai fost folosit? De ce vrei sa-l vinzi?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bolidu |
![]()
|
S-a vandut ! Se poate inchide.
Cutia nu este sigilata pentru ca sa facut garantia si proba la el. L-am vandut pentru ca nu este ce ma asteptam sa fie. Numai bine ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:34 |