Un biker nebun, are sange
![]() ![]() ![]() ![]() |
Un biker nebun, are sange
Supapa_jR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu mai veni racheta printre benzi si supravietuiesti. Continua si pana la urma vei da peste unu' care nu sta prea mult la discutii.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mi se pare o lipsa de bun simt sa treci printre masini la semafor. Toti "prostii" stau la rand, tu te bagi in fata. Pe langa toate astea, majoritatea nici nu controleaza bine motorul la viteze mai mici si serpuiesc ca niste idioti, altii merg cu viteza de sperie pe toata lumea.
Si normal, daca atingi o oglinda din cauza lipsei de respect si abilitati de "sofer", mai da-i si un pumn in masina ca doar de ce naiba nu sta el acasa daca nu face loc la toti cretinii ? Plus ca, motociclistii cer respect, dar ei ce dau in schimb ? Aroganta, si atat. Pe Calea Victoriei, erau vreo 4 motoare, si la un moment dat m-au incadrat si mergeau absolut aiurea, serpuit, etc... Daca dadeam peste unul din ei, bineinteles, eram un bou in conserva care nu i-a respectat, dar ei ca ignora orice regula scrisa de circulatie sau nescrisa de respect, nimeni nu zice nimic de asta, nu ? Asa e Supapa, eu sunt de acord cu tine. Trebuie sa incepeti sa dati cu parul... P.S. = E clar ca nu generalizez toti posesorii de A, dar de obicei cei cu bun simt nu fac gura mare ca nu sunt respectati. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mda... La faza cu pumnul in usa ce-as putea spune? Da, multumesc, acum sunt mult mai atent la bikeri... tot timpul o sa fiu cu ochii in retrovizoare... si cand vad vreunul printre benzi, venind prin stanga, deschid portiera?...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 12 May 2008, 15:45) Mi se pare o lipsa de bun simt sa treci printre masini la semafor. Toti "prostii" stau la rand, tu te bagi in fata. Eu nu inteleg cu ce te deranjeaza. Oricum, se fac demersuri pentru a permite si in legislatia roamneasca depasirea printre coloane OPRITE, asa cum e si in alte tari europene. Daca stau in coloana, vine ala din spate peste mine sau prin stanga mea, ca vrea un loc cu 2 m mai in fata. La fel si daca merg cu viteza egala cu limita de viteza si drumul e liber. Apoi tot cei pe 2 rori sunt zmei ca merg tare. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai ma deranjeaza pentru ca dupa cum vezi, pe langa faptul ca trec ca "zmeii" printre masini, cine nu le face loc e nesimtit... Daca intra intr-o oglinda, e prost ala ca nu-i respecta. Eu cred ca ei vor sa ne dam toti din calea lor, ca in Bruce Almighty pentru cine a vazut filmul... Tragem toti pe dreapta sa treaca ei... Ca vorba aia, trebuie sa-i respectam.
Asta e penibil in Bucuresti, cei care merg ca tampitii (indiferend pe cate roti) si fac manevre cretine, tot ei se dau jos si injura cand fac accident... Am si eu momente cand fac faze aiurea, asta e, recunosc, dar o fac pe barba mea. Daca ating masina, e vina mea... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Mai erau ca asta si pe Copou, au ajuns ori prin copaci, ori prin autobuze...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine m-a facut unul cu un motor cu ou si cu otet! Incerca sa treaca pe langa mine si cum nu avea loc, cand m-am miscat un pic m-am asezat mai bine pe banda, ca sa fiu convins ca boul nu are pe unde trece! Sa-mi fie cu iertare dar asta e parerea mea - stai dracului pe toata banda nu te mai baga ca animalul pe langa mine!
Eh, si cand a vazut nepotul ce am facut s-a urcat pe trotuar m-a facut albie de porci si ca sa-mi demonstreze ca chiar e bou a plecat cu motorul pe trotuar printre pietoni! Eu pentru specimene de genul asta nu am pic de respect sau clementa! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
HAHA.
Si uite cum incepe un flame soferi vs. motociclisti. LOL. Bai supapa, iti zic io cum se face: Te bagi usor printre masini DACA ai loc. Eu ma infiltrez atata cat am loc si apoi ma opresc, iau mainile de pe ghidon si stau drept. Am vazut multi soferi care stau si se uita in oglinzi la semafor si cand ma vad ca ma comport asa se dau singuri la o parte. Respecta si vei fi respectat, asta e cheia succesului. Iar daca nu se da la o parte, mare jmecherie, oricum un stop il prind cel mult odata, nu'mi cade nimic daca stau si io nitel sa ma relaxez. ![]() PS: Eu am boala insa pe soferii care merg ok, pe banda lor si cand vad ca vin din spate usor printre masini imi inchid unghiul in mod voit (LE: gen solon, dupa cum singur a declarat). De asta nu mai putem noi romanii, ca avem un orgoliu cat casa si se inflameaza glanda in soferi ca ei stau la semafor de 15 ori iar motociclistii maxim odata, de doua ori. ![]() This post has been edited by A l e x: 12 May 2008, 15:28 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
E clar ca nu mi-ai inteles punctul de vedere...cunosc un retardat care vine zambind ca a spart 5 oglinzi in ziua aia...pentru ca soferii din laterale au indraznit sa plece de pe loc cand el era intre coloane :| da...asta e nesimtire...oamenii nu si-o meritau dar...fiecare padure cu uscaturile ei...cu ce te deranjeaza ca eu vin si ma pun primul la semafor? oricum plec atat de tare incat ajung la celalalt semafor cand tu abia esti la jumatea drumului. ( si nu am cine stie ce putere la motor )
serpuirea e din cauza ca ''soferii'' stau ca urina boului pe sosea ,impropriu spus depasirea coloanei ca, coloana e mai mult asa...o rama imensa ![]() oricum, discutia automobilisti vs motociclisti e interminabila...o parte zice ceva,cealalta contrariul si nu se ajunge niciodata la consens. EDIT: Foarte bine punctat Strumfuadi...pauzele lungi si dese cheia marilor succese... This post has been edited by Supapa_jR: 12 May 2008, 15:15 |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Evident, era greu sa dai dovada de putin bunavointa si cand te-ai pus in miscare sa te dai 5 cm mai intr-o parte. Te-ar fi costat 5 litri de benzina si 20 de minute intarziere. Dar asa e romanul, daca eu stau in coloana, de ce sa nu stea si el? Sau la fel cu capra vecinului.
La fel de evident, cand vei avea tu nevoie de spatiu, daca motocilistul nu-ti cedeaza loc pe banda lui, vei intra in el, ca el avea spatiu si nu-l folosea, era zmeu. Mi-e lehamite de genul asta de soferi si de discutii. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
A l e x |
![]()
|
strumfuadi, daca intr-adevar faci asa cum zici ca faci, tot respectul meu.
"Respecta si vei fi respectat, asta e cheia succesului." Foarte adevarat. Si einstein1984, ia un loc, ai nota 4. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Asa fac, prietenii ma stie, dusmanii moare cand ma vede. Glumesc.
Insa merg de 3 ani pe motor in Bucuresti si de 13 ani cu masina si cam stiu psihologia ambelor categorii (si B si A). LE: einstein are dreptate.. murea daca se dadea 5 cm sau daca nu inchidea in mod voit unghiul. Crapa pipota in el. This post has been edited by strumfuadi: 12 May 2008, 15:20 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
A l e x |
![]()
|
Si eu fac loc de obicei, in primul rand sa fiu sigur ca nu se baga ala si-mi atinge masina, dar la urma urmei oricum nu rezolv nimic daca-l opresc.
Dar unii chiar daca n-au loc, se baga la cm intre masini, si aici se trece bariera de bun simt si incep marlaniile. Vorba ta, n-ai loc, stai naibii putin ca oricum nu mori. Oricum nici sfidarea asta nu e buna, Soloane. Nu-ti faci decat mai multi nervi cand incepe ala sa te injure... Eram pe langa Agronomie odata si un erou cu un 1310 era jumatate pe trotuar jumatate pe partea din dreapta a strazii si tot inainta. Eu i-am facut loc din acelasi motiv, "cu prostul nu are rost sa te pui", dar cel din fata mea a facut tot posibilul sa-l opreasca. Rezultatul ? Schimb de injuraturi si tipul a urcat aproape tot pe trotuar si a continuat... Deci, ce folos ? Doar mai multi nervi. Eu unul m-am amuzat cand l-am vazut. Cel din fata mea sunt convins ca nu. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
cred ca ne-ar trebui un topic doar al nostru (al motociclistilor) ca sa putem vorbi despre alte probleme...cum ar fi...unii scuteristi (ma incadrez si in categoria asta pt ca lucrez pe scuter) au un stil de mers aiurea rau...se uita la motor si rad ca retarzii de bucurie...sau incearca sa se dea mari cu ragaliile obosite...majoritatea specimenelor amintite mai sus sunt ''negrii''
Alex: cand vorbesti asa ma faci sa iti dau dreptate...pentru ca din punctul asta de vedere asta e adevarul...sunt multi care nu isi cunosc motocicletele si gabaritul si le forteaza pana peste limite ajungandu-se la accidente care puteau fi cu usurinta evitate. This post has been edited by Supapa_jR: 12 May 2008, 15:26 |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Strumfule: Daca il vad in oglinzi il las, nu-i inchid unghiul!
Dar daca il vad ca nu are loc si il mananca in cur, de ce sa ma zgarie si dupa aia sa stau pe drumuri cu masina in service? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
V-am editat posturile. Va rog fara expresii gen "mw...." ca incep sanctiunile. Ori vorbim civilizat ori inchid topicul si aia e.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
A L e x , aici deja vine vorba de ce e omenesc sa faci, nu de ce-ti impune legea sa faci. Asa mai merge cate unu cu 80 pe banda 2 a DN1, ca e limita legala. E frumos? Evident ca nu. E legal? Nefiind vreo amenda pentru asta, evident ca da. Drum bun!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai aici se discuta strict de fazele imorale, nu de implicatiile legale.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Merge mai incet ca tine, il dai pe cealalta banda. Nu se da, te dai tu.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
strumfuadi |
![]()
|
Pai nu stiu cat de legal e, parca in codul rutier scrie ca trebuie sa mergi pe prima banda, banda a doua fiind folosita pentru depasiri.. Nu?
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Asa scrie, in schimb nu am auzit de amenda pentru mers pe banda 2 cu banda 1 libera sau pentru impiedicat pe altii sa mearga cu viteze mai mari ca cea legala.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Unii isi merita soarta...
Zilele trecute, intr-o intersectie, se face verde, plec de pe loc, si cel din dreapta imi taie fata brusc, eu pun frana, si un dobitoc pe motor, aflat in spate stanga se atinge usor de masina, fara sa o zgarie ... Drept urmare, mi-a dat un sut in aripa fata stanga si a fugit, de parca eu as fi fost vinovat ca e el bou si merge ca idiotu la 20cm de masina mea. Ma bucur ca specimenele astea sfarsesc ca in pozele de mai sus, si nu inteleg cum de au tupeul sa afirme ca din cauza soferilor de masini mor ei, cand de fapt ei sunt cei care provoaca acele accidente. Ma intristeaza faptul ca dupa ce vad cum mor altii sfartecati mai au tupeul sa faca ce fac pe sosele. Lasa in urma o familie indurerata ... pt ce ... |
--------------------
-
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Referitor la clip.....e prea prost respectivu. Si parerea mea ar fi sa se interzica mersul pe motocicleta atat timp cat ai rationamentul unui pusti sa mergi in halu ala..... Si apropo de campania asta de la Tv cu motociclistii exista in trafic... sa vina unu mie sa imi spuna chestia asta cand stau la stop ... ca il calc pe cap ... trec cu masina peste el.... campania asta ar trebui sa dispara e o prostie.... ei merg ca nebuni cu 200+ si noi nu ii vedem a? Ma uit in retrovizoare si vad camp pajiste frumos nimei in spate si cand dai sa facei o manevraceva simti ca trece pe langa tine CEVA ... nici nu vezi nici nu auzi...... Sa nu sariti pe mine cei care conduc si motociclete dar asa este.... Nu sunteti de acceasi parere cu mine?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Da, probabil de aia 80% din cenzurat din accidentele de moto sunt nevinovati, si lovesc fie o aripa a unei masini iesite de pe drum fara prioritate sau sunt victimele unei schimbari de banda fara asigurare. Bine ca ai numarul la semnatura... Dar conservarii vor gasi mereu un zmeu din asta pe care sa dea vina in numele intregii oameniri ce se deplaseaza pe 2 roti.
Cati motociclisti au omorat in accidente soferi de masini? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Daca am numarul ce? o sa vina motociclistii sa ma calce pe cap ca mi-am zis parerea pe forum? ia sa mearga ei cu 100 si asa o sa vada si masina care iese de pe drum fara prioritate sau sa poata evita si ei ceva... da la 200+ ... debea ti soseaua......
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
lasa ca am mai vazut eu specimene dastea de motociclisti, un meltean ca altfel nu pot sa ii zic mergea prin otopeni cu peste 100 si ia ghici cum en ormal multe treceri de pietoni ( noi am fost mai multe masini ne intorceam dintr-i mica vacanta) la una dintre treceri dau pietonii sa traverseze, o prietena de-a mea opreste pe banda 2, pe banda 1 o alta masina si un destept cu un kavasaki ninja (daca mergea sub 80 km/h cred ca i se oprea motoru
![]() ![]() p.s: in prima faza a fost norocos... dar ce e mai rau... nu se invata NICIODATA |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
In Canada imi spunea soferul care ma ducea ca nu are voie sa depaseasca motociclistul si ca motociclistul nu are voie sa se bage printre masini. Toti stau la rand in mod egal. EGAL. Motocicleta sta la semafor dupa masini si masinile dupa motociclete. Nu in paralel, nu se baga unii in altii.
Si, apropo de civilizatie, am vazut in Canada intersectii cu STOP pe toate cele patru strazi. Am intrebat si se aplic legea primului sosit si a bunului simt. Interesant, nu? Oare ar merge la noi? Sau in Europa? 13 May 2008, 08:14: A, si inca o chestie... La noi in Cluj sunt si soferi teribilisti si motociclisti teribilisti. Dar am intalnit si soferi linistiti si motociclisti linistiti, cu motociclete d-alea faine (ca la emisiunea de pe Discovery - American Choppers parca), care alimentau la Peco, se suiau linistiti pe motoare (si alea erau motoare faine), cedau trecerea la intrarea pe sosea si plecau linistiti. Si am vazut si motociclisti d-aia, imbracati ca nemtii de pe vremuri si cu motoare stilul german vechi, care mergeau linistiti si nu aveau nici o treaba cu nimeni. Aia, cred eu, sunt intr-adevar pasionati de motoare. Ceilalti sunt teribilisti (atat soferii de masini cat si motociclistii) si ne pun viata in pericol. This post has been edited by roland: 13 May 2008, 08:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 15:40 |